Pkk/kck Tarafından Alıkonulan 3 Çocuk Kurtarıldı

Ağrı ve Kars'ta PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı Operasyonda kurtarılan 3 çocuk ise ailelerine teslim edildi
Bu haber 2013-08-22 17:59:02 eklenmiş ve 447 kez görüntülenmiştir.

Ağrı ve Kars'ta PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Operasyonda kurtarılan 3 çocuk ise ailelerine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarda, kamuoyunda barış süreci olarak bilinen süreç içerisinde, kırsal alanda faaliyet yürüten örgüt mensuplarının sayısını arttırmak amacıyla terör örgütünün kırsal alanına gidiş aşamasında olan birçok gencin ailesi tarafından müdürlüğümüze müracaatta bulunulması üzerine gerekli tedbirler alınmıştır" denildi.

İhbarlar üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Ağrı ve Kars kırsalında belirlenen yerlere operasyon düzenlediği kaydedildi. Operasyonda, terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları iddiasıyla 3 kişinin gözaltına alındığı, bu kişilerce alıkonulan ve yaşları küçük olduğu belirlenen 3 kişinin de kurtarılarak ailelerine teslim edildiği ifade edildi.

Zanlıların gösterdikleri adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda doküman ve dijital malzemeye ele geçirildiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, 1 kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. - Ağrı

ETİKETLER : Pkk/kck Tarafından Alıkonulan 3 Çocuk Kurtarıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA