Tuzluca Halkından Iğdır Üniversitesi'ne Anlamlı Ziyaret

Tuzluca halkı adına Tuzluca Belediye Başkanı Türkan, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundular
Bu haber 2013-08-19 10:59:03 eklenmiş ve 430 kez görüntülenmiştir.

Iğdır Üniversitesi tarafından uzun zamandan beri hazırlık çalışmaları sürdürülen Tuzluca Meslek Yüksekokulu, Yüksek Öğretim Kurulu'nun(YÖK) onaylamasının ardından resmen açıldı. Tuzluca Meslek Yüksekokulunun açılması haberi, ilçedeki tüm vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri Tuzluca ilçesinde açılan Tuzluca Meslek Yüksekokulu için Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Tuzluca'da yaşayan vatandaşlar adına Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz'ı ziyaret ettiklerini belirten Tuzluca Belediye Başkanı Türkan, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ın göreve başladığı günden beri Iğdır'da birçok faydalı çalışmaya imza attığını hatırlatarak, ilçelerinde Iğdır Üniversitesine bağlı Tuzluca Meslek Yüksekokulu'nun açılmasının ilçeleri için önemli olduğunu kaydetti.

Iğdır ve Tuzluca'da yaşayan vatandaşların Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz'ı çok sevdiğini ve üniversite tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyleyen Tuzluca Belediye Başkanı Türkan, "İlçe halkı adına Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a çok teşekkür ederim. Bilim ulaştığı her noktaya ekonomi, sanat, kültür ve yenilik götürmektedir. İlçe halkı olarak Tuzluca Meslek Yüksekokulumuzda bulunan program sayısının arttırılarak bölgedeki önemli eğitim kurumlarından biri olmasını istiyoruz" dedi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz da yaptığı konuşmada Tuzluca halkının Tuzluca Meslek Yüksekokuluna sahip çıkmalarının kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Sadece Iğdır il merkezinin değil, diğer üç ilçenin de gelişmesi için Iğdır Üniversitesi olarak üzerilerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Yılmaz, şöyle devam etti: "Üniversitemizin bütün Iğdır'ı kucakladığına inanıyorum. Hizmet çıtasını ve eğitim kalitesini her geçen gün biraz daha yükselten üniversitemiz, bina sayısını ve fiziki alt yapısını da hızla geliştirmektedir. Tuzluca halkının Meslek Yüksekokulumuza böyle duyarlılıkla sahip çıkması bizleri çok sevindirdi. Tuzluca Meslek Yüksekokulumuzda şu an için dört programımız var. Ama bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inanıyorum".

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a gerçekleştirdikleri teşekkür ziyareti Iğdır Üniversitesi Rektörlük binası önünde hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ETİKETLER : Tuzluca Halkından Iğdır Üniversitesi'ne Anlamlı Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA