BEYKOZ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BASINLA BULUŞTU..

Beykoz’da içine girdiğimiz Mayıs Ayında kurulumuna karar verilen Beykoz İş Adamları Derneği Beykoz Basını ile buluştu..
Bu haber 2024-05-14 14:57:37 eklenmiş ve 338 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BASINLA BULUŞTU..

 

Beykoz’da içine girdiğimiz Mayıs Ayında kurulumuna karar verilen Beykoz İş Adamları Derneği Beykoz Basını ile buluştu..

 

Beykoz’da 2024 yılı 2-3 aylık bir süre içinde Beykoz İş Adamları derneğinin kurulacağı yönünde iddialar, söylentiler vardı.

 

Bu söylentiler bügün gerçeğe dönüştü. Kısa adı BEYİAD olan Beykoz İş Adamları Derneği, İsatnabul Boğaz’ında lüks bir mekanada içinde Serhat Bölgesi İş-STK yayını olan Doğu Kültür Medya’nın da yer aldığı Beykoz Yerel Basını ile bir araya geldiler..

 

Krallara layık bir kahvaltının ardından teras katta toplantıya geçildi.  Toplantının açılış konuşmasını Beykoz İş Adamları derneği Kurucu başkanı Hamit Bucak Yaptı.

 

Bucak, Beykoz İş adamları Derneği olarak kurulumumuzu sizlerle paylaşırken, kuruluş amacımız, Beykoz’un sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlama, toplumun herkesimine, toplumsal kesimlere destek olma gibi amaçlarla kurulduk..

 

Bucak, Beykoz için değer üretme, kültürel mirasını koruma, beykozun dahada yaşanbilir yer olması, Beykozun yerel anlamda ekonomidsinin gelişmesi, iş imkanlarının artırlıması, genç girişimcilere destek, eğitime destek gibi alanlar başta olmak üzere.. İş dünyası olarak beykozun sorunlarını bir STK ruhu ve bilimsel bir bakış açısıyla çözmek için yola çıktıklarını ifade ettiler..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Kısa adı BEYİAD olan Beykoz İş Adamları Derneği İlçede değişik sektörlerde faaliyette bulunan iş dünyası temsilcilerinden oluştu.

 

Kurcu başkan  Hamit mBucak, kurucular, Çağdaş Yılmaz,, İhsan Yılmaz, Serdar Orhan, Kemal Fındıkçı, Eyüp Meriç, Tuğrul Gündioğlu, Mehmet Taşçı, Mert Cinci, Mustafa Gedik, İsmail Güler, Rıza Yasin Demir, Enes Yıldız, Enes Kararmaz, Bayram Çevik ve Çağrı Ersoy gibi değişik sektörlerden oluşan iş adamrından oluştu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Birbirinden değerli genç, girişimici, Beykoz İş Adamları Derneği Kurucu Başkan Bucak’ın basına açıklamsının ardından basınla sohbet havasında soru-görüş önerilere geçildi. İş adamları ile basın mensupları birlikte fotograf çekildiler. İş dünyası kurucu kadrosu ve derneği yapacakları hertür etkinliği basın birlikte kamuoyu ile paylaşcaklarını beyan ettiler..

 

 Haber..

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : Beykoz’da içine girdiğimiz Mayıs Ayında kurulumuna karar verilen Beykoz İş Adamları Derneği Beykoz Basını ile buluştu..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA