BEYKOZ ARDAHANLILAR YENİ YÖNETİMİNE İLK ZİYARET Y.R.P’DEN..

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimine ilk ziyaret Beykoz Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirildi.
Bu haber 2021-09-30 05:41:03 eklenmiş ve 518 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR YENİ YÖNETİMİNE  İLK ZİYARET Y.R.P’DEN..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimine ilk ziyaret Beykoz Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirildi. Beykoz Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Tuncay KARADENİZ, ilçe başkan yardımcısı Erdinç HIDIR, ilçe başkan yardımcısı Erdoğan AVŞAR, ilçe başkan yardımcısı Çetin ERİM,  geçen hafta sonu yeni yönetimini seçen Beykoz Ardahanlılar Derneğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Ziyarette dernek Başkanı Demet Karakayacı, Başkan Yardımcıları Yusuf Yasin Sit,  Vural Çelik, Bşk Yrd. Nursel Ateş, basın danışmanı Erkan İzci, Denetleme kurulu başkanı Alaattin Kılıç , bazı dernek üyeleri hazır bulundular..

 Bir Yusuf Yasin Sit ve Alaattin Kılıç dahil 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Başkan Demet Karakayacı, yeni seçilen yönetimi ziyarete gelen YRP Beykoz ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etdi. Beykoz siyasi parti-stk’larının Beykoz la ilgili sorunlarla ortak hareket etmesinin çok önemli olduğunu ve bu anlamda bir Beykozlu olarak bu ziyareti anlamlı ve önemli bulduklarını ifade ettiler. İlçemizdeki sorunlara birlikte sahip çıkıp, birlikte çözümler üretmeliyiz dediler..

Bir Yusuf Yasin Sit dahil 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

YRP ilçe başkanı Karadeniz, toplumsal anlamda sorunların çözümünün en önemli odak noktası ailedir.. Kadının çalışma süresinin fazlalığı, yoksulluk sınırının altındaki asgari ücret.. Eğitim sisteminin geriliği, sistemin aileleri bitiren politikaları.. Aileleri bitirmektedir. Beykoz STK ve siyasi partilerin ortak noktalarda buluşması, çözümler üretmesi Beykoz’un geleceğini şekillendirecek en önemli unsurlardır. Bu anlamda STK özelliğini taşıyan tüm kurumlarla ortak hareket edeceklerini belirttiler..

 Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Ziyarette YRP başkanı Tuncay Karadeniz dernek başkanımız Demet Karakayacıya Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın  “DAVAM” kitabını da hediye etdi, yeni yönetimi kutlayarak başarı dileklerini ilettiler..

 Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Samimi ve sohbet havasında geçen toplantıda yerel, ulusal, küresel sorunlarla Beykoz özeli sorunlara değinildi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu..

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 Küresel anlamda insanlığın kapitalizm sonrası çağa hazırlandığı, devlet olayının gezgen çapında giderek bittiğini, artık halkı-halkları temsil eden devletten ziyade şirketlerin ve sermaye guruplarının emrinde insan soyunu tarihten silmeye çalışan faşist ulus devletin can çekiştiği, bu anlamda dünya genelinde artık devlet vatandaşlığı mı, şirket vatandaşlığı mı alanında yoğun bir tartışmanın dünya çapında yaşandığı..

 Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

,Beykoz özelinde ise Beykoz’un sermaye ve çıkar gruplarına sorunsuz teslimi için Beykoz’un onyıllardır bilinçli ve planlı bir şekilde boşaltıldığı, Beykoz sahillerinin, Beykoz çayırının Beykozluların elinden alınmaya çalışıldığını, Beykoz sahillerinde artık halkın balıkçıların teknelerinin barındırılmadığını, halkın tekne ve kayıklarını karaya çatılarına ve sokakalra taşıdığı basına yansımakta, görüntü kirliliği yaratıyor diye balık tekneleri kaldırılmasına rağmen, akp den torpilli birilerinin sürekli Beykoz sahilini işgal ederek genişlediğini, Beykoz sahillerinin halka balık teknelerine açılması torpilli meclis üyelerinin Beykoz halkını soymanın önüne geçilmesi..  Beykoz metro-metrobüs vb. çalışmaların sinsice durdurulduğunu, saat 22-23 ten sonra Beykoz’da hayatın durduğunu toplu taşıma araçlarının dahi çalışmadığı, uyuşturucunun ve uyuşturucu çetelerinin artık cami avlularına ve evlere kadar girdiğinin, bu anlamda tc rejminin bunu önlemede gelişmiş batı ülkeleri ve toplumları gibi uyuşturcunun dağıtımı ve kontrolunun bir an önce kamu ve yerel yönetimlerin kontrolune alınması bu alanda ülke genelinde çeteleşmenin bir an önce bitirilmesi gerekmektedir.. Fakat TC siyasal yapılanmasının iktidar-muhalefetiyle bu sorunda da bittikleri oynadığını ülke genelinde gözlemlenmektedir görüslerine yer verildi..

 

HABERİN VİDEO-GÖRESLLERİ ve BÜTÜN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimine ilk ziyaret Beykoz Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirildi.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA