KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORSANIZ, İSTANBULDA PAKETLENİRSİNİZ..

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORSANIZ, İSTANBULDA PAKETLENİRSİNİZ..
Bu haber 2023-12-13 09:56:42 eklenmiş ve 697 kez görüntülenmiştir.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORSANIZ, İSTANBULDA PAKETLENİRSİNİZ..

 

Özellikle son zamanlrda Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronları, suç örgütü liderleri.. Liste uzanıyor.. Hep İstanbulda yakalnıyorlar..

 

Son olarak Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yapılan "Kafes-19" operasyonuyla yakalandı haberi medyayı sararken..

 

Her ne hikmetse hepsi İstanbulda adrese teslim yakalnmaktadır..

 

Baron yakalama haberleri-1

 

Baron yakalama haberleri-2

 

Biraz bunun altını deşiyelim:

 

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde baron, finasör vb.. Her neyse son yıllarda bunlar hep turku-ye de, Anatolia& Mezopotamian coğrafyasının medeniyet-ticaret başkenti İstanbul’da yakalanıyorlar..

 

Burada dünya uyuşturucu ticaretini elinde bulunduran siyonist soytarıların (cia-mosad-m16)  artık bu alanı başka güçlere örgütlere, kişilere, değişik gruplara giderek  kaptırdığı ortaya çıkarken..

 

Şöyle bir tehlikede dünyadaki diğer vatandaşlar için doğmaktadır.. Normal bir ticaret erbabı iseniz, yada yerli-milli duygularla kenevir-haşhaş  vb. maddeleri üretip sanayiye, ekonomiye  vb. kazandırıyorsanız.. Yada siyonist soytarıların pazarlarına girdiyseniz..

 

Siz otomatikmen  Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde baronu, suc orgutu lideri filan-falan ne kulp gerekiyorsa.. takılıp, ilan edilip tc gibi uydu-uyduruk sömürgeler sizi enselerken..

 

Siyonist soytarılarda Ortadoğu-Mezopotamyada hergün canlı tanık olduğumuz gibi insanları şehirleriyle yok etmeye, gıda-genom, yiyecek-içecek herşeyi silaha çevirme, ülkelrinizi işgal etme.. evlerinize kadar, cebinize girip size kanser bulaştırırken, amerikadan afrikaya asyaya uyuşturucu ticareti kıtalar bazında kendi ellerinde iken..  24 saat tüm insan soyunu gözetlediklerinden girdiğiniz alanın ticari.. büyüklüğüne göre bir size bir kulp takılır ve enselenirsiniz..  

 

Özet olarak dünya genelinde suç ve suçluyu nazi-nato terör örgütü, abd, ingiliz, siyon israel patroonu küresel aile ve firmalar tanımlar ve belirler. Bilim teknolojinin geldiği boyut nedeniylede herkesi ve kesimi 24 saat gözetlemektedirler..

 

Dünyamız mevcut bilim-teknoloji nedeniyle artık insan soyu bu küresel katiller tarafından 24 saat gözetim altında..

 

Yolda yürüken, mesaj atarken, konusurken, nefes alırken, klavyeye dokunurken.. Artık 24 saat gözetim altındasınız..

 

Ulus faşist devletler  ve terör lejyonları ile, devlet, örgüt, gıda-genom, konvansiyonel, nükleeer, biyolojik, kimyasal hertür sialhı kullanarak dünyayı işgal eden siyonist çete ve baronlar, bm, nazi-nato, nasa gibi örgütlerle de, küresel bilişim firmalrı ile  24 saat insan soyunu gözetim altına almış bulunmaktadırlar..

 

Nasıl Osmanlıda ticarette dünya geneli 1.e doğru giden Ermenileri gaza getirip Kurdistana Sor’a tıkayıp faşist bir ırk devletiyle ermenileri, ermenistan diye bir soykırım gettosu ile sabah kahvaltısı yaptıysa aynı oyunun bir diğer değişik verisyonu da artık kırmızı bültenle aranan baronlar..

 

Uyusturucu yerel ulusal haberler-1

 

Uyusturucu yerel ulusal haberler-2

 

Her ne hikmetse hepsi tc de ve istanbulda ortaya çıkıyor ve burada pakatleniyor. Ortak özellikleri nazi-nato terör örgütünün patronlarının kırmızı bülteniyle aranmaları..

 

Özetle insanlık dünyamızı yüzyıllardır derinden işgal eden kendilerini 24 saat gözetime alan siyonist çeteyi, siyonist  soytarıları, çözmese..İnlerini, operasyon merkezlerini  tesbit edip operasyon yapmadıkça.. Bunların çizgisinin dışına çıkan herkes bir kulp takılarak ekarte edilmektedir..

 

Normal ticarette dünyayı saracak yeti-yetenktesiniz.. sizi terör çetesi israil labratuarlarında üretilen  bir damla  ile düsürüp hem gerzek, hem hasta, hemde kıpıradayamaz bir hale getirebilirler.. Yani insanlık bu gerçek teröristlerin inine girmedikçe.. Onlar evlerimizin içine heryerine girmiş kanser bulaştırmakta soymakta.. Ve buyuk is yapıyorsanız baron olarak paketlenme.. kaçınılmaz kaderiniz  olmaktadır..

 

Çözüm için ülkenizin coğrafyalrınızın sahibi olun, kripto ajan siyonist nüfus ve işbirlikçilerini deşifre edin, ablukaya alın.. Tüm firmalrına el koyun.. Bulunduğunuz köy, il-ilçeden bölge ülkeye halkı örgütleyin. STK'ları yetkinleştirin. Ülkenizin istihbarat askeriye devlet kendiniz özne olun, toplumsal alana bilgi tasimadan karşı savşım veren kişi-grup olusum stk destek verin.. Aksi paketlenme, düşürülme.. kaderiniz olmaya devam edecek.. Doğu Medya tüm analiz yazılarımıza bakınız.. 

 

Önemli Not: CİA -Mosad -m16 fetö ile mon la avangalizmle.. tarikat kurar, fetö zırladıkça ağladıkça kadınların kolunda bilezik kalmaz. Malı götürür, istihbaratı ele alır.. Ve bu siyonist soytarılarılara gelişebilecek her insanı ve ülkeyi yem yaparken..


Bizim gibi küresel bazda antisiyonist yayın yapan tüm kişi ve kurumlar ise ölümden ölüm beğen hayat yaşarlar.. Siyonizmin soykırmcı insalık düşmanı bu gaspçı siyon yahudi kapitalin gerilemesi ve hesaba çekilmesi için insan soyunun küresel bazda dayanışma ve işbirliğine ihtiyacı vardır ve bu şarttır.. 

 

Hala kafanız basmadı değilmi, anti siyonist basını, aydını, sivil toplum örgütünü, kişi kurum bulun finanse edin, yoksa kendiniz stk ve siyasi parti kurun kurdurun. Bin yıllardır dünyayı işgal eden şeytani güce  karşı insani-rahmani gücü dünya çapında ortaya çıkarın.. Yoksa bin yıllardır dünyamızla top oynar gibi oynayan işgal etmiş olan soykırmcı  siyon satan gaspçı teröristler hepinizi 7 sülanizle yok ederler.. Bunları çözün, gezegen çapında ablukaya alın.. Kafanız yine basmadı benim gibi kazmaları bulup finanse edin.. Bunlar ellerindeki devasa bilişim gıda genom-silah-ilaç fimaları nedeniyle.. her ülkede kendilerini ekarte edecek çözecek çocuklar ve insanları 24 saat gözledikleri gibi,  hastalık bulastırmadan cinayete.. biyolojik kimyasal saldırıdan trafik kazası süsü başta olmk üzere cinayetlerle de tüm insan soyunu gezegen çapında sarmış bulunmaktadırlar.. Çin-Amerika vb. yerlrde sürekli robot silahların seri üretimine çoktan geçtiler.. 

 

ETİKETLER : KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORSANIZ İSTANBULDA PAKETLENİRSİNİZ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA