BEYKOZ ARDAHANLILAR İFTARINDA İZDİHAM..

Ardahanlı Beykoz CHP Meclis üyeleri ve başkan adayı Alaattin Köseler için düzenlenen iftar programında izdiham yaşandı..
Bu haber 2024-03-17 10:12:48 eklenmiş ve 286 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ  ARDAHANLILAR İFTARINDA İZDİHAM..

 

Ardahanlı Beykoz CHP Meclis üyeleri ve başkan adayı Alaattin Köseler için düzenlenen iftar programında izdiham yaşandı..

 

Dün Akşam (16-03-2024 C.tesi) sadece beykozda değil, Esenyurtta ve İstanbulun çeşitli ilçelerinde STK’larımızın iftar programlarıyla halkla hemşeri camiamızla buluşma programları vardı. İstanbul Beykoz’da ve Esenyurt Hoc-Fed iftarlarında izdiham yaşandı.. Hemşerilerimizden hemşeri camiamızdan stk alanımızdan yoğun katılımlarla iftar programlarına imza atdık..

 

Beykoz’da izdihama varan bir iftar programına imza atarken, Esenyurtta ise Hocvan Dernekler Federasyonu üye derneklerle Sipkan Platformu gibi milyonlara hitap eden STK başkan ve yönetimlerinin katılımı ile iftar programına imza attılar. Doğu Medya olarak temsilci arkadaşlarımız İstanbul geneli alanlardaydı..

 

Ardahanlı Beykoz CHP Meclis üyeleri ve başkan adayı Alaattin Köseler için düzenlenen iftar programına izdihama varan bir katılım gerçekleşti. Beykozlular ithal başkanı ve avanesini göndermeye kararlılar. 

 

Beykoz Ardahanlı CHP’li meclis üyeleri Mevlüt Yıldız, Burak Korkmaz, Esengül Yılmaz ve Ardahanlılar olarak fahri hemşerimiz olarak kabul ettiğimiz CHP Bld. Bşk. Adayı Alaattin Köseler için düzenlenen iftar yemeğinde izdiham yanşadı.  Ardahanlılar Derneği öncülüğünde köy, il, ilçe derneklerimiz, kanaat önderlerimiz, iş dünyası temsilcilerimiz iftara akın ettiler..

 

BEYKOZ-ESENYURT İFTAR PROGRAMLARI FOTO GALERİ..

 

CHP’li meclis üyelerimize destek için düzenlenen iftar programına Ardahan-Kars-Iğdır STK- İş dünyası ve kanaat önderleri, Beykoz’da yer alan Ardahanlılar, Karslılar il-ilçe köy dernekleri de yoğun destek verdiler. Ardahanlı Meclis üyeleri hemşerilerini ve başkan adayı Köseleri en iyi şekilde onure ettiler. CHP ilçe teşkilatının derneklerimizle birlikte 300-400 kişiye yönelik planlanan iftar programına bine yakın Ardahanlı, Serhatlı hemşerimiz akın etdi.  Yer yetmediğinden geri dönenlerde çok oldu..

 

İftar yemeğinde açılış konuşmasını CHP ilçe Başkanı Mahir Taştan Yaparken, Taştan’ın ardından Başkan adayı Alaattin Köseler halka ve katılımcılara yönelik konuşma yaptı. Köseler partiler üstü kendiliğinden gelişen halk ittifakı nedeniyle gittiğimiz her yerde artık alanlara sığmıyoruz. Ardahanlılar Karslılar olarak izdihama varan bu kaşılamanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlere Belediye başkanı olarak hizmet etmek bizler için onur ve şeref olacaktır dediler..

 

İftara katılım, kanaat önderlerimiz, iş dünyamız  kim ne dedi, konuşmalar.. Hepsini bir video olarak sizler için topladık..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

BEYKOZLU HEMŞERİLERİMİZE NEDEN CHP, NEDEN KÖSELER DİYE SORDUK..

 

İftar süresi boyunca Beykoz’un her mahallesinden gelen kanaat önderlerimize, iş dünyası ve hemşerilerimize tek soru sorduk. Hemşerilerimiz hem bir basın mensubu hem de İstanbul geneli Serhat SİVİL Toplum Örgütlerinin Genel Koordinatörü, Ardahanlılar Derneği genel başkanı ve basın mensubu olarak yukarıdaki soruyu sorduk. bizimle gurur duyduklarını (Ayrıntılar için x-1 Alttaki Dip Not Bkz..)  belirten hemşerilerimiz AKP yalan-dolan siyaseti çöktü ondan dolayı dediler..

 

HALKTAN ALDIĞIMIZ CEVAP AKP ÜLKE GENELİ ve BEYKOZ HALKIYLA DALGA GEÇİYOR..

 

Hemşeri camiamız 80’lardan beri Beykoz’un bilinçli ve planlı olarak boşaltıldığını 20 yıldan fazladır iktidarda olan AKP’nin ise Beykoz halkıyla dalga geçtiğini, fabrikalrın yıkılması başta olmak üzere  iş-ulaşım-istihdam alanlarının tümüyle yok edildiğini, vatandaşın hayatı boyunca dişinden, tırnağından edindiği ev ve arsasını elinden almak için AKP’nin şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla halkı çökerttiğini belirttiler.. Bir arsalrı yada evleri için kaç kere tapu verildiğini bozulduğunu unuttuklarını, yalan-dolan siyaseti nedeniyle deyim yerindeyse kimyalarının bozulduğunu belirttiler.AKP bir daha gelirse bu sefer hazine arazisini işgal ettiniz diyerek evlerimizi herşeyimizi elimizden alacağı g bi birde bizi borçlu çıkaracktır. 22 yıldır dikkat edin halkı yoksullukla çaresizlikle kuşatarak düşkünler ve dilenciler ordusuna çevirerek bitirmektedirler..

 

Halk,  bunlar 20 yıldır yerelde genelde iktidarda, Beykoz’a yer altından gelecek tek bir ulaşım, tek bir sanayi sitesi, oto sanayi sitesi vb. İstihdama yönelik tek bir proje ortaya koymadıkları gibi AKP temsilcileri, başkan adayı, siyasetçisi.. “aman-aman evinizi-arsanızı satmayın, Beykoz ülkemizin dünyanın en değerli ilçesi, mücevher altın yanında hafif kalıyor.. Diye bizimle dalga geçmektedirler. İş-İstihdam-ulaşım ekonomik alanlarımızı yok ederek , bizleri açlığa, yoksulluğa, sefalete haps edip Beykoz’u bir an önce terk etmemiz için bütün sinsi oyunları oynayan akp aman –aman eviniz çok değerli diye bizmle dalga geçiyor. İthal başkan ve avanesine soruyoruz. İş yok ulaşım yok istihdam yok imar yok.. Biz yorgan mı yiyeceğiz.. AKP’nin halkı aptal yerine koymasının hesabını sandıkta ağır şekilde soracaklarını belirttiler..

 

Kanaat önderlerimiz ülke geneli ise Erzincan İliç, Fırat-Dicle havzasında ise kurdu-kuşu, toprağı-havayı-suyu, bitkiyi, insanı canlıyı- cansız yaşamı yok eden bir akp gerçeği ile karşı karşıyayız.

 

Biz 80-90 milyon vatandaşa yok olmayı dayatan maden projelerinin sahibi yok ediciyi de utanmadan İstanbul İBB başkan adayı yapan  akp’yi tarihe gömmesek akp biz 80-90 milyon vatandaşı gömmek için hertür projeyi yerelde, ülke sathında ortaya koymuş bulunmaktadır.. Fırat Dicle havzasında dünyada benzeri olmayan tüm vatandaşları zengin oğlu zengin edecek doğal su kaynağımızı yok etmekle yetinmiyorlar, Karadenizin altına doğru uzanan maden damarlarını sökerek karadenizi patlatarak biz 80-90 milyon vatandaşı dirir diri gömmek için küresel firmalrın uşakları oldu bunlar. AKP ile ülkemiz işgal edildiği gibi biz vatandaşları da kıyamet senaryoları ile kuşattılar.. Görünen köy kılavuz istemez akpye giden her oy kendimize sıktığımız bir kurşundur..

 

AKP’lilerin halk dalga geçmesini ise onları İstanbul geneli, ilçelerinde ve ülke genelinde sadece biz Ardahanlıların değil tüm vatandaşların onları düşürerek vereceklerini belirttiler.. 

 

 

DİPNOTLAR..

X-1 DİP NOT “SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ BAŞKAN”..    

 

Bilindiği gibi ülkemizde STK’larda yer alan çoğu vatandaş birbirini ezerek, anons ettirerek, bağırarak, çağırarak adeta bende buradayım diye kendini yırtarken.. Politik olan Ardahanlılar, Ardahan toplumunda böyle hafif insanlara ve karelere yer yoktur..

 

Bizler 2000’li yıllardan beri Serhat Sivil Toplum örgütleri ve lobiciliğini oturturken.. Halk bunu net açık bir şekilde görüyor.

 

İstanbul, bölge ve ülke geneli STK alanına yaptığımız katkıları gören vatandaşlar bizi gördüklerinde tek kelime ile ortak cümleleri “Seninle gurur duyuyoruz başkan”  diye bağırmaktadırlar.

 

Bunun temel nedeni ülkemiz ve vatandaşın çıkarını parti-purti, sermaye.. hiçbir odağı takmadan, takılmadan sadece ve sadece yerel, ulusal, küresel insanlığa, halka hizmet anlayışımız ve yürüyüşümüz yüzünden söylüyorlar.

 

Halk, birileri foto karelere girmek için birbirini ezerken başkanımız bizleri bir araya toparladığı gibi birde her toplantıda etkinlikte arı gibi çalışarak bizleri en iyi şekilde temsil etmektedir, ne rejimin parti-purtisini, nede bakan-başbakanını.. takmayan halkın hizmetinde hayatı boyunca halk için koşan gerçek sivil bir insan, gerçek bir vatandaş.. Başkanımız gibi 100 kişi çıksa bu ülke ile vatandaşla kimse oynayamaz diye espri yapmaktan da geri durmadılar..

STK-Dernekçilik alanında İstanbul, bölge geneli çalışmalarımızı yakından takip eden hemşerilerimiz  bizimle gurur duyarken, biz de her alanda onlarla gurur duyuyoruz.. Çünkü hemşerilerimiz atılan yemleri ve yalanları yemedikleri gibi, onurlu dik duruşları, politik ve ahlaklı duruşları bizlere ilham kaynağı oldukları gibi, onlardan aldığımız güçle mücadelemizi her alanda büyütüyoruz..

 

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

 

ETİKETLER : Ardahanlı Beykoz CHP Meclis üyeleri ve başkan adayı Alaattin Köseler için düzenlenen iftar programında izdiham yaşandı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA