Kaymakam Aslantaş'tan Diyadin'e Hüzünlü Veda

Bitlis Vali Yardımcılığı'na atanan Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş için veda yemeği düzenlendi.
Bu haber 2013-08-16 15:00:02 eklenmiş ve 454 kez görüntülenmiştir.

Bitlis Vali Yardımcılığı'na atanan Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş için veda yemeği düzenlendi.

Diyadin Jeotermal Otel'de düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Arslantaş'ın yanı sıra Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Diyadin Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevliler, İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe esnafı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yemek öncesi Kaymakam Arslantaş'ın konuşma yaparken duygulanıp, konuşmakta güçlük çekmesi, yemekte duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Eşiyle birlikte katıldığı veda yemeğinde, elinde mikrofonla bir süre konuşmadan bekleyen Kaymakam Arslantaş, 2 yıl görev yaptığı ilçeden güzel anılarla ayrıldığını, Diyadin'i hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Yeni görev yerinin Bitlis Vali Yardımcılığı olduğunu hatırlatan Arslantaş, "Biz buraya Diyadin, Taşlıçay, Hamur ve Tutak kaymakamları olarak dört dönem arkadaşı geldik. İlk geldiğimizde diğer üç arkadaşıma hoş geldiniz derken, bana 'Allah yardımcınız olsun. Diyadin'e gidiyorsun' demişlerdi. Ama geldikten sonra ben şunu gördüm. Diyadin halkı gerçekten beni bağrına bastı. Her halde buradan giderken bizim en büyük yükümüz kalbinizdeki sevginiz, sıcaklığınız olacak. Beynimde, zihnimde sizin hatıralarınız, isimleriniz, resimleriniz olacak. Diyadin'in hatırası olacak" dedi.

İki yıldır Diyadin'de görev yaptığını belirten Kaymakam Arslantaş, ilçe halkından ve mesai arkadaşlarından helallik istedi. Diyadin'i asla unutmayacağını, ilçeden güzel hatıralarla ayrıldığını anlatan Kaymakam Arslantaş, "Benden yana bir hak varsa helal olsun. İnsanın endişeli geldiği yere bu kadar alışacağını açıkça söylemek gerekirse ben bu kadar tahmin etmiyordum. Gerçekten sevgi buldum. Tekrardan buraya geldiğim zaman ben burada bir yerim olduğunu, yatacak bir yerim olduğunu, içecek bir çayım olduğunu biliyorum. Şunu sizlere söyleyeyim. Diyadin hiçbir zaman benim aklımdan çıkmayacak. Kalbimin büyük bir kısmını dolduran, zihnimin büyük bir kısmını dolduran yer olarak kalacak. Eşimle, çocuğumla bana sahip çıktınız, bağrınıza bastınız. Artık Bitlis'teyiz. Bitlis'te de bir kardeşiniz var. Küçüklerin abisi büyüklerin kardeşi var. Her zaman kapımız açık, gönlümüz açık, evimiz açık. Sizleri yüreğimizle birlikte götürüyoruz. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Arslantaş'ın yaptığı çalışmaların slayt eşliğinde sunulduğu gecede, katılımcılar Kaymakam Arslantaş'a çeşitli hediyeler verdi. - AĞRI

ETİKETLER : Kaymakam Aslantaş'tan Diyadin'e Hüzünlü Veda
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA