İRAN ve TC REJİMLERİ DEŞİFRE OLMAMAK İÇİN 1001 TAKLA ATIYORLAR..

İran ve TC rejimleri siyonist israile ve siyonist-terörist israili kuran soykırımcı küresel firmalara çalıştıklarını kamufile etmek-gizlemek için yüzyıldır şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sergiliyorlar..
Bu haber 2020-08-08 19:37:24 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

İRAN ve TC REJİMLERİ DEŞİFRE OLMAMAK İÇİN 1001 TAKLA  ATIYORLAR..

 

 İran ve TC rejimleri siyonist israile ve siyonist-terörist israili kuran soykırımcı küresel firmalara çalıştıklarını kamufile etmek-gizlemek için yüzyıldır şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sergiliyorlar.. Bu oyunlar bu haliyle sürese özelde Ortadoğu –Mezopotamya halkları, genelde ise tüm dünya halkları düşecek ve köleleşeceklerdir..

 

 19. ve 20. Yüzyıl Filistinden Afganistana bütün ortadoğu halklarının düşürüldüğü faşist-diktatör soykrımcı ulus devletler tarafından esir alındığı yüzyıllar olarak tarihe geçerken.. 21. Yüzyılda bu soykırım koşulları hergeçen daha da ağırlaşmaktadır..

 

Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde Filistin-Doğu Avrupa’dan  Rusyaya.. Buradan Hindistan-Pakistan Sınırlarına halklar sahte suni sınırlarla bir taraftan ulus devlet faşizmi ile diğer yandan terör ordu-örgüt ve lejyonları ile ablukaya alındılar..

 

Bu abluka yetmedi şimdi bütün insanlık labratuar üretimi adrese teslim virüslerle vurulmakta.. Bütün ulus devletlerde halkları ve vatandaş kitlelerini en ince metod ve oyunlarla kandırıp düşürmektedirler..

 

Küresel soykırımcı haydutlar hergün insanlık için yeni bir senaryo yeni bir oyun tezgahlayarak dünya genelinde insanlığa nefes aldırmamaktadır..

 

Buradan Ortadoğuya geldiğimizde son 1 yüzyıldır siyonist-terörist israil dışında diğer bütün halklar düşürülmüştür. Bu düşürülmenin ana kaynağı ise Kürdistan-Anadolu-Mezopotamya-Ortadoğu coğrafyasının sahte suni sınırlarla parçalanması. Bu parçalanma ile birlikte dünya siyonizmine hizmet eden, sahte suni sınırlarla oluşturulan uyduruk faşist-diktatör devletlerin ortalığı kaplamsıdır..

 

Arap coğrafyası, arap halkları ondan fazla uyduruk devletçiğe bölünmelerinin yanı sıra..1-2 istisna dışında mosad tarafından yönetilmekte, siyonist –terörist isrel karınızla yatmayın dese yatmayacak boyutta ve arap halkları atomuna kadar parçalanmış, bitirilmiş ve düşürülmüşlerdir.. Diktatör –faşist devlet yapılanması nedeni ile cehalet içinde boğulan Arap halkları kontrolsuz –niteliksiz  çoğalan nüfus  yapılanmaları ile giderek daha kötü bir şekilde soykırım cenderesine çekilerek soykırıma açık sürülere çevrilmişlerdir..

 

 

Ön Asya’da hakeza turki diye adlandırılan devletlerin tümü mafya ve çete devletçikleri olarak vatandaşlarını harcayan öğüten makinalara dönüşmüşlerdir..Bu anlamda bu rejimlerde bilim-sanat-kültür-siyaset.. her şey yozlaşmakta insan faktörü bitmektedir..

 

Mezopotamya ve Anadoluya geçtiğimizde Kurdistanın parçalanması, parçalanan kurdistanın üstünde sahte-suni sınırlarla ırk devletçiklerinin oluşturlması.. Faşizmin Filistinden Afganistana tüm coğrafyayı koyu ve karanlık bir şekilde sarması bütün halkların sonunu getirmektedir..

 

Siyonist molla rejmi, siyonist-terörist israil karşıtı görüntüsüyle İran halkını bitkisel hayat yaşayan köleler ordusu konumuna çekerken.. Siyonizmin talimatları doğrultusunda bu rejmin ana imha hedefi kurdi nufustur. Fars yada kurdi nufustan biri öne çıktığında.. İranda Kasım Süleymani gibi milli bir figür çıktığında ise Mosad ve cia ile birlikte anında işini bitirmektedirler..Ve aynı tc rejminde olduğu gibi iranda da bitmeyen.. pkk vb. terör türevleri bu köleci diktatörlükle iran halkını birlikte düşürmektedirler..

 

İranda biri çıkıp ırk-dil-din-sınır-mezhep üstü Mezopotamya halklarının birliğinden bahsetse 2 dk. Yok ederler.. Molla rejmi ile birlikte İran insanlığa karşı işlenen suçlar nedeniyle kuzey kore diktatörlüğü ile birlikte 1. Kimseye kaptırmayan bir rejim..

Bu rejmin gırgırına düşmanı olan abd-israil siyonizmi bu rejmi her halukarda şeytanın aklına gelmeyen yol  ve yöntemlerle beslemektedir..

 

Türkiye yada tc rejmi ise  Osmanlının yıkımının ardından kurulan en derin soykırımcı siyonist rejimdir.. Irk-dil-din-mezhep olgularını dünyada en profesyonelce kullanan kurulduğundan beri vatandaşı soykırma uğratan dünyanın en profesyonel köleleştirme rejmidir.. Rejim siyonist kripto nüfusla ülkemizi derinden işgal etmekle yetinmemiş sahte bir türk ırkı yaratma, ingiliz ve siyonist ajanları bu sahte türk sosu ile yıkayıp kurtarcı modlarında beyin yıkama. Anıt kabir totemler, din mezhep olgularını en profesyonelce kullanma.. Dikjtatör-faşist devlet ve terör lejyonları yapılanması ile yüzyıldır vatandaşı soykırıma uğratan bir rejim..

 

Kurulluşu  yüzbinlece kürt-türk-ermeni-rum..  soykırımı ile hayat bulan bu soykırımcı rejim hakkında günümüze kadar insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle bu rejim hakkında bir tek dava açılmamıştır..

 

 

TC ve İran gibi soykırımcı rejimlere işledikleri soykırım suçları nedeni ile tek bir davanın dahi açılmaması bu rejimlerin soykırımcı siyonist sermayenin Ortadoğu’daki en iyi temsilcileri olamaları gerçeğinde yatmaktadır..

 

İran nasıl Kasım Süleymani vb. milli yerli şahsiyetleri yok ediyorsa.. TC jmi de son bir yüzyıldır milli –manevi gazlarla tuzağına  aldığı shate türk ırkçılığı ile beynini yıkadığı asker-polis-özel tim.. Bir başka deyişle tcnin siyonist yüzünü görmeyen –bilmeyen bütün vatanperver milliyetçileri çocuk oyuncağı gibi harcamaktadır..  Zaten ötekileştirilen (kurd-alevi vb.) nüfusu kırmak ise sevap gibi işlenerek siyonizm tryi atomlarına kadar parçalayıp ele geçirmiştir..

 

Ötekileştirilen nüfusu geçtiğimizde.. Rejme hizmet eden fakat dayatılan siyonist çizgiyi aşma potansiyeli olan  milli-manevi kişilikleri, değerleri anında bitirmektediler.. Bu anlamda ne Rahmetli  Özalın, ne uçaklarla dağlara çarptırılan bilim adamlarının, nede Kaveci –yazıcıoğlu, Bitlis, aselsan mühendislerinin ve doğu-güneydoğuda kurdistanda pusularda yok edilen asker-polis cinayetleri.. gibi milli-manevi kişiliklerin katliamları bütün hatları ile hala faili meçhul durmaktadır.. Buna trafik terörü, bio-genom.. diğer saldırıları da eklediğimizde tc rejmi yüzyıldır vatandaşı öğüten bir cehennem..

 

Sadece tc-pkk siyonist oyunlarında vatandaşın ırk-dil-din mezhep oyunları ile sarılması ile.. son 50 yıldır 200 bine yakın çok nitelikli vatandaş kitlesini dağda ve ovada kayb ettik.. Halende geçen günlerde vanda olduğu gibi bilinmeyen nedenlerle düşen düşürülen helikopter, trafikte kontrolden çıkan arabalar..  gibi..  kaza  oyunları ile nitelikli onlarca kamu personeli ve vatandaş kayb etdik..

 

Farslar, Türkler, Araplar uyanıp Kürtlere dayatılan faşizmi ve yok edişi çözemezlerse Ortadoğu ve ezopotamyada siyonizim hepsini yok edecek.. Şayet  Rusya başta olmak üzere halklar Ortadoğuda inşa edilen faşist-siyonist ulus devlet oyununu çözemezlerse bir yüzyıla varmaz siyonizm tüm halkları bir taraftan soykırımla, diğer yandan kölelikle bitirecekir..

 

 

Özellikle TC ve İran halkı bu iki siyonist rejme yönelmeli acilen ırk-dil-din-sınır ve mezhep üstü bir demokrasiye geçiş yaparak 19 ve 20 yüzyıl boyunca bu iki siyonist rejmin insanlığa karşı işlediğ suçlardan yargılamasa.. Bu rejimlerin verdiği ırk-ırkçılık gazlarını yemeye devam ederlerse.. Yarım yüzyıla varmaz soykırım ve köleleik ana kaderleri olacak..

 

 

Bölge halkları Kürtlere dayatılan parçalanma-asimialsyon ve soykırımın aslında kendilerine dayatıldığını Kürtler özelinde kendilerinin yok edildiğini.. acilen kavramalıdırlar..

 

Bir başka ifadeyle siyonizm bütün halkların beynini kitlemiş, kurbana çevirdiği halkları ırk-dil-din-mezhep üstünden birbirine karşı ötekileştirp yüzyıldır hıristiyanından müslümanına tüm halkları koyun sürüleri soykrıma uğratmaktadır..  Filistinden Afganistana halkların tümü birbirinin düşmanı değil tam tersi ermenisinden türküne kürdüne.. Hepsi siyonizmin kurbanlarına dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

 

Ortadoğu ve Mezopotamya halkları uyanıp içinde bulundukları siyonist rejimleri yıkıp yeni bir siyasal birliğe geçiş yaparlarsa.. Yahudi halkı da siyonist natnahu ve avanesi ni, mısır lkı arap halkları yüzyıldır kendilerini esarette tutan başlarındaki diktatör katilleri 2 dk. da ipe çekerler..

 

 

Filistinden Afganistana halklar çok yakıcı bir imtihanla karşı karşıya..  Ya faşis ulus devleti yıkıp ırk-dil-din-sınır üstü bir siyasal aypılanmaya geçecekler yada siyonizm ve kendilerinin zan ettikleri ulus delet faşizmi tümünün sonunu getirecektir..

 

İran ve TC nin son yıllardaki politikalarına bakın deşifre olmamak için 24 saat ırk ve ırkçılık ile dini 24 saat kullanmaya tepeden ele geçirdikleri halkları kandırmak için milli-manevi gazlarda dünya 1. Olamya başladılar..

 

 

TR’nin 1. Nüfusu kürtler ama dillerini yazı ve edebiyatta kullanamıyorlar.. Sınırda yaşayan iranlı kurd bir paket sigara ile vana girmeye çalıştığında hunharca katl edilmekte.. Bundan daha büyük bölücülük olurmu.. Şu gerçeği anlamlıyız.. Bu şekilde imha edilen her insan sensin-benim.. İşte ulus devlet faşizmi yüzyıldır köken olarak biribirne akraba olan Anadolu-Mezopotamya halklarını sahte sunisınuırlarla bölerek ırk-mezhep … argümanları ile koyun gibi harcamaktadır.. Kim için tabiki siyonist-trerörist israilin yayılması için..

 

 

Bütün halklar binbir oyunla düşürülene kadar ulus devlet faşizmi en ince metodlarla herkesi ve kesimi kullanamya ve harcamaya devam edecektir..

 

TC şimdi ırak ve suriyede 1 tek türk-türkmen bırakmayacak.. Hepiniz Türkiyeye diyecek neden .. Arap kılığında siyonist yahudilerin daha rahat her yere rahat sızması için..

 

 

Rejimlerin aksine bölge halkları Kürtten daha çok kürt olup biran önce yüzyıldır dönen bu ırk oyunlarını acilen bitirmemiz gerekmektedir.. Kürtlerin düşürülmesi bütün bölge halklarının düşürlmesidir.. Bir an önce rejimlerin bünyelerimize yüzyıldır zerk ettikleri zehirli ırk gazını çıkarmalıyız.. Aksi beli bir zaman sonra kimse kurutulamaycaktır.. Şu anda yolsuzluk yoksulluk çemberlerinde telef olurken.. Belli bir zaman sonra nefes alamyacak köleler ve hayvanlar sürüsüne çevireceklerdir..

 

 

ETİKETLER : İRAN ve TC REJİMLERİ DEŞİFRE OLMAMAK İÇİN 1001 TAKLA ATIYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA