Ak Parti İstanbul’da Beykoz ve Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına itiraz etdi.

Ak Parti İstanbul’da Beykoz ve Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına itiraz etdi.
Bu haber 2024-04-02 14:22:50 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

Ak Parti İstanbul’da Beykoz ve Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına itiraz etdi.

 

Ak Parti İstanbul’da Beykoz ve Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına itiraz ederken..

İstanbul’da ise velev ki itiraz ettiği ilçeler halk ve partiler tek şıkka razı olurlar.. Seçimin yenilenmesi.. Ki böylesi bir durumda az farkla seçimi alan CHP’li adayalar farkı daha da büyüterek seçimi alacaklar.

 

Neyseki Beykoz ilçe seçim kurulu ak partinin itirazını red ederek doğru kararı verdi. Beykozluların yorulmasını önledi..

 

2019’da aynı numarayı Ekrem imamoğluna yapmışlardı.. Yenilenen seçimde Ekrem İmamoğlu akp yi ezip geçmişti. Farkı daha da büyütmüştü..

 

Beykoz ve Gaziosmanpaşa'da Seçim Sonuçları :

Beykoz:

CHP adayı Alaattin Köseler | 45.87

AK Parti adayı Murat Aydın | 44.91

Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları birbirine çok yakın biçimde tamamlanmış ve CHP adayı Hakan Bahçetepe ufak bir farkla önde tamamlamıştı.

Gaziosmanpaşa

CHP adayı Hakan Bahçetepe | 40.45

AK Parti adayı Hasan Tahsin Usta | 40.12

 

Yapılan itirazlar sonrası Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'nun önüne saat geçtikçe vatandaşlar giderek yığılırken..

 

Ak parti ve CHP ilçe başkanları açıklama yaptılar.  CHP ilçe başkanı Mahir Taştan ilçe seçim kurulunun biran önce kanunları uygulamasını, seçimi kazanan belediye başkanımız Köselere mazbatasının verilmesini, Beykoz halkın iradesine saygı duyulmasına davet ediyoruz.

 https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/70984e6cd6.jpg

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan "Şuan ilçe seçim kurulunun önündeyiz. İlçe seçim kurulu kararı biran evvel vermek yerine, kararı uzatma eğiliminde. İlçe Seçim Kurulu Hâkimini hukuku uygulamaya, kararı biran evvel vermeye ve bu kadar Beykozluyu mağdur etmemeye davet ediyoruz. Beykoz Belediyesi'ni hak eden Başkanımız Alaattin Köseler'e biran önce mazbatasının verilmesini istiyoruz." dedi.

 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan yaptığı açıklamada, itiraz hakkımızı kullanıyoruz.  İlçe başkanlığımızca birçok sandıkta hukuka aykırılıklar tespitler edilmiştir. Bundan dolayı itiraz etdik dedi.

 

HABERİN VİDEOSU..

 

DOĞU’DA EL KONULAN MAZBAATALR AK PARTİNİN NASIL BİTTİĞİNİN AÇIK DELİLİ..

 

İstanbul’da 1-2 ilçede sonuçların birbirine yakınlığını fırsat bilen ak parti itirazları, Doğudaki devasa farklara rağmen mazbatalara el koymasıyla itiraz hükmünü kayb ederken..

Ak Partinin kaos, iç savaş, terör  peşinde olduğu yönündeki şüpheleri giderek güçlendirmektedir..

 

BEYKOZ'DA SEÇİM YENİLENİRSE BEYKOZLULAR AKP Yİ FARKLI GÖMERLER..

 

AKP'nin devletin tüm imkanlarını kullanmasının yanı sıra.. özellikle beykozda halkı düşürme-satın alma vb. binbir oyun ve kumpasına rağmen Yinede Halk ittifakı adayı Köseler 1500-2000 oy farkıyla seçimi kazanması tarihi bir başarıydı. Seçime itiraz vb yapılması ki Beykoz'da seçim yenilenirse Köseler artık hiç zorlanmdan %50-60 bandında seçimi alarak ithal Muratı geldiği yere geri göndereceği gibi Ak partiye oy veren birçok vatandaşta yaptığı hatanın farkına vararak Köselere yönelecektir. Fark daha da büyüyecektir..

 

Beykoz halkı haksızlığa asla tahammül edemez. Ak Partinin Doğuda ve batıda ülke genelinde hak gaspına nasıl giriştiğini, nasıl kafayı yediğini artık bütün TR toplumu görmeye analmaya, bunların din-iman-kuran-kitap-musaf.. yalan dolanlarının hepsi ayyuka çıkmaya başladı.

 

Artık ülkeyi yönetemiyorlar, bırakın ülke yönetmeyi, küresel soykırımcı firmalrın kölelerine dönüşerek maden faaliyetleriyle karadenizi pataltmaya ülkemizi ve aandoluyu tarihten silmeye çalışıyorlar.. Artık halk-vatandaş ana muhalefetin genel seçimi istemesi ve harekete geçmesini de istemektedir. Beykoz'da yapılan oyunların bir benzeri 2019 da imama yapıldı. Orada da belirtmiştik farkı dahada büyüterek alcak diye ve oyle oldu. Biz halkız, biz STK'yız 24 saat halk içindeyiz..

ETİKETLER : Ak Parti İstanbul’da Beykoz ve Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına itiraz etdi.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA