GENÇ İŞ ADAMI MURAT YILMAZ, KAVACIK MUHTAR ADAYI..

Doğma Büyüme Kavacık’lı olan Yılmazın en önemli artısı Beykoz Kavcık’ın, Kavacık Mahallesinin her sokağını ve sorununu adı gibi bilmesi.
Bu haber 2024-02-01 12:15:31 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

GENÇ İŞ ADAMI MURAT YILMAZ, KAVACIK MUHTAR ADAYI..

 

DONANIMLI, BİRİKİMLİ, DOĞMA BÜYÜME KAVACIKLI, BEYKOZ  KAVACIK MAHALLESİNE GENÇ MUHTAR ADAYI MURAT YILMAZ ORTAYA KOYDUĞU PROJELERİ İLE FARKINI ORTAYA KOYDU..

 

Doğma-büyüme Beykozlu olan, Beykoz Kavacık’ta doğmuş, burada büyümüş, burada okumuş, kendini her alanda yetiştirmiş bilgili birikimli, Beykoz’un en donanımlı gençlerinden biri olan Murat Yılmaz Kavacık Mahallesi Muhtar adayı.

 

Yılmaz, sivil topluma, toplumsal alana duyarlılığının yanı sıra genç yaşında iş dünyası alanında da önemli başarılar elde etmiş bir iş insanı..

 

Doğma Büyüme Kavacık’lı olan Yılmazın en önemli artısı Beykoz Kavcık’ın, Kavacık Mahallesinin her sokağını ve sorununu adı gibi bilmesi.  Muhtar adayı olan birçok insan adaylığını açıklarken, ne yapacağını bilmeden değişik nedenlerden aday olurken Yılmaz,  hizmet için yola çıktığını ortaya koyduğu projeleri ile net ortaya koymaktadır.

 

Genç yaşına rağmen ortaya koyduğu projeleri ile farkını ortaya koyduğu gibi, bilgi-birikim-liyakat, donanımın ne olduğunu ortaya koyan bir aday olarak ta öne çıkmaktadır. Adını ve projelerini duyan herkes işte gerçek bir Muhtar adayı, böyle gençlerin Bld Bşk. Adayı olması gerek  diye tebessüm edip, böylesine liyakat-ehliyete sahibi, topluma, yaşadığı yere hizmet için yola çıkan bir genç mahallemiz için büyük bir kazanım demeye başladılar..

 

İşte Hiçbir Muhtar Adayının Hayallerini bile Kuramayacağı Murat Yılmaz’ın Kavacık  Beykoz’la ilgili projeleri..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/1beee646a9jpeg

1)Muhtarlık bir devlet kurumudur, mesai saatleri içerisinde sürekli açık olacaktır.

 

2)Adalet temelli sosyal yardımlaşma

 

Hiçbir vatandaşımızı rencide, deşifre etmeden, insan onuruna ve haysiyetine yaraşır yakışır bir şekilde yardımlaşma ve dayanışmayı en üst boyuta çıkararak bütün toplumsal kesimlere yayma, gerçek manada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderme.  

 

Birbirimize dayanarak, ihtiyaç sahibi herkesin hiçbir koşul gözetmeksizin yanında olacağımızdan, herkese eşit hizmet için çabalayacağımızdan hiçbir Kavacıklı hemşerimizin şüphesi, şüpheniz olmasın.

 

3)Çukursuz yol, kusursuz ulaşım

 

Mahallemizin en büyük problemlerinden birinin kontrolsüz otlar, ağaçlar sebepli görüş mesafesi daralan bozuk yollar olduğunun farkındayız. En büyük sözü bu konuda veriyoruz ve engelsiz sokaklar için elimizden geleni yapacağız.

 

4)Eğlenen çocuk, dinlenen anne.

 

Mahallemizde çocuklar eğlenirken annelerin çocuklarını göz önünde tutarak dinlenebileceği bir kapalı alan parkı için çalışmalarımızı gerekli birimlere şimdiden sunuyoruz.

 

5)Yeşil mahalle, derin nefes.

 

Şehirleşme ile birlikte oluşun gri kent tanımından uzak yeşil bir mahalle için herkes gibi biz de elimizi taşın altına koyacak, fidanlarımızla mahallemize nefes olacağız. Temiz nefes, uzun ve sağlıklı gelecek demektir unutmamalıyız.

 

6)Etkili atık yönetimi, temiz çevre

 

Her sokağa kağıt, cam, geri dönüştürülemeyen atık vb. konteynırlar konmalı. Düzenli ve sürekli takiple çöplerimiz evlerimizin önünden araçlarla alınmalı ve etkili atık yönetimi ile mahallemizin her köşesi temiz olmalı. Her sokak en az ayda bir kez olmak üzere detaylı temizlenmeli, çevremiz korunmalıdır.

 

7) Sokak hayvanlarını koruma ve etkin kısırlaştırma

 

Barınaklar, hayvanlar için psikolojik ve fiziksel şiddetin olduğu bir hapishane haline gelmiştir. Hayvanları barınaklara koymak doğalarına aykırı olmakla beraber, ellerinden yaşam haklarını almakla eşdeğerdir. Sokakta başıboş dolanan hayvanların, insanlar için tehlike oluşturduğunun da elbette farkındayız. Bu nedenle etkin kısırlaştırma tekniğiyle sokak hayvanlarının sayılarını kontrol altına alacak, hem onların yaşam haklarını hem de insanların korkusuzca sokaklarda gezebilme haklarını koruyacağız.

 

8)Uyuşturucu ile mücadele, korunan gençlik

 

Çağımızın vebası haline gelen uyuşturucu gençlerimizi hayattan soyutlamakla kalmıyor, komple koparıyor. Uyuşturucu ile mücadele uğrunda yalnızca ailelere değil toplumdaki her bireye ve siyasi figüre görevler düşmekte. Hayata karşı umudunu yitirmiş gençlerimizi tekrar hayata katıp ilgi alanlarına göre uğraş edinmelerini sağlamak için ilçe belediyemiz, büyükşehir belediyesi hatta ve hatta gerekirse cumhurbaşkanlığı ile görüşmeler gerçekleştirecek ve gençlerimizi hayata bağlayacağız.

 

 

 

Murat Yılmaz kimdir?

Ardahan’ın birçok köy, il, ilçe; Merkezi Beykoz’da bulunan Ardahanlılar derneği dayanışma kurulu ve halk meclisinde üye olan, 1983 Beykoz doğumlu. Doğma –büyüme Kavacıklı, genç bir iş insanı olarak 15 yıldan fazladır ticaretle iştigal etmektedir.

İlkokulu Selahattin Karakaşlı İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu Kavacık Borsa Ortaokulu'nda, liseyi Anadoluhisarı Şehit Murat Akdemir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde okudu. Doğma büyüme Kavacık'ta yaşıyor. Mahalleyi ve mahallenin sorunlarını ve çözümlerini bilen içimizden biri olarak siz değerli Kavacık halkına hizmete soyunan Beykozlu bir hemşerimiz.

 

DERNEK OLARAK TOPLUMSAL YARAR VE ÇIKARI ESAS ALAN TÜM HEMŞERİLERİMİZE DESTEĞİMİZ TAM..

 

Bilindiği gibi Doğu-Güneydoğu Anadolu nüfusu dendiğinde Beykoz’da temel belirleyici unsur Ardahanlılar. Beykozda yaşayan doğu güneydoğu halkı STK olarak takip ettikleri, önemsedikleri tek STK Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği.

 

Biz dernek olarak Murat Yılmaz gibi her alanda kendini iyi yetiştirmiş donanımlı hemşerilerimize tam desteğimizi belirtirken..

 

Beykoz’da yine aynı şekilde kendilerini iyi yetiştirmiş, hayatları boyunca toplumsal alanda koşan, kişisel çıkarları için değil, toplumsal çıkar için koşan,  adları Beykoz’la özdeşlemiş sivil toplum-STK alanında sürekli koşan ve derneğimizin desteğini isteyen:

 

Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Alaattin Kılıç’a ..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/e1a524d665.jpg

Hakeza yıllardır sivil toplum –STK alanında koşan Beykoz CHP meclis üyesi aday adayı Esengül Yılmaz’a da desteklerimizi belirtiyoruz, çıktıkları yolda, soyundukları görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz..  

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/9b252aa539jpeg

Deva partisi Beykoz Bld Bşk Adayı Şenol Korkmaz’a  

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/414f355277.png

Ataşehir Kars İli ve Çevre köyler Derneği Başkanı Turhan Kızıldaş’a hemşerilerimize sadece Ardahanlılar olarak değil Serhat STK’ları olarak ta amasız desteğimizi sunduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/592fa58784jpeg

Doğu medya, Serhat STK'ları, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  olarak İstanbul ve ülke geneli Bld. Bşk, meclisa üyesi, muhtar adayı tüm hemşerilerimize başrılar diliyor, desteklerimizi sunuyoruz..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

 

 

ETİKETLER : Doğma Büyüme Kavacık’lı olan Yılmazın en önemli artısı Beykoz Kavcık’ın Kavacık Mahallesinin her sokağını ve sorununu adı gibi bilmesi.
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA