Başkan Arapoğlu Şampiyon Atletleri Ödüllendirdi

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, 12 bin 500 metrede Balkan Şampiyonu olan Deniz Kazan ile 5 bin metre yıldızlar dünya şampiyonu Rıdvan Yılmaz'ı Milli Takım Antrenörü İzzet Batmaz ile birlikte makamında kabul ederek ödüllendirdi.
Bu haber 2013-08-15 15:59:01 eklenmiş ve 490 kez görüntülenmiştir.

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, 12 bin 500 metrede Balkan Şampiyonu olan Deniz Kazan ile 5 bin metre yıldızlar dünya şampiyonu Rıdvan Yılmaz'ı Milli Takım Antrenörü İzzet Batmaz ile birlikte makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Ödül töreni öncesi konuşan Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, sevinç ve mutluğu ilçe halkı olarak bir arada yaşadıklarını belirerek; "Bugün çok mutlu ve sevinçliyiz. Aramızda çok değerli bir hocamız var. Sayın Batmaz hocam çok fedakarlıklarda bulunmuş, gece gündüz demeden çalışarak, maddi imkansızlıklara rağmen bu gençleri yetiştirerek Dünya ve Balkan şampiyonu olmalarına vesile olmuştur. Bu başarı şüphesiz ülkemiz ve ilçemiz için bir onurdur. Fransa'da yapılan 5 bin metre yıldızlar dünya şampiyonu olan Rıdvan Yılmaz kardeşim ile Romanya'da yapılan 12 bin 500 metre Balkan Şampiyonu olan Deniz Kazan'a teşekkür ediyorum. Aynı şekilde milli takım antrenörü Sayın İzzet Batmaz hocamı da kutluyorum. Çünkü en büyük başarı burada cevher olan bu gençlerimizi ortaya çıkaran hocamızındır. Herkese teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Arapoğlu'na teşekkür eden Milli Takım Antrenörü İzzet Batmaz ise, gençlerini her kesim tarafından sahiplenmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her konuda bize destek verdi. Bu yapılanlar asla inkar edilemez. Gerek araç olsun, gerekse maddi imkanlarda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Tüm sivil toplum örgütlerinden de başkanımız gibi duyarlı olmasını istiyoruz. Bir Dünya şampiyonu kolay kolay çıkmıyor. Önce kendi ilinizde yarışıyorsunuz, sonra bölgede yarışıyorsunuz, sonra 7 bölgeyle karşılaşıp Türkiye Şampiyonu oluyorsunuz. Balkan Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu olup sonra da Dünya Şampiyonu olunuyor. Bu ilçeye belki böyle bir durum yüz yılda bir nasip olabilir. Tabi bu bizim için ilk değil, bundan öncede Dünya Şampiyonlukları, Balkan Şampiyonlukları aldık. Sayın başkanım gibi büyüklerimiz de bize destek verirlerse Kahve köşelerinde bulunan gençlerimizi sportif alanlara yönelterek ülkemizin ismini zirveye yazmaya devam ederiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Arapoğlu, başarılarından ötürü antrenör İzzet Batmaz ile şampiyon atletler Deniz Kazan ile Rıdvan Yılmaz'ı Cumhuriyet altını ve plaketle ödüllendirdi. Kabulde Erciş Belediyesi Spor Müdürü Murat Şebap da hazır bulundu. - Van

ETİKETLER : Başkan Arapoğlu Şampiyon Atletleri Ödüllendirdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA