SU ÜRÜNLERİ KRALININ OĞLU CENGİZ YILMAZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

SU ÜRÜNLERİ KRALI SAFFET YILMAZIN OĞLU CENGİZ YILMAZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..
Bu haber 2021-09-13 07:55:58 eklenmiş ve 1145 kez görüntülenmiştir.

 

SU ÜRÜNLERİ KRALININ OĞLU CENGİZ YILMAZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

 

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesinden Ege ve Akdeniz Bölgelerine ülkemizin en önde gelen balık dağıtım, su ürünlerini dağıtım ve tedarik firması Saffet balıkçılık.

 

İstanbul boğazının her iki yakasından Galata Köprüsüne buradan Ege-Marmara-Akdeniz bölgelerine yüzlerce lüks restauranta su ürünleri tedarik eden Saffet Balıkçılık firmasının prenslerinden Cengiz Yılmaz yapılan muhteşem bir düğünle bekarlığa veda etdi..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Saffet Balıkçlığın kurucusu Baba Saffet Yılmaz, Yılmaz Ailesinden Güven Yılmaz gibi STK-Sivil toplumun en önemli aktörleri hep birlikte gelen davetlileri en iyi şekilde karşıladılar, en iyi şekilde uğurladılar..

 

Cengiz Yılmaz ve Duygu Çelebinin hayatlarını birleştirdiği düğünde, Yılmaz ve Çelebi Ailelerinin akrabalıklarının pekiştiği düğüne yerel, ulusal iş-stk-siyaset dünyasından önemli bir katılım oldu. 

 

Sarıyer’de lüks bir malikanede açık havada icra edilen düğünde bölgemizin en hit sanatçıları sahne alırken.. Bölge İş dünyamızdan Bayramoğlu dönerden Dörtel Gıda- İnşaata kadar bölge iş dünyasının devleri, ulusal firmaların, balık sektörünün, restaurant sektörünün önde gelen temsilcileri, yerel ulusal birçok firma iş dünyası temsilcileri, Sarıyer İş-STK-Siyaset dünyası, Serhat bölgesi iş-stk-siyaset dünyası yüzlerce iş adamı, yüzlerce stk başkan ve temsilcisi ile Yılmaz ve Çelebi Ailerinin bireyleri ile ulusal yerel medya temsilcileri de hazır bulundular..

 

Açık havada bin kişilik salon dolup taşarken akşam saatlerinde başlayan düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Pandemi koşullarına uygun icra edilen düğünde Kurdi Müzik ziyafeti çekilirken, 7’den 70 şe herkes halaya durdu.

 

 Düğüne katılan davetliler misafirler Yılmaz ailesini ve genç çifti kutlarken, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek bir taraftan hatıra fotoğrafı çektirdiler, bir taraftan da takı ve hediyelerini takdim ettiler. Tek kelime ile anlatılmaz ama görülmesi gereken yılın düğünü diyebileceğimiz bir düğüne şahit olduk..

 

ETİKETLER : SU ÜRÜNLERİ KRALI SAFFET YILMAZIN OĞLU CENGİZ YILMAZ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA