YILMAZLARIN TAZİYE MEVLİD TÖRENİ MADEN CAMİNDE YAPILDI..

İş İnanı Saffet Yılmaz’ın anneleri Merhume Annesi Rukiye Yılmaz için yapılan Taziye ve Mevlid törenine izdihama varan bir katılım oldu.
Bu haber 2023-10-13 07:39:47 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

YILMAZLARIN TAZİYE MEVLİD TÖRENİ MADEN CAMİNDE YAPILDI..

 

İş İnanı Saffet Yılmaz’ın anneleri  Merhume Annesi Rukiye Yılmaz için yapılan Taziye ve  Mevlid törenine izdihama varan bir katılım oldu.

 

Geçen hafta İş Dünyamızın önde gelen aktörlerinden Saffet balıkçılıkla ülkemizin en önemli balık ve deniz ürünleri firmasının sahibi Saffet Yılmazın tarihi bir çınar olan anneleri Rukiye yılmaz hakka yürümüştü. Cenaze vasiyeti üzerine doğduğu topraklara götürüldü. Mucuc köyünde defin edildi.

 

Bir asrı deviren bu ulu çınarın taziye ve mevlid töreni Pazar günü (15-10-2023) öğle namazını mütaakiben Sarıyer Maden mahallesi maden caminde okutuldu.

 

Mevlide iş-sytk-siyaset dünyası hemşeri camiamızdan izdihama varan yoğun bir katılım oldu. Caminin yerleşkesine sığmayan cemaat dışarı taştı.

 

Taziye ve Mevlit törenine bölge federasyonlarımızdan il-ilçe-köy derneklerine, iş dünyası, siyasete izdihama varan yoğun bir katılım oldu.

 

Buda iş dünyamızın önde gelen aktörlerinden Saffet Yılmaz’ın ve Yılmaz ailesinin bölgemizde nasıl sevilip sayıldığının en önemli göstergelerinden biri..

2000’li yıllarda bölge bazında STK ve toplumsal alanda yürünürken, STK ve Federasyonlar kurulurken.. STK alanına ücretsiz yer verilmesinden, STK alanının sağlam temeller üzerinde kurulması için Saffet Yılmaz, Güven Yılmaz, Latif Yılmaz, Türkan Yılmaz.. Kısacası yılmaz ailesi hep özne oldular. Bölgemizin en değerli aşilerinden  bir olduklarını hep ispat ettiler.. Bu anlamda bölgemizin örnek öndegelen aileri arasında Yılmazlar ilk sıralarda yer alamkatadır..

 

Haber foto Galeri-Fotoğraflar..

 

Hoc-Fed ve STK’larımız yayınladıkları mesajda

Ardahanın önde gelen  İş İnanı Saffet Yılmaz’ın anneleri  Merhume Annesi Rukiye Yılmaz için 15/10/2023 Pazar Günü Öğle Namazına Müteakiben Sarıyer Maden Camiinde Taziye Mevlidi Okutulacak.

 

Mevlide iş-sytk-siyaset dünyası hemşeri camiamız davetdlidir.

İrt. 05327010170 Safet Yılmaz

 

ETİKETLER : İş İnanı Saffet Yılmaz’ın anneleri Merhume Annesi Rukiye Yılmaz için yapılan Taziye ve Mevlid törenine izdihama varan bir katılım oldu.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA