BEYKOZ’DA ÇÖP KAMYONU FACİASI

Minik Rüzgar'ı dar sokakta manevra yapan çöp kamyonu ezdi.
Bu haber 2013-08-20 09:08:51 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA ÇÖP KAMYONU FACİASI

 

Ardahanlıların yoğun olarak yaşadığı Beykoz Merkez Mahallesinde, çöp dökmek için evinden çıkan anne Nurgül Demir’le birlikte 1,5 yaşındaki Rüzgâr Demir de dışarı çıktı. Oyun oynamaya başlayan minik Rüzgar'ı  dar sokakta manevra yapan çöp kamyonu ezdi.

 

Bütün mahallenin yasa büründüğü olayda, Minik Rüzgar olay yerinde hayatını kaybederken, sinir krizleri geçiren anne Nurgül Demir hastaneye kaldırıldı. Olay esnasında baba Veysel Demir’in işte olduğu öğrenildi.

 

Olayın meydana geldiği Ahmet Yatman sokakta, Mahalle sakinleri defalarca söyledik dar sokaklara büyük çöp kamyonları girmesin ama dinletemedik. Dar sokaklara büyük kamyonun girmesi bu faciaya yol açtı dediler.

 

Olayın ardından olay yerine polis ekipleri geldi. Çöp kamyonun şoförünün gözaltına alındığı öğrenilirken, Demir ailesinin evinde, mahallede yas hakimdi.

 

Minik Rüzgar, Ardahan toplumunda kanaat önderlerinden biri olan Beykoz kai derneği yön. Kur üyesi ilkin Yıldız’ın yeğeni. Bu vahim kazadan dolayı Demir ailesi ve tüm hemşerilerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz…

 

DKMHABER/BEYKOZ

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA