YENİ İPEK YOLU PROJESİ..

Siyonist soytarılar ve küresel soykırımcı firmalar algı yaratma, algı yapmada şeytana külahlını ters giydirmektedirler..
Bu haber 2024-04-22 07:32:46 eklenmiş ve 77 kez görüntülenmiştir.

YENİ İPEK YOLU PROJESİ..

 

Siyonist soytarılar ve küresel soykırımcı firmalar algı yaratma, algı yapmada şeytana külahlını ters giydirmektedirler..

 

Türkü-ye, BAE (arap kılığındaki siyon soytarılar) Irak (tc gibi batının, siyon soytarıların bir oyuncağı uyduruk bir devlet) devletleri ki hepsi küresel siyon soykırımcı sermayenin uşaklarına dönüşmüş..

 

Örneğin ülkemizin madenleri, suları, ovarlı, gıdası, dağları bunlar ve yerli işbirlikçilerince işgal edilmiş..

 

Ve aynı sermayenin ÇİN kolu projenin ana finansörü olacak.. Çini el ferşul minel kuski yapıp ele geçiren siyon Amerikan-İngiliz sermayesinin israil ayağını, büyük terör devletini de gizleyerek milli-yerli bir proje diye sunmalarını artık yemiyoruz..

Bu coğrafyada işin içinde Russian –Asia halklarının olmadığı hiçbir proje artık yerli ve milli değil. Çiktıkları çıkacakları bir tek ana kapı var siyon soytarı soykırmcı sermayenin taşeronluğu ve bu taşeronluğun yerli ve milli diye yutturlmaya çalışılmasıdır.. Bizim ape maho bana inanmıyorsanız Putine sorun o daha detaylı bilgi verir derken..

 

Desifre olan abd-ingiliz-israil siyon soytarılarının yerini çaktırmadan Çindeki ayakları almaktadır..

 

Bize düşen ape mahonun ve ülkemizin ciddi STK alanlarının bu görüşlerini Ortadoğu halklarına taşımak.. Nazi-nato basınına dönüşmüş ülkemiz ve Ortadoğu basınından ufak bir kesiti de aynen aşağıya alıyoruz..Haberden ufak bir kesit altta..

 

PROJENİN BAŞ AKTÖRLERİ TÜRKİYE, BAE VE IRAK

 

Türkiye ve Irak arasında "Yeni İpek Yolu" olması hedeflenen projenin, Irak hükümetinin tek başına yüklenemeyeceği 17 milyar dolarlık devasa bir maliyeti bulunuyor. Bu nedenle Türkiye, Körfez ülkeleri ve Çin'in, projenin finansmanına ve tamamlanmasına katkısı bekleniyor.

 

ETİKETLER : Siyonist soytarılar ve küresel soykırımcı firmalar algı yaratma algı yapmada şeytana külahlını ters giydirmektedirler..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA