GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR HEMŞERİMİZ ÇAĞDAŞ YILMAZ..

Four You Gayrimenkul Firması ile 2007 yılından beri den iş dünyası içinde yer alan Çağdaş Yılmaz Gayrimenkul Sektöründe hızla yükselen bir hemşerimiz.
Bu haber 2023-09-04 13:45:14 eklenmiş ve 640 kez görüntülenmiştir.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR HEMŞERİMİZ ÇAĞDAŞ YILMAZ..

 

Four You Gayrimenkul Firması ile 2007 yılından beri den iş dünyası içinde yer alan Çağdaş Yılmaz Gayrimenkul Sektöründe hızla yükselen bir hemşerimiz.

 

İstanbul Beykoz bölgesi başta olmak üzere yabancı ve yerli sermayenin ev, arsa-arazi iş ve işlemlerinin yapılmasında uzman kadro ile hizmet sunmaktadır.

 

 Doğu ve Güneydoğu işadamları derneği üyesi Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği YK üyesi.  Anadolu üniversitesi emlak ve emlak yönetimi bölümünden mezun. 1994 den beri İstanbul Beykoz'da ikametgah ediyor. İş dünyası, İl-İlçe derneklerindeki aktif üyelik ve YK üyeliklerinin yanı sıra 2009 yılında beykoz Çubuklu mahallesi  muhtar azalığı gibi yerel bir çok organda da aldıkları görevlerle öne çıkmaktadır .  Halen Çubuklu Mahallesi  kentsel dönüşüm heyet başkanlığı görevine faal olarak devam ediyor.

 

 

Kurdlerin önemli aşiretlerinden Gelturi Aşiretinden olan Çagdaş Yılmaz, aşiretin en önemli kanaat önderlerinden biri. Yılmaz parti ve görüş ayırımı yapmaksızın hemşeri camimıza siyasi-sosyal-ekonomik anlamda da en iyi destek sunan hemşeri iş adamlarımızdan biri. Örneğin hemşerimiz CHP ilçe Başkanı Mahir  Taştan CHP  ilçe başkanlık adaylığını açıklar açıklamaz sosyal medya ve STK’larımız nezdinde derhal çalışmalara girişerek Beykoz Acarlardan birçok mahalleye Taştan için destek çalışmalrını günlerce sürdürmüştü. İşin ilginç yanı Taştanı birbir değil dışarıdan tanıyan biri. Çalışmalarına bakıldığında bu vatandaş Taştanın yakın arkadaşı dersiniz ama değil. Doğru dürüst tanımıyor bile. hemşeri adını duyunca harekete geçen bir isim..

 

FORYOU GAYRİMENKUL TIKLAYINIZ..

 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de açıklama yapan Yılmaz, Beykozda yerel seçimlerde destekleyeceği belediye başkan adayının da Ardahan Kültür ve dayanışma Derneğininde işaret ettiği gibi parti gözetmeksizin beykozun sorunlarını çözebilecek ve mülkiyet hakkını, barınma hakkını taraf tutmadan sağlaycak, Beykozluların beykoz’da kalmasını sözde değil özde sağlayacak bir aday çıktığında destekliyeceğini açıkladılar.

 

ETİKETLER : Four You Gayrimenkul Firması ile 2007 yılından beri den iş dünyası içinde yer alan Çağdaş Yılmaz Gayrimenkul Sektöründe hızla yükselen bir hemşerimiz.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA