ATAŞEHİR’İ FETH EDECEK OLAN FATİH GELİYOR..

Hemşeri camiamızın, iş-STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan Fatih Sinan Yılmaz Ataşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Bu haber 2023-11-23 12:31:54 eklenmiş ve 486 kez görüntülenmiştir.

ATAŞEHİR’İ FETH EDECEK OLAN FATİH GELİYOR..

 

Hemşeri camiamızın, iş-STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan Fatih Sinan Yılmaz Ataşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

 

Fatih Sinan Yılmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu Ataşahir Ak Parti İlçe Başkanlığında basın mensuplarıyla yaptığı basın  açıklaması ile kamu oyuna duyurdu.

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d1b554c25b.png

Fatih Sinan Yılmaz..

Ardahan özelinden Serhat bölgesi geneline hemşeri camiamızın tanıdığı Fatih Sinan Yılmaz, Ataşahir Ak Parti İlçe Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelerek  blediye başkan adaylığını açıkladı.

 

Bölgemizin Federasyon, İl-İlçe –Köy derneklerinin çoğunuda da YK üyelikleri, üyelikleri ile öne çıkan Yılmaz, Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Derneği Genel Başkanı. (ULAK dipnot bkz..)

 

HABER FOTO GALERİ.. 

 

Fatih Sinan Yılmaz, Ataşehir ilçesinde Mahalle,Cadde ve Sokaklarında gezmedik yer bırakmadıklarını, Ataşehir’i karış karış bildiklerini, Ataşehir sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini açıkladı.

 

2019 yerel seçimlerde de AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkan aday adayı olarak yine öne çıkan Yılmaz, 31 mart 2024  yerel seçimlerinde sadece Ataşehiri değil, isminin Fatih olduğunu yerel yönetimler alanında komşu ilçe maltepeyi, adaylığının aynı zamanda Serhat STK lobi bileşenlerini de harekte geçirerek İstanbulu da feth edeceklerini , ismindeki Sinan’la Mimar sinan gibi Ataşehiri de her alanda yeniden inşa edeceklerini, soyadındaki  Yılmaz gibi hiçbir sorunun kendilerini yıldırmayacağını söylediler..

 

Ataşahir İlçe Başkanı Sarıkamışlı hemşerimiz Burak Çiftçi’nin de adına vurgu yapan Yılmaz, Burak yükselme –yükseliş demektir. Başkanımız ve Ataşehirdeki değerli yönetim kadrosuyla birlikte yükselişe geçeceğiz dediler.  (BURAK ÇİFTÇİ KİMDİR DİP NOT BKZ..)

 

ERDOĞAN GİBİ BİR LİDERLE SİYASET YAPMAK BİZİM İÇİN ONURDUR, ŞEREFTİR DİYEN YILMAZ’I ATAŞEHİR GENELİ STK ALANI DA AYIRIMSIZ DESTEKLİYOR..

 

Ataşehirde bölge STK’larımızdan, diğer bölge federasyon ve STK’larına STK alanının en çok destek sunduğu şahsiyetlerden biri olan Fatih Sinan Yılmaz, Ataşehiri halkla, STK’larla birlikte yöneteceğiz, Erdoğan gibi mazlum halkların, coğrafyaların gönlünde taht kurmuş,  dünyaya yön veren bir liderle yürümek, siyaset yapmak bizim için onurdur, gururdur, şereftir, bizim adaylığımız aynı zamanda İstanbul başta olmak üzere  yerel-genel seçimlerde ülkemizin temel belirleyici unusuru ve gücü olan Serhat STK lobi bileşenlerininde Esenyurt, İstanbul geneli yerel seçimlerin sonuçlarını kaderini belirleyecek bir çıkıştır.  

 

Yılmaz, Ataşehir başta olmak üzere artık İstanbulu, şehirlerimizi Sivil Toplum Örgütleriyle, halkla birlikte yöneteceğimiz bir döneme geçtik. Ataşehir 3 dönemdir halktan koparılmış, belli gurupların rant alanına, rant çetelerinin cirit attığı, hertür yolsuzluğun yapıldığı, halkın şehri yönetmediği, rant çetelerinin işgal ettiği bir şehre  bir mecraya çekilmiş bulunmaktadır. Şehrimizi rant çetelerinin elinden alarak halkın hakim olduğu halkın yönettiği bir şehire dönüştürmek Ataşehir halkının bizden en önemli beklentisidir. Bu beklentiyi sadece Ataşehirde değil  Ak parti olarak İstanbul genelinde de hayata geçireceğiz..

 

Yerel yönetimlerin tek misyonu vardır. Halkı özne yaparak hakla birlikte şehirleri yönetmektir.  Ataşehiri rant çetelerinden kurtarıp halkla-STK’larla birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Herkesimden halkın desteği ile Ataşehiri yeniden fethedeceğiz dediler..

 

Basın açıklamasına Serhat STK lobi Kooordinatörü, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit (Yusuf Yasin Kimdir.. Dip Not Bkz..), Ülkemiz Geneli STK alanında yapay zeka başta olmak üzere federasyonlar ve derneklere yaptığı katkılarla öne çıkan Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanı Levent Karadağ, Ardahan Dernekler Federasyonu YK üyeleri, Ataşehirde bulunan diğer bölge federasyon STK başkan ve yönetimleri, Ataşehir yerel basını ile gazeteci arkadaşımız Erkan sarıkaya da  yer aldılar. (Levent Karadağ Kimdir.. Dip Not Bkz..)

 

 

 

DİPNOTLAR: ULAK

Yılmaz STK alanında da bölgemizin en önemli aktörlerinden..

ULAK Uluslararası Akreditasyon Merkezinde Genel Başkanı.

 

DÜNYADAKİ EN ÖNEMLİ STK’LARDAN OLAN, İŞ DÜNYASI ALANINDA PROBLEMLERİ ÇÖZEN ULAK NEDİR-MİSYONU NELER..

https://www.yenisayfa.com.tr/haber/attigi_her_imza_uluslararasi_proplemleri_cozuyor-9149.html

 

 

ULAK NEDİR-MİSYONU NELER, Ne Tür İşllere İmza Atıyor:

Uluslararası Akreditasyon

Uluslararası Tanınma ...

Belgelendirme...

Helal Belgesi...

Helal Ürün Akreditasyonu

GMP ve GHP ...

Kalibrasyon...

Bireysel Personel...

Laboratuvar...

Gazetecilik ve Medya...

Yönetim Sistemleri...

Eğitim Akreditasyonu

Bankacılık Akreditasyonu

Hastane ve Deney ...

Belediye ve Yerel...

Asansör Denetim...

OHSAS 18001 ...

Çevre Etki...

Bilgi Güvenliği ve...

Uluslararası Hizmet...

Uluslararası Personel...

Uluslararası Ürün ...

Uluslararası Tarım...

Uluslararası...

Uluslararası Yeşil...

Uluslararası Medikal...

Uluslararası Basınçlı...

Uluslararası Gemicilik...

Uluslararası Tahkim...

Uluslararası Hukuk...

Uluslararası Belge ve...

Uluslararası...

Uluslararası Diploma...

Uluslararası CE Marking...

Uluslararası Vize ve...

Uluslararası TIP ve...

Uluslararası Meslek...

Uluslararası...

Uluslararası İstihbarat...

Uluslararası Gıda...

Uluslararası Otomotiv...

Uluslararası Havacılık...

Uluslararası Borsa ve...

Uluslararası Teknoloji...

Uluslararası Test ve...

Uluslararası Test Ve...

Uluslararası Gümrük ve...

Uluslararası Patlayıcı...

Uluslararası Uzmanlık...

Uluslararası Eğitim ve Akreditasyon Şartları

 

ATAŞEHİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BURAK ÇİFTÇİ KİMDİR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/03a2580b42.png

"10.12.1985 Kars'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul' Ataşehir de gördü. Sakarya Universitesi İşletme Mezunu, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans mezunu. 2006 yılından itibaren Altyapı sektöründe Müteahhitlik ve Mühendislik hizmetleri Faaliyeti göstermekte olan şirketi mevcuttur. Evli ve 1 Çocuk babasıdır."

 

LEVENT KARADAĞ KİMDİR..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d3583dcc0a.jpg

2000 yılından bu yana Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi yönetimde yer alarak, bilişim alanında ki birçok derneğin genel başkanlığını da yaparak, Yapay Zekanın kullanımından, STK, KOBİ Bilişim, Dijital Yaşam, Sosyal Medya, Akıllı Şehirler, Uzaktan Eğitim, Proje Yönetimi gibi çok sayıda ulusal ve uluslar arası sempozyum ve kongre organizasyonlarını gerçekleştirirerek kurumşları ve kitleleri çağımızın bilim ve teknolojileri ile buluşturmaktadır..

 

Karadağın STK’lar ve KOBİ alanına gerçekleştirdiği  organizasyonlarda kendi dallarında uzman yüzlerce yabancı konuşmacı yer almaktadır.   Karadağ, öğretim görevlisi olarak Kadir Has Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinde yarı zamanlı çalışmış, çok sayıda TV Programında yer almasının yanı sıra yerel ve ulusal basında da  yazıları yayınlanmaktadır.  Karadağ, halen Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

 

YUSUF YASİN SİT KİMDİR..

2000’li yıllardan beri yerel-ulusal-uluslararası  STK alanın en önemli aktörlerinden biri olan,  Serhat STK’larının ortaya çıkışının en önemli aktörlerinden, 90’lı yıllarda İstanbul Ünv. Ed. Fak Mezunu, 90’lı yıllardan itibaren gazeteci olan, 90’lı yıllarda diktatör TC rejiminin 700 yıldan fazla sahte cezalarla fikirlerinden dolayı kuşattığı yerel, ulusal küresel anlamda dünyayı işgal eden soykırımcı siyonist-kapitalist çetelere, onların alana döşediği faşist ulus devletlere, onların alana döşediği dinli-dinsiz terör lejyonlarına karşı bütün insanlık adına savaşım veren, Doğu Medya ile soykırımcı faşizmi tüm dünya kıtalarına ve halklarına taşıyan çağımızın en büyük STK aktörlerinden, basın emekçilerinden, savşçılarından biri.

 

Ülkemizde, bölgemizde, uluslararası alanda STK alanında uzmanlığı nedeniyle, ideoloji, siyaset, dil,din-ırk-mezhep üstü tutumu ile, faşist ulus devletlerin gezegen çapında döşediği sahte suni sınırları ayaklarının altına almasıyla, kapitalizmin insanlığa dayttığı para tanrısının üstüne işemesiyle, bütün insanlığın tek devlet-tek millet olduğu dünya konfederasyonu gibi fikir ve çıkışlarıyla, dünyanın her kıta ve köşesinde yer alan gönüllü temsilciler ordusuyla.. Ülkelerden siyasi partilere, istihbarat örgütlerinden ciddi tüm STK’lara insanlığın referans aldığı çağımızın en büyük STK aktörlerinden, aydınlarından, gazetecilerinden  biri. İnsansoyunu sıfırlamaya çalışan soykırımcı vahşi kapitalizmi gezegen boyutunda dünya halklarına taşımasıyla, küresel soykırımcı-gaspçı  firma-aile ve baronların korkulu rüyası..     

ETİKETLER : Hemşeri camiamızın iş-STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan Fatih Sinan Yılmaz Ataşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA