SERHATTA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR..

Bundan 1-2 yıl önce Serhad’da Yeni İşgal Dalgası diye bir haber yapmıştık. Haberde küresel siyonist kapitalist soytarı-soykırımcı firma ve ailelerin tc rejiminin sağladığı imkânlarla ve kanunlarla yüzyıldır bölgemizi boşaltmakla yetinmedikleri bölgemizi bankaları ve firmaları ile işgale..
Bu haber 2023-07-04 18:37:13 eklenmiş ve 1845 kez görüntülenmiştir.

 

SERHATTA  İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR..

 

Bundan 1-2 yıl önce Serhad’da Yeni İşgal Dalgası diye bir haber yapmıştık. Haberde küresel siyonist kapitalist soytarı-soykırımcı firma ve ailelerin tc rejiminin sağladığı imkânlarla ve kanunlarla yüzyıldır bölgemizi boşaltmakla yetinmedikleri bölgemizi bankaları ve firmaları ile işgale giriştiklerini haber yapmıştık.. Bu işgalcilerin temel politikasının ise Anadolu ve Mezopotamya’yı, nüfusunu yüzyıllar süren işgal ve düşürme yöntemleri ile soykırıma uğratmak olduğunu belirtmiştik. Filistin’den Afganistan’a 1,5 milyarı aşan dünyanın medeniyet nüfusu Kurdi nüfusu, Ari-Aryen Nüfusu da düşürmek için binyıllardır plan ve proje geliştirdiklerini belirtmiştik. 

 

Serhat’ta Yeni İşgal Dalgası Haberi İçin Tıklayınız..

 

İşgalciler tc rejimini kurarken öncelikle Müslümanları, Kurdleri-Turkleri kırdılar, soykırıma uğrattılar. Rejmin bütün kilit noktalarına dışarıdan getirdikleri kripto (özünde siyonist yahudilere, soykırımcı aile ve firmalara hizmet eden, çalışan ama görüntüde ise Anadolu ve Mezopotamya’nın yerli halklarının kimliğine bürünen en iyi Kürt-türk-arap-fars-azeri-terekeme-ermeni-rum-rus.. rolüne bürünerek, siyonist soykırımcı firma ve ailelere çalışarak yerli halkların soykırıma uğratılmasında en önemli rolü oynarlar..

 

Kripto nüfus soykırımda her zaman ilk hedef olmaktadır..

 

Kripto nüfusu kullanan soykırımcı firmalar hedefine ulaşmak için soykırım başta olmak üzere her yöntemi kullanırlar. Örneğin terörist İsrail kurulması için Holoskost’la Almanya’da yahudilerin kırılması, Anadolu –Mezopotamya halklarını yok etmek için Rum Ermenileri Anadolu-Mezopotamya’dan söküp-sürüp atma, Mezopotamya’yı sahte suni sınırlar ve ırkçı faşist devletlerle bölerek Kurdleri tarihten silme. Günümüzde nato terör örgütünün siyonist-terörist zelenskyi kullanması gibi. Rus coğrafyasının doğum coğrafyası Ukrayna bir anda Rusya yı çökertmeye çalışan bir projeye dönüştürdüler.  Bir başka ifade ile kripto nüfus bunların planları dışına çıktığında yerli halklarla bütünleştiğinde değişik holoskost ve soykırım çemberlerine alınmaktadırlar. Bundan dolayı bu nüfusunda korunmaya ve kurtarılmaya ihtiyacı var. Aksi terörist israildeki nüfus gibi siyonist firmalar yahudi halkını dünya genelinde soykırıma uğratılacak halklar listesinde giderek en üst sınırlara çekmeye başladılar. İnsanlığın sabrı hergeçen gün azalmaktadır) nüfusu yerleştirdiler.

 

Bir taraftan bölgeyi boşaltırlarken.. Diğer yandan sahipsiz kalan coğrafyamıza aç haydutlar gibi dadandılar. Kripto nüfus her alanda şaha kalkarken.. Geri kalen halklar ise günden güne çökertilmektedirler. İçki kumar fuhuş vd. binbir yöntemle düşürülüp ev arazi tc rejim kanun ve oyunları ile halkın hayatlarına çökülmektedir.

 

SAĞ-SOL OYUNLARI  İLE İMHA EDİLYORUZ..

 

Ülkemizi İşgal eden bu Kripto yapı, devleti ele geçirdiği gibi,  TC siyasal alanını üstten ele geçirerek  sağ-sol olarak dizayn etmektedir..

 

Solla –Sağın birbirilerinden en belirgin iki farkı ise rahmetli Erbakan Hoca tarafından bilimsel bir şekilde tesbit edilmiş sol, göstererek-hissettirerek vatandaşı imha eder,  sağ ise sinsice çaktırmadan imha eder, yok eder belirlemesini yapmıştır. 

 

TC siyaset alanında sol yada muhalefet kanadı açık-açık Amerika-İngiliz-terörist israilin sahipleri olan küresel siyonist soykırımcı firma ve ailelere ülkemizin koşulsuz teslimiyetini isterken, halktan gizlenen tc rejiminin sömürge statüsünün artık açık –açık yapılmasını, kendilerinin de bu güçlerin uşakları olduklarını birazda halkın anlamayacağı şekilde açıkça beyan ederken..

 

 

TC iktidarı da ise sağ partilerin derin politikası olan sat-ver, yok et, imha et ama halk asla çakmasın, yada rahmetli Erbakan Hocanın dediği gibi sol cenah sizi açıkça ameliyat eder, hangi organ yada uzvunuzun söküldüğünü, kaybolduğunu anlarsınız, ama tc sağ hükümetleri size öyle bir operasyon yapar ki hangi organınızı kayb ettiğinizi, öldüğünüzü bile  anlayamasınız politikalarının bir sonucu olarak ülkemiz el değiştiriyor Filistinleştiriliyor..

 

Terörist israil, tc, syria, Irak, Afganistan, İran.. gibi faşist ulus devletlerle, dinli dinsiz terör lejyonları ile yerden uydulardan trafik kazası süsü ile onarılmaz hastalıklarla imhaların yanı sıra syria da-ırakta görüldüğü gibi halkları şehirleri ile yok etmektedirler.

 

Buradan tc rejimine geldiğimizde karşımıza derin işgal ve soykırım biçimlerinin en derinleri çıkmaktadır. Bir önceki yazımızda vurguladığımız gibi Osmanlı döneminde yıkılış surecinde ermeni ve rumlar düşürüldükten sonra tc rejimi ile birlikte ise Kurdler-Turkler ve Müslümanlar düşürüldüler. Bu düşürmenin bir sonucu olarak tc siyonist 10-12 ailenin çiftliğine dönüştürülürken, bunlar yerli ve küresel ayaklarının ülkemizdeki derin işgalleri durdurulmadan bu ülkenin asla bir geleceği olmayacaktır belirlemesini yapan Özal, Bitlis, Yazıcıoğlu, Aselsan Mühendisleri, bir uçağa doldurulup imha edilen bilim adamlarımız gibi, bu konulara vakıf güvenlik elemanı asker polis istihbaratçıların imhası gibi, Kurdleri dağda Turkleri ovada imha onbinler faili meçhul yüzbinleri-milyonları soykırıma uğratma imha bunların yürümesi içinde dışarıdan 1 milyona yakın kripto nüfus getirilerek türk-türküye diye serpiştirildi. Devletleştirildiler. Ülkemiz a dan zye işgal edildi.. Bu işgal da bize sahte kurtarıcı put ve totemlerle kurtuluş diye yutturuldu. Halende yutturulmaya çalışılıyor.

 

Şimdi tc yi babalarının çiftliklerine dönüştüren yerli siyonistlerle küresel ayakları roşildler, rokofelerler siyonist firmalar rio trintolarla, Anadolu minerella gibi firmalarla, deniz banklarla, bilinmeyen adamların arazi ve toprak toplamları ile  ülkemize dadanarak sularımıza ovalarımıza topraklarımıza madenlerimize dadandılar..

 

Tamamen bunların kontrolünde olan TC muhalefeti bir an önce ülkemizi bunlara teslim için 24 saat çalışırken.. İktidarı ise yerli-milli gaz ve ayaklarla ülkemizi çaktırmadan siyonist küresel firmalarla onların yerli işbirlikçilerine hazır bir çiftliğe dönüştürmektedir.

 

Şu anda özellikle Doğu Anadolu da Erzincan’da altın madenlerine çöken bu siyonistler, şimdide tüm Serhat -Doğu coğrafyasını işgal gasp ve imha alanına dönüştürmeye başladılar.  Erzurum Tortumdan başlayarak Ardahan il sınırlarından Gürcistan sınırlarına uzana dünyanın en değerli madenleri arasında yer alan Kızıl Bor madeni yatakları yer almaktadır. Ve şimdi banka ve firmaları ile bu madene dadandılar. Bir ton toryum madeni ile ülkemizi dünyanın en büyük enerji devine çevçrmeye çalışan bilim adamlrımızıda bir uçağa doldurarak Ispartada dağa çarptırarak yok ettiler. Şimdi ise kızıl bor madeninin ğstğndeki nüfusu ğzerindeki halkımızı yok etmek için harekete geçtiler. Bu madenin en önemli iki yatağı ise Ardahan Hocvan ve göle altında yer almaktadır.

 

Bundan dolayı bilinmeyen birileri şu anda tc rejiminin kendilerine sağladığı kanun ve imkânlarla deniz bank gibi siyonist bankalar aracılığı ile Hocvan başta olmak üzere toprak toplamaya başladılar. Doğu-Gğneydoğu hergeçen yıl daha fazla biyolojik saldırıya uğruyor. Şü anda bu küresel katil soytarıların derin biyolojik saldırıları sonucu milyonlarca hayvan telef olmakta. Serhatta bal yağ kaşar vb. hayvansal ürünler işi yapan onlarca firma iflas eşiğine gelmeye başladı.

 

Bunun yanı sıra siyonist teröristlerin toprak toplama işi bununla sınırlı kalmayacak. Hergeçren gğn soykırım oyunları çeşitlenecek ve büyüyecektir. Bölgemizde toprakların bunlar tarfından toplanması gasp edilmesi ile halk nasıl bir soykırım çemberine alındığını bırakın bilmeyi  mevcut tc rejmi basını ve geri stkları yüzünden halkın ruhu bileduymuyor. Bunu Serhadda yeni işgal dalgası diye haberleştirdiğimiz halde rejim kılını bile kıpırdatmadı. Tutuklanması gereken siyonist teröristler hala toprak toplamaya hukuk ve banka oyunları ile halkı düşürmeye ev arazi hayatlarına çökmeye devam devam ediyorlar..

 

Siyonist plan önce yukarda belirttiğimiz gibi soykırımla halkları düşürür, sonra toprağı madeni suyu ya kriptolarla, küresel firmaları ile yada şu anda Ardahan’da yaptıkları gibi bilinmeyen birileri ile toprakları toplar ele geçirir. Burada rejim yerli –milli gazlarla halkı uyuturken onlar tereyağından kıl çeker gibi işgale devam ederler. Buradan Filistin gibi 2.  aşama ise adım adım geçmektedirler. Bir taraftan bölgeyi boşaltma son hız devam ederken diğer yandan iklim ve biyolojik silahları, hava-su-yiyecek içeceği silaha dönüştürerek her yolu-yöntemi kullanarak saldırıya geçerler.

 

Ve nihayetinde bilim ve teknolojinin son hız geliştiği dünyamızda şu anda Hocvan başta olmak üzere Ardahan tarihinin en büyük biyolojik kimyasal saldırısı ile karşı karşıya. Resmi rakamlar göre 300 binden fazla hayvan şap hastalığı pençesinde şu anda köylerde yaylalar hayvan cesetleri dolup taşmış durumda. Olay sadece Ardahan’la sınırlı değil.  Sivas’tan –Diyarbakır’a bütün Doğu-Güneydoğu-Kurdistan biyolojik saldırı altında..

 

Kürt ve Türk aile ve aşiretler bir an önce uyanıp siyon-kapital terörist firmalara karşı örgütlenmeye geçmeliler. Çünkü onlar adına ortaya çıkan pati ve örgütler onları kandırmak düşürmek için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Asla tc deki mevcut siyasete basına güvenmemeleri lazım..

 

Ve yaz ayları başlamadan vicdanlı yerel STK, kamu temsilcilerinin de belirttikleri gibi alınması gereken hiçbir önlemi de rejim almayarak çaktırmadan siyonist soykırımcılara üst düzeyde hizmet etmektedir.

 

Hala anlamayan geri zekalılar varsa biraz daha açalım. Yoksul beli bükülmüş insanları kandırarak topraklarına konma aynı zamanda hem o yoksul insanların, hemde tüm bölgenin, bölge insanının soykırıma uğratılmasıdır. Örneğin siyonistler Afrika’da bir madeni keşf eder o halkı kollayacak bir devlet onların planlarını bozacak STK basın ve halk olmadığı için halkı kırp üstüne de petrol yada maden tesislerini kurarlar. Yani siyonist soykırımcılar cahil halka karşılığı olmayan dolarını dağıtırken halkı tuzağa düşürürken.. Toprağı elinden alınan yoksul ve cahil vatandaş başta olmak üzere herkes 7 sülalsi ile En fazla 50-100  yıl içinde imha edileceğini ruhu duymadığı gibi, bölge halkının tümünün de zaman içerisinde şu anda şapın yayılması gibi biyolojik ve kimyasal silahlarla, bilinmeyen silahlarla k, Covid-19 sürecinde bşlge genelinde hayvanlar sürekli ölü yavru doğurdular. Bu da bu soykırımcıların bilnen –bilinmeyen binbir yöntemle bize saldırıya geçtiğini ortaya koymaktadır.. Yani halkı uyandıracak STK basın vb olmadığı için TC de türk basını diye yutturulan basınında terörist nato basını olduğu için derin oyunlarla soykırıma halkın uğratıldığını halkın ruhu bile duymamaktadır..

 

Ülkemiz geneli bu siyonist işgale karşı derhal STK’lar aracılığı ile örgütlenme had safhaya çıkarılmalı. Ülkemiz milli istihbaratı bu derin işgal projesini çözme ve ekarte etmek için Rusya-KGB ve STK’larla ortak plan geliştirmeli. Şu anda dünya genelinde Amerika-Avrupa Fransa örneğinde olduğu gibi ayağa kalkan halklar ve STK’ların başına geçilmeli kısacası dünya insanlığı el ve güç birliğine giderek yüzyıllardır dünyamızı işgal eden babalarının çiftliğine dönüştüren bu siyonist kapitalist teröristleri durdurmalı. Eğer bir ulus devlet bunların yerli yabancı ayaklarına alan açıyorsa bu soykırımcı aile ve firmaları 100-200-300-500 yıl geriye yönelik dava açma ve soruşturma yapamıyorsa bilin ki o rejim onların hizmetkârıdır.  Halkı ve vatandaşı düşürmek için olabilecek en büyük projedir. Bu projeyi yürütmek içinde kimi sağı-solu, kimi din mezhebi, kimde ırk ırkçılığı sonuna kadar kullanarak halkları uyutmaktadırlar..

 

Şu anda Doğuda olan aynen Amerika’da olduğu gibi bilinmeyen bir adam gidip şeytan anıtını dikip insanlığın 5 milyardan 500 bine düşmesi gerektiğini anıtını diker. Şu anda bu anıt Serhat bölgesinde bilinmeyen bir adam toprak toplama olarak devam ediyor. Amerikalılar hızla uyanmaya başladıkları için şeytan anıtını havaya uçurdular. Bizimde bir an önce uyanıp bu işgalcilere karşı harekete geçmemiz lazım. Yoksul ve düşürülmüş insanları kandırıp mal mülk arazilerine kondukları için önce kanunlar çerçevesinde 1 trilyon dolarlık tazminat davası, bu işi tapularla nitelikli soykırım ve dolandırıcılık eylemine  çevirdikleri için, bin yıllardır çaktırmadan soykırım dayattıkları için bu siyonist soytarıların tüm firma ve mallarına el koyup damgalamamız gerekmektedir..  Bu topraklar altındaki üstündeki ile suyu ovası ile bin yıllardır üzerinde yaşayan halklarındır. Bunlara kim el uzatıyorsa o eli kırmalıyız. Aksi bu topraklar üzerindeki tüm halklar soykırıma uğratılarak tarihten silinmektedirler. 

 

Böyle devam ederse tc yüzyıl boyunca zaten kolumuzu kanadımızı kırdı, bir yüzyıl içinde de halklar biyolojik kimyasal saldırılar, faşist ulus devlet saldırısı, dinli dinsiz terör lejyonları saldırısı.. Kıpırdayamaz hale gelecek ve 7 sülaleleri ile yok olacaklar, yok edilecekler.  Ülkemiz geneli bu işgal ve imha hareketi sürerken rejim bir taraftan halkı yoksul-kıpırdayamaz dilencilere çevirirken, diğer yandan gerekirse ayakları üzerinde durabilen her vatandaşa da para –pul refah her imkanı sağlayarak bu derin işgalin tamamlanması için hertür oyun ve planı devreye tc rejimi kurulduğundan beri bu uçurum büyümektedir..  Yani toplumsal kesimler arasında yoksul –zengin uçurumları açarak toplumu birbirine düşmanlaştırmanın yanı sıra yoksullukla halkı kıpırdayamaz hale çekerken, belli kesimleri de cebinde dolar varsa sana bir mok olmaz yemi ile uyutup soykırıma çekmektedirler..

 

Tc muhalefetinin lgbti gibi hastalıkları kadın –çocuk hakları vb. yemlerle yedirmeye çalışması da soykırımın bir diğer adıdır. Amerika’da bu konuda yürüyüş yapan, rakafeller vakfının destek sunduğu güruhların başındaki siyonist hahamlar açıkça haykırmaya başladılar. Çocuklarınız 1. Hedefimizdir. Çocuk yapamayacaksınız. Çocuğun cinsiyeti olmayacak devlet yada ana okulu hocası oğlanın kimliğini belirleyecek..

 

ŞEYTAN BİLE BUNLARIN YAPTIKLARINI DÜŞÜNEMEZ..

 

Siyonist soykırımcı soytarıların bin yıllar boyunca geliştirdikleri imha ve soykırım plan ve projelerini şeytan bile düşünemez. Örneğin Titanik gemisine Osmanlıdan giden Ermeni iş adamları başta olmak üzere İngiltere’deki yerli Hristiyan iş dünyası hepsini doldurdular. Gemiyi batırmak içinde bilerek bazı bölümlerini aylar öncesinden yakıp iyice incelttiler, yakılan inceltilen bölümden buz dağına çarptırarak batırdılar. Siyonistler yaptıkları pisliklerin su yüzüne çıkmaması içinde bu batığı bulmak, incelemek için 2023 Haziran ayında harekete geçen Titan firmasına ait denizaltıyı batırdılar. harekete geçen bilim adamlarını, dünyadaki en önemli dalgıçları da deniz altı ile birlikte yok ettiler..

 

(Titanik merakı felakete yol açtı: Denizaltı içe doğru patladı:  Atlantik Okyanusu’nda kaybolan “Titan” adlı denizaltının şirketi Ocean Gate Expeditions tarafından yapılan açıklamada, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğü ifade edildi. Açıklamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunularak, “Bu insanlar, farklı bir macera ruhuna sahip ve dünya okyanuslarını keşfetme konusunda derin bir tutkuyu paylaşan gerçek kâşiflerdi” denildi.)

 

Şu anda bize kutsal diye belletilen TC rejimi bayrağı ile titanik firmasının amblemi-bayrağı aynı. Bu kahpeler hem doları hemde euro yu üretiyorlar. Euro, çürümüş avrupa devletleri parası yalanı ile, doları da şu anda yıkılma sürecine giren Amerika parası diye yutturmaktadırlar. Bunu onlemeye Çalışan Kenedy ve sayısı belirsiz insanları katl ettiler. Bir ara uçaklar kayboluyordu, değerli bir madde için onlarla çalışan çinli ve dünyanın diğer ülkelerinden bilim adamlarını da aynen tc de olduğu gibi uçaklara doldurup doldurup imha ediyorlardı. Ulus devlet sürecinde ise devletleri devletlerle çatırştırma dünyayı kominist kapitalist diye bölme.. Soykırımlar darbeler kimyasal biyolojik saldırlar artık çocuk oyuncağı gibiydi. İşte bu kahpeler şu anda ğlkemizi dört koldan sarmışlar, işgal ediyorlar. Ne tc rejimi ne stk ve basın alanı.. Halka gerçekleri taşımıyor. Bunların Erzurum’daki fetö damarından Ardahan damarlarına kriptolar halkı ve ülkemizi yok etmek için kürt-türk kılıklarına herşeyimize konmak için 7-24-365 esasına göre bunlara hizmet ederken, bu soykırımcılarda bilinmeyen adamları bankaları ile topraklarımızı toplamaya, biyolojik -gıda-genom.. saldırıları ile bilinmeyen silah ve hastalıkları ile bizi tarihten silmek için yüzyıllar önceden harekete geçmiş bulunmaktadırlar.. Bu analmda önemli dernekler, siyasi partiler vb. kendi ajanlarını başlara geçirerek, iş stks siyaset dünyasını ğsten ele geçirerek, Kurd aile ve aşiretler başta olmak üzere  halkları soykırıma uğratmaktadırlar..

 

Özetle uyanmasak siyonist soytarı soykırımcılar herkesi 7 sülalesi ile düşürecek Covid -19 biyolojik psikolojik saldırısında görüldüğü gibi insan soyunu bir an önce yok etme düşürmeye bakmaktadırlar..

 

 

ETİKETLER : Bundan 1-2 yıl önce Serhad’da Yeni İşgal Dalgası diye bir haber yapmıştık. Haberde küresel siyonist kapitalist soytarı-soykırımcı firma ve ailelerin tc rejiminin sağladığı imkânlarla ve kanunlarla yüzyıldır bölgemizi boşaltma
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA