Başkan Akaydın'dan Vietnam'a Turizm Çağrısı

Vietnam’ın Nha Trang kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh’yı makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Antalya'da Vietnamlı turistleri görmek istiyoruz" dedi.
Bu haber 2013-08-16 16:59:02 eklenmiş ve 510 kez görüntülenmiştir.

Vietnam'ın Nha Trang kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh'yı makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Antalya'da Vietnamlı turistleri görmek istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak Antalya'ya gelen Vietnam'ın Khnah Hoa eyaleti Nha Trang kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Konuk heyete Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cuong da eşlik etti. Başkan Akaydın'a davetinden dolayı teşekkür eden Nguyen Van Danh, Antalya ile sosyal ve kültürel  ilişkileri geliştirmek için Akaydın'a kardeş şehir teklifinde bulundu. Danh, Akaydın'a eşi Dr. Günseli Akaydın'ın rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini sundu.

Konuk heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Akaydın, Nha Trang Belediye Başkanı Nguyen Van Danh'a iyi dilekleri için teşekkür etti. Vietnam'ın Nha Trang kenti ile Antalya'nın turizm dokusu olarak uyuştuğunu ifade eden Akaydın, "Vietnem ile ikili ilişkileri geliştirmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak her türlüğü işbirliğine hazırız" dedi.

Akaydın, Antalya'nın turizm açısından önemli bir kent olduğunu da vurgulayarak, "Antalya'da Vietnamlı turistleri görmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Akaydın ziyaret sonrasında konuklarına plaket ve hediye verdi.

Vali Vekili Kurdoğlu'na ziyaret

Nha Trang şehri Parti Sekreteri Hoang Van Truong, Nha Trang Belediye Başkanı Nguyen Van Danh ve beraberlerindeki heyet, Vali Vekili Mehmet Kurdoğlu'nu da ziyaret etti.

Heyete Antalya hakkında bilgi veren Vali Vekili Kurdoğlu, "Allah Antalya'ya çok cömert davranmış. Doğal ve tarihi güzellikleriyle nadide bir ilimiz. Antalya her zaman huzurlu ve insanlarının güldüğü bir şehir. Biz inanıyoruz ki misafirlerimizle şehrimiz çok daha mutlu olacak" dedi.

İki şehir arasındaki ilişkilerin gelişmesi noktasında katkı vermeye hazır olduklarını söyleyen Kurdoğlu, "Antalya ile Nha Trang arasında turizm, eğitim, sağlık, kültür ve gemicilik alanlarında işbirliği bizi de çok mutlu eder" diye konuştu.

Kurdoğlu'na teşekkür eden Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cuong da, Antalya'nın dünyada tanınan bir şehir olduğunu dile getirdi. Antalya'ya ikinci ziyaretini Nha Trang şehri delegasyonu ile gerçekleştirdiğini anlatan Büyükelçi Nguyen The Cuong, "Başta turizm olmak üzere balıkçılık, gemi inşa sanayisiyle geçinen ve birbirine çok benzeyen Nha Trang ve Antalya'nın kardeş şehir olmasını istiyoruz" dedi.

Vali Vekili Mehmet Kurdoğlu, ziyaretin sonunda Büyükelçi Nguyen The Cuong ve Nha Tarng şehri delegasyon başkanı Parti Sekreteri Hoang Van Truong'a plaket verdi. Büyükelçi Nguyen The Cuong ve Parti Sekreteri Hoang Van Truong da Kurdoğlu'na ziyaretleri anısına hediye ve ülkelerini tanıtıcı dokümanlar sundu. - Antalya

ETİKETLER : Başkan Akaydın'dan Vietnam'a Turizm Çağrısı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA