İzmir Memur-Sen: Sisi ve Esed İsrail'den Beter

İzmir Memur-Sen İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, "Kendi vatandaşını silahla tarayan Sisi ve yine kendi halkına kimyasal silah kullanan Esed'i lanetliyorum."
Bu haber 2013-08-23 14:59:02 eklenmiş ve 513 kez görüntülenmiştir.

İzmir Memur-Sen İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, "Kendi vatandaşını silahla tarayan Sisi ve yine kendi halkına kimyasal silah kullanan Esed'i lanetliyorum. Filistin'e zulmeden İsrail'in uydusu haline gelen sözde Müslüman cuntacı ve diktatörler, İslam dünyasına İsrail'den daha çok zarar verdiğini açıkça görmekteyiz." dedi.

Ağrı Memur-Sen İl Temsilciliği, İzmir Memur-Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Abdurrahim Şenocak, gündemdeki konularla ilgili açıklama yaptı. Şenocak, "Bir insanı kasten öldürmenin bütün insanları öldürmek düsturu ile yoğrulmuş bir medeniyet havzasında, her gün yüzlerce insanı iktidarda kalmak adına ve egemen güçlerin çıkarları uğruna katledenler bunun hesabını veremeyeceklerdir." diye ifade etti.

"FELAKET TELLALLIĞIYLA SONUCA ULAŞILAMAYACAK"

Şenocak, son dönemdeki toplu sözleşme sürecinde Memur-Sen'in ortaya koyduğu başarıyı hiçbir kimsenin gölgeleyemeyeceğini ifade ederek, "Biz ya hep ya hiç mantığı ve felaket tellallığıyla sonuca ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz. Memur çalışanlarının gerçek ve samimi temsilcisi Memur-Sen'dir." diye konuştu. Hak kazanımlarının tamamının Memur-Sen tarafından elde edildiğini vurgulayan Şenocak, yeni kazanımların da Memur-Sen Konfederasyonu tarafından elde edileceğini kaydetti. Memurların gerçeği gördüğünü belirten Şenocak, "Memurlarımızın haklarını bugüne kadar demokratik bir biçimde savunduk, savunuyoruz ve savunacağız." dedi.

"DEMOKRATİK AÇILIM SÜRECİ DEVAM EDİYOR"

Ağrı Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Gümüşer ise bölgedeki gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Gümüşer, Ağrı ve Doğu illerinde, Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimiz'in (sas) hayatı (Siyeri Nebi) seçmeli derslerinin oldukça yoğun talep gördüğünü belirtti. Öğretmen göçlerine dikkat çeken Gümüşer, bölgedeki teşviklerin artırılması gerektiğine vurgu yaparak, "Ağrı'da geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde bine yakın öğretmen tayin istedi ve büyük bir çoğunluğunun tayini çıktı. Şimdi özür grubu tayininde de önemli oranda öğretmenimiz yer değişikliğinde bulunacak. Öğretmenlerin bölgede kalması, istikrarı sağlamak açısından başarıyı da artıracaktır." diye kaydetti.

Açılım sürecine de değinen Gümüşer, şu ifadeleri kullandı: "Hükümet'in, sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapacak fırsatları sunması gerektiğini düşünüyorum. Demokratik açılım süreci devam ediyor. Ayrıca, bu süreçte o bölgelerdeki mahalle baskısının bir şiddet dili oluşturduğunu da söyleyebilirim. Sivil toplum kuruluşlarının bu süreçte rol alması yaşanan sorunları kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturacaktır." Ziyarette, Patnos Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Nuri Ceyhan'ın yanı sıra İzmir Memur-Sen yönetimi de hazır bulundu.

ETİKETLER : İzmir Memur-Sen: Sisi ve Esed İsrail'den Beter
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA