BÜLENT KAŞKA’DAN MİLYON DOLARLIK YATIRIM..

Tekstil alanında ülkemizin ihracat devlerinden olan Ümiteks Kids Clup Firmasının sahibi Bülent Kaşka artan talebi karşılamak için Sirkecide tarihi hanlardan 8-katlı bir han alarak
Bu haber 2024-05-09 05:11:57 eklenmiş ve 302 kez görüntülenmiştir.

BÜLENT KAŞKA’DAN MİLYON DOLARLIK YATIRIM..

 

Tekstil alanında ülkemizin ihracat devlerinden olan Ümiteks Kids Clup Firmasının sahibi Bülent Kaşka artan talebi karşılamak için Sirkecide tarihi hanlardan 8-katlı bir han alarak milyon dolarlık yatırım yapan hemşerilerimiz arasında ilk sıralara yükseldi.

 

Ümiteks Kids Clup firması Türkiye Geneli çocuk ve öğrenci giyimi başta olmak üzere iç piyasaya tekstil ürünleri sunarken, Avrupa, Ortadoğu, Asya, Ön Asya, Kanada, Amerika ve Latin Amerika ülkelerine ithalat ve ihracat’ta ülkemizin sayılı firmalarından biri..

 

Ümiteks Kids Clup Tıklayın

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/40186b95fe.png

2024 yılında Serhat bölgesine, Ardahan’a mevcut yatırımlarını kaydırmayı düşünen Kaşka, bölgeye yatırım projelerini şimdilik çeşitli nedenlerden durdurduklarını, ama yerel, ulusal, küresel artan talebi karşılamak için tekstil sektörünün kalbi ve beyni Fatih-Sirkecide şu anda tadilatına başladıkları ve bir ay gibi kısa bir sürede hayata geçirecekleri hanı satın aldıklarını belirttiler..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/786877355e.png

Doğu Medya bünyesinde yer alan İş Dünyası Firmalar sitemizin temsilcilerinin yerinde tesbit ettikleri Ümiteks Kids Clup firmasının yeni yatırımının hayırlı olmasını diliyor, olduğu gibi sizlere aktarıyoruz..

 

Haberin Foto Galerisi İçin Tıklayınız..

 

Tekstil alanında ülkemizin ihracat devlerinden olan Ümiteks Kids Clup Firmasından Milyon Dolarlık yatırım.

 

 

 

ETİKETLER : Tekstil ülkemizin ihracat devi Ümiteks Kids Clup Firması sahibi Bülent Kaşka Sirkecide tarihi hanlardan 8-katlı bir han alarak
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA