ARDA-FED 3 MİLYONDAN 3 KİŞİYE DÜŞÜRDÜ

ARDA-FED in içini boşaltan,kendi çiftliğine dönüştüren Fakir YILMAZ bu yıl yaptığı ardahan tanıtım günlerinde Boşluğa haykırdı ‘’Ey Ardahanlılar Nerdesiniz?’’ diye haykırdı, hızını alamayarak sağa sola sövüp saydı.
Bu haber 2019-10-07 19:04:57 eklenmiş ve 720 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED 3 MİLYONDAN 3 KİŞİYE DÜŞÜRDÜ

ARDA-FED in içini boşaltan,kendi çiftliğine dönüştüren Fakir YILMAZ bu yıl yaptığı ardahan tanıtım günlerinde Boşluğa haykırdı ‘’Ey Ardahanlılar Nerdesiniz?’’ diye haykırdı, hızını alamayarak sağa sola sövüp saydı.

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED)2017  yılında 3 milyona aşkın insanı,Ardahan lıyı birbiri ile buluşturmuştu 2019 yılında yapılan Ardahan tanıtım günlerinde ise Ardahanlılar katılım göstermediğinden dolayı Fakir boşluğa haykırdı. Fakir YILMAZ ,65 Üye nekten bahsederken 2019 yılında yapılan Ardahan tanıtım günlerinde 5 dernek başkanı bile yoktu. neden boşluğa haykırdığını Federasyon asil yönetiminin yaptığı aşağıdaki açıklamadan anlıyoruz:

ARDA-FED İN YAPTIĞI TÜM ETKİNLİKLER KORSAN DIR FEDERASYONUN YAPTIĞI ETKİNLİKLER DEĞİLDİR,FAKİR YILMAZ IN KİŞİSEL OLARAK YAPTIĞI VE FEDERASYONU KULLANDIĞI ETKİNLİKLERDİR..

Dogu medya olarak Ardahan Valiliği Ardahan belediyesi ARDA-FED in ilediği suçlara ortak olacakmı

Analiz haberimizin ardından ARDA-FED yönetimide aşağıdaki basın açıklamasını yapmıştır:

14 Mayıs 2017 tarihinde yapılan 3. Olağan genel kurul toplantısı ile yönetim kuruluna seçildiğimiz Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Yönetim kurulu asil üyeliğinden 2017 yılında 6 yönetim kurulu üyesi arkadaşımız, 2018 yılında 4 yönetim kurulu üyesi arkadaşımız, 2019 yılında ise yine 4 yönetim kurulu üyesi arkadaşımız istifa etmiş olup, toplamda 19 kişiden oluşan Federasyon yönetim kurulu asil üyelerinden 14 kişi istifa etmiş bulunmaktadır. 19 yönetim kurulu üyesi arkadaşımızdan müteşekkil yönetim kurulundan 14 arkadaşımızın istifa etmesi neticesinde göreve devam eden yönetim kurulu üye sayısı 5 kişi olarak kalmış bulunmaktadır. 

10 kişiden oluşan yönetim kurulu yedek üyelerinin asil üye olarak görevlendirilmesi durumunda ise yine 19 kişiden oluşması gereken yönetim kurulu asil üyeleri sayı olarak 15 kişiye ulaşmış 4 yönetim kurulu üyeliği 10 kişilik yönetim kurulu yedek üyeliği ise tamamen boşta kalmıştır.

İş bu durum federasyonun olağanüstü genel kurula gitmesini zorunlu kılar iken görevine devam etme ısrarında olan mevcut yönetim olağanüstü genel kurula gitmekten imtina ettiği gibi 2017/2018 ve 2019 yıllarında istifa etmiş yönetim kurulu üyelerinin istifalarını göz ardı ederek geçmişe dönük tarihli kararlar almakta, etkinlik ve faaliyetler düzenlemektedir.

Kanunsuz, usulsüz, federasyon tüzüğüne aykırı ve suç olan bu davranışlar müteakip kereler yapmış olduğumuz uyarılara rağmen halan devam etmekte olup bu nedenle bütün kanuni haklarımız saklı kalmak kaydı ile bu açıklamayı yapmamız kaçınılmaz olmuştur.

Başta 2019/Ekim ayında yapılacağı belirtilen Ardahan Tanıtım Günleri olmak üzere yapılacak yemek organizasyonları, kurulduğu söylenerek sosyal medya hesaplarında paylaşılan çeşitli komisyon oluşumları ve diğer etkinlikler zamanında kararları alınmamış yönetim kurulu kararına dayanmayan usul, kanun, yasa ve tüzüğe aykırı KORSAN faaliyetler olup ferdi amaç ve egolarla tertip edilmeye çalışılan faaliyetlerdir.

Yapılmaya çalışılan bütün bu organizasyonlara herhangi bir dahlimizin olmadığını yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimizi bütün Ardahan kamuoyunun bilgilerine rica ederiz.

Efkan DEMİR       Yener BAYRAKCI     Erdinç KOÇAK

Name FİDAN

Fakir in 65 dernek ve yapmaya çalıştığı tüm algılar ters teperek bu yıl ılan etkinliği boşa çıkardığı gibi Ardahanlıların katılmadığı bir fiyasko ile sonuçlandı . 

Bunun temel nedeni 2017 yılında yapılan Ardahan tanıtım günlerinin kamu oyuna hesap verememe, Ardahan dernek ve STK  yapılanmasına teneke dernek ve yönetimlerle sahte algılarla Ardahan ile oynama.. bütün bu oyunlar neticesinde her alanda biten ve bitirilen bir federasyon gerçeğini beraberinde getirdi.

Burda Fakir YILMAZ ın amacı Ardahanlıların katılım göstereceği bir et kinlikden ziyade, mevcut  stantları özel firmalara satarak paraya çevirme, Ardahan ve ardahan esnafının içinde olmadığı ,Ardahan Derneklerinin içinde olmadığı ,Ardahan valiliğinin ve Ardahan Belediyesinin içinde olmadığı ,yakın akraba ve çevresinin içinde olduğu  tamamı ile kişisel çıkarına Ardahan federasyonunu kullanan büyük bir korsan rezalete yol açmıştır.

 

 

 

ETİKETLER : ARDA-FED in içini boşaltan kendi çiftliğine dönüştüren Fakir YILMAZ bu yıl yaptığı ardahan tanıtım günlerinde Boşluğa haykırdı ‘’Ey Ardahanlılar Nerdesiniz?’’ diye haykırdı hızını alamayarak sağa sola sövüp saydı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA