Yumurtalığından 3 Kilo Kitle Çıktı

Şanlıurfa'da, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 25 yaşındaki Emine A.'nın, yumurtalığında 3 kilo ağırlığında kitle çıktı.
Bu haber 2013-08-16 13:59:03 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa'da, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 25 yaşındaki Emine A.'nın, yapılan muayenesinde yumurtalığında 30 santim büyüklüğünde ve 3 kilo ağırlığında kitle olduğu belirlendi. Doktorları şaşırtan kadın, yumurtalığındaki kitlenin ameliyatla alınmasıyla sağlığına kavuştu.

Ağrı ve karın şişkinliği şikayetiyle Ortadoğu Sağlık Merkezi Hastanesi'ne başvuran Emine A.'nın yapılan tahlillerinde sonucunda yumurtalığında ur olduğu tespit edildi. Kadın Doğum Uzmanı Operatör Dr. Bülent Sezgin tarafından yapılan operasyonla kadının yumurtalığındaki 30 santim büyüklüğünde ve 3 kilo ağırlığındaki ur ameliyatla alındı. Yumurtalıkta bu büyüklükteki bir urun nadir göründüğünü ifade eden Doktor Bülent Sezgin, Hastamız 25 yaşında karın ağrısı ve karnında şişkinlik şikayeti ile bize başvurdu. Yapılan rutin tetkikler sonucunda hastanın yumurtalığından kaynaklanan 30 santim boyutlarında kitle tespit edildi. Biz hastayı operasyon için hazırladık ve başarılı bir ameliyatla yumurtalığından yaklaşık 3 kilo ağırlığında kitle çıkardık. Ameliyat sırasında kitleden aldığımız parçayı patoloji laboratuarımızda hızlıca inceleyerek hastalık bulgusu aradık. Kitlenin iyi huylu olduğundan emin olduktan sonra müdahalemizi tamamladık. Şu an hastamızın durumu gayet iyi, bir süre serviste takip ettikten sora taburcu edeceğiz dedi.

ETİKETLER : Yumurtalığından 3 Kilo Kitle Çıktı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA