Ağrı'ya Atanan Yeni Emniyet Çalışanlarına Oryantasyon Eğitimi

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, polis teşkilatının dünya standartlarında çalıştığını belirterek, bir babanın evladına, bir büyüğün küçüğüne şefkati ölçüsünde hizmet yapmak gerektiğini ifade etti.
Bu haber 2013-08-22 18:59:02 eklenmiş ve 483 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, polis teşkilatının dünya standartlarında çalıştığını belirterek, bir babanın evladına, bir büyüğün küçüğüne şefkati ölçüsünde hizmet yapmak gerektiğini ifade etti. Coşkun, bu amaçla 332 personelin 3 günlük oryantasyon eğitimine tabi tutulduğunu söyledi.

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, açıklamasında, eğitimden maksadın; Ağrı ilinin sosyal ve kültürel yapısı, asayiş olayları, toplumsal olaylar potansiyeli, terör olayları ile ilgili bilgi verilmesi olduğunu kaydetti. Coşkun, "Görevin mekan ve zamanla sınırlı olmadığına vurgu yaparak takım ruhu ile her alanda ihtiyacı görmektir. Herkes her alanda gereklidir, bir bütünün parçasısınız, temsil görevinizi en iyi şekilde yapmak zorundasınız. Vazife, bir vicdan azabıdır ve bir vicdan sorumluluğu taşımaktadır." dedi.

Herkese bir rolün biçildiğini ifade eden Coşkun, "Bu rolü en iyi şekilde yapmanın gayretini taşımanız gerekir. Pejmürde olan bir kişiye zamanla eşi bile saygı göstermez, onun için temsil çok önemlidir. Burada asıl mesele müşteri memnuniyetidir. Çünkü polis, vatandaşın asayiş ve güvenliğini sağlamanın yanında huzurun temsilcisidir. Problemin parçası değil çözümün parçası olmak zorundayız." diye ifade etti.

Coşkun, 24 saat kapısının açık olduğunu ve her türlü sorunu çözmek için hazır olduğunu, her türlü konuyu paylaşmaya, çözmeye ve yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi.

ETİKETLER : Ağrı'ya Atanan Yeni Emniyet Çalışanlarına Oryantasyon Eğitimi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA