ARSLAN SARIYER’DEN CHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI..

İş-Siyaset STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Derviş Arslan Sarıyer ‘de Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2023-12-08 18:53:12 eklenmiş ve 636 kez görüntülenmiştir.

ARSLAN SARIYER’DEN CHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI..

 

İş-Siyaset STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Derviş Arslan Sarıyer ‘de Meclis üyesi aday adayı oldu.

 

2000’li yıllardan itibaren bölgemiz iş-siyaset-STK dünyası içerisinde yer alan, Galata Köprüsünden, İstanbul Boğazına turizm hizmet sektöründe birçok mekan işleten, halende cennetten bir köşe olan İstanbul Sarıyer ilçemizde İstanbulun en güzel turizm-hizmet mekanlrından biri olan Limanda Balık’ı işleten Arslan, aynı şekilde 2000’li yıllardan beri sivil toplum STK alanı içinde aktif bir hemşerimiz.

 

Arslan bölgemizin ve ülkemizin en önemli federasyonlarından biri olan Hoc-Fed yönetiminde başkan yardımcılıklarının yanı sıra, federasyon üyesi Qora Derneğinin hem kurucu başkanı, hemde 2-3 dönem başkanlığını yaptı..

 

Ardahan özelinden Serhat bölgesi geneline, ikamet ettiği Sarıyer  ilçesinden İstanbulun her ilçesine sivil toplumu, toplumu ilgilendiren eylem ve etkinliklere üst düzeyde yer alan katılım ve katkı sağlayan bir isim.  Arslan aynı zamanda birçok STK’da üye, YK üyeliklerii ile sivil toplumun içinde yer alan, STK alanın da önemli aktörlerinden aktif bir iş-siyaset-STK  insanı.  

 

ARSLAN ADAYLIK FOTO GALERİ..

 

ADAY ADAYLIĞINI  CHP SARIYER İLÇESİNDE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMSI İLE DUYURDU..

 

Sarıyer’de ikamet eden hemşerilerimiz başta olmak üzere hemşeri camiamızın İstanbul genelinde sevdiği saydığı bir isim olan Arslanın aday adaylığı beklendiği gibi, gerek Sarıyer halkının, gerekse hemşeri camiamızın amasız desteklediği ve onayladığı bir isim Arslan. Bundan dolayı aday adaylığını açıkladığında Serhat Sivil toplum, federasyon ve dernek başkanlarıda yanında yer alarak desteklerini sunduklarını ifade ettiler.

 

Arslan, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada yaşadığımız ilçeden istanbul geneline şehirleri halkla-STK’larla birlikte daha iyi nasıl yönetbiliriz, 4 dönemdir Sarıyerde sosyal belediyeciliği hayata geçiren anlayışı, Başkan Genç’i  Sarıyerde yeniden iktidara taşımak için aday adayı  olduk sivil toplum örgütleri temsilcileri, halkın temsilcileri olarak verdiğiniz destekten dolayı hepinze saygı –sevgilerimizi sunuyoruz dediler..

 

Arslan, 1979 Ardahan doğumlu, Eğtimini Ardahan'da tamamlayarak  İstanbul'a yerleşti. Yaklaşık 35 yıldır Sarıyer Merkez Mahallesinde ikamet tmektedir. Evli ve 3( üç) çocuk babası.

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit

 

 

ETİKETLER : İş-Siyaset STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Derviş Arslan Sarıyer ‘de Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA