BEYKOZ’DA 22 YIL SONRA HALK BAYRAMLAŞTI..

BEYKOZ’DA 22 YIL ARADAN SONRA İLK DEFA PARTİ YADA PARTİLİLER DEĞİL HALK BAYRAMLAŞTI..
Bu haber 2024-04-11 10:36:56 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA 22 YIL SONRA HALK BAYRAMLAŞTI..

 

BEYKOZ’DA 22 YIL ARADAN SONRA İLK DEFA PARTİ YADA PARTİLİLER DEĞİL HALK BAYRAMLAŞTI..

 

22 yıllık Ak parti yerel ve genel iktidarında bayramlaşmalar, etkinlikler genellikle toplumsal alanla oynayanların önde olduğu, dar parti üye ve kadroları ile belli kesimlere yönelik etkinliklerle bayramlaşma vb. yapılırken..

 

22 yıl aradan sonra ilk defa Beykoz’da bütün halk bileşenlerinin partiler üstü bir bayaramlaşmaya imza attığı bir bayram törenine şahit olduk.

 

Aynı bayramlaşma olgusu ve ruhuna İstanbul il-ilçeleri (Esenyurt-Sancaktepe-Çekmeköy..) başta olmak üzere ülkemizin birçok şehrinde de şahit olmaya başladık.. İlk defa sağ ve solun olmadığı, parti abmlem-ideolji ve figürlerinin 2. planda kaldığı bir bayramlaşmaya, bir demokrasi şöleni ve halk harektine ülkemiz genelinde de şahit olmaya başladık.


HABER FORO GALERİ..

 

Bu gerçeğin çok iyi bilincinde olan yeni bld. Başkanı seçilen Köseler, halkın bayramını kutlarken.. Alanda olan ve olmayan tüm Beykoz’a en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum diyerek konusmasına başladı.

 

Köseler, “Bu işin sağı solu yok, kazanan Beykoz. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Beykoz’u Beykozlular yönetecek dedik, gerçekleştirdiniz.  Birlikte kazandık, birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm Beykozluları kucaklıyorum. Bu süreçte emek veren herkese başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlçe yönetimime parti üyelerine ve bizi destekleyen tüm Beykozlulara kucak dolusu sevgiler sunuyorum” diyerek halkla bayramlaştı.

Bayramın 1. Günü belediye önünde yapılan bayramlaşmada, Başkan Köseler, vatandaşlar ile tek- tek el sıkışarak ve hatıra fotoğrafı çektirerek bayramlaştı.

Beykoz Belediyesi, bayramlaşmaya gelen ilçe sakinlerine etli pilav, çay, su.. Çocuklar için ise pamuk şekeri ve mısır ikramında bulundu..  

Aksam saatlerinde ise konser ve konuşmalarla bayramlaşma gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü..

 

BEYKOZ CHP MECLİS 1. Ve 2. BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ..

 

Beykoz Belediyesi Belediye Başkanı, CHP Meclis Üyeleri, İlçe Yönetimi ile meclis üyeleri yapılacak olan toplantılardan önce bir araya gelerek CHP Meclis Üyeleri Başkan Vekili ve yrd. sını seçerek, komisyonlarda görev alacak meclis üyelerini belirlediler..

 

Yapılan seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanvekilliğine Taner Aksu, Meclis 2. Başkanvekilliğine Gökhan Taneri Vural seçildiler..

 

Beykoz CHP İlçe başkanlığı sosyal medya’da yaptığı açıklamada:

 

Beykoz Belediyesi Meclis Grubumuzla ilk meclis toplantısı önceki toplantımız için bir araya geldik.

 

Yapılan seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanvekilliğine seçilen Taner Aksu’yu, Meclis 2. Başkanvekilliğine seçilen Gökhan Taneri Vural’ı, encümen üyelerimizi, katip üyelerimizi, komisyon ve birlik meclis üyeliklerine seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum.

 

BAYRAMLAŞMADA KÜÇÜK BİR İZLENİM..

 

Beykoz’da 22 yıl aradan sonra ilk defa parti olgularının,  sen-ben olgularının aşılıp halkın Beykozlular olarak bayramlaştığı bir bayramlaşmaya şahit olurken.. Bu bayramlaşma aynı zamanda Beykoz halkının sevgi selinin yeni başkan seçilen Alaattin Köselere nasıl yöneldiğini ortaya koyarken.. Bizlerde Ardahan özelinde aynı heyecanla alanda olmanın sevincini ve gururunu yaşadık.. 

 

Ardahan dernek başkanı olarak ve yönetici arkadaşlarımızla, Ardahan derneği Halk meclisi üyelerimizle, hemşerilerimizle, Seçim süreci boyunca alanda çalışan hemşerilerimiz Murat Demir, İbrahim Beşli, meclis Üyesi seçilen hemşerilerimizle, İlçe başkanı Taştan ve, Beykoz’lu hemşerilerimizle bayramlaşırken.. Seçim sürecinde ortaya koyduğumuz heyecanın bu bayramlaşmada da sürdüğüne şahit olduk. Seçimde ortaya koyduğumuz efor ve heyecanla gelen Beykozlu hemşerilerimizin bayramını kutladık. Hemşerilerimizin seçim sürecinden beri başkanın yanından 1. Dk. Bile ayrılmayan Murat Demir’e artık belediyede ki gözümüz ve kulağımız sensin demeleri dikkatimizi çekerken..  Bütün Beykozluların yüzünün güldüğünü görünce sevincimiz birkez daha katlandı.. 

 

Ve gazeteci Tayyar As “Siz Ardahanlılarla gıpta ediyorum, hem Beykoz, hemde İstanbulun birçok ilçesinin, Serhat Sivil Toplum bileşenleri olarak seçimin kaderini belirleyen özneler oldunuz, üstün bir demokrasi bilinci ve kültürüne sahipsiniz, sizi ayrıca kutluyorum, işte ülkemize gerçek demokrasi bu bilinçle bu kültürle yaygınlaşmaktadır, sizi iyi takip ediyorum..” demesi dışa karşı nasıl bir izlenim ortaya koyduğumuzun da göstergesiydi..

 

Bizde Ardahanlılar adına bütün hemşeri camiamızın, Beykoz halkının, İstanbul ve ülke genli tüm hemşeri camiamızın, İslam âleminin bayramını kutluyor, insanın insana, canlı ve cansız yaşama oyun yapmadığı, kumpas kurmadığı, küresel soykırımcı firmaların insan soyuna sıfırlanma dayatmadığı bir dünya ve nice bayramlar diliyoruz..

 

Haber:

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ’DA 22 YIL ARADAN SONRA İLK DEFA PARTİ YADA PARTİLİLER DEĞİL HALK BAYRAMLAŞTI..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA