2018 ‘İN SON İKİ AYINDA ONLARCA HEMŞERİMİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..

Kasım-Aralık Ayında Onlareca Hemşerimiz Hakkın Rahmetine Kavuştular. Hemşerilerimizi yüzler, binler dualarla ebediyete uğurladılar..
Bu haber 2018-12-04 10:31:16 eklenmiş ve 2268 kez görüntülenmiştir.

 

2018 ‘İN SON İKİ AYINDA ONLARCA HEMŞERİMİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..

 

Türkan Yılmaz Hoç-Fed başkanı seçildikten kısa bir süre sonra annesi Bedriye Avşar, Hakkın rahmetine kavuşurken, HOÇ-FED Başkanı Türkan Yılmaz ve HOÇ-FED eski Yöneticisi Ayten Aktürk’ün anneleri, Hoç-Fed Eski Yöneticisi Güven Yılmazın Kayınvalidesi olan, İstanbul’da vefat  eden Bedriye  Avşar İstanbuldan Ardahana Xoçvan Hasköy’de yüzlerce hemşerimizin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Küçük Sütlüce Köyünden (Xarziyan) Korkmaz Ailesinden önemli kanat Önderlerimizden Sait Korkmaz, Ayvaz Korkmaz, Serkan Korkmazın yakın akrabası , Beykoz Bld.den işçi emeklisi Ekrem Korkmaz’ın ani ölümü hemşeri camiamızı yasa boğdu. Yine Xarziyandan Yılmaz Ailesinden Gülcemal Yılmaz'ın kızı Hülya Yılmaz, Cemal Kaya hakkın rahmetine kavuşan diğer hemşerilerimiz oldular.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

Hoç-Fed Yönetim Kurulu Üyesi  Aydın Tağ’ın Ablası, Çalabaşı Köyü'nden Kazım Çelik'in eşi Çiçek Çelik, Hoç-Fed başta olmak üzere derneklerdeki faaliyetleriyle öne çıkan Çiğdem Avşarın Babası Gölgeli Köyünden Eski Muhtarlardan Rahmetli Asker Avşarın Oğlu Doğan Avşar, TİKOŞ Dernek Başkanımızın Erol Yıldız'ın amcasının oğlu Yunus Yıldız'ın eşi Birgül Yıldız tedavi gördüğü Marmara Devlet Hastanesi'nde, Bayramoğlu Köyünden Aktürk Arslan, Hasköy'den Zekiye Gökçe, Tikoş Köyü’nden Balabey Morkoç, Hasköy'de Hamit oglu Kemal Yilmaz, Deniz Sarıtaç’ın Eşi Dilek Sarıtaç hakkın rahmetine kavuşan hamşerilerimiz oldular.

 

Bu Haberi Yayına girerken Ardahan Kültür Evi Yöneticisi, Ayhan Aydemirin Eniştesi Yüksel Demir, Göle Merkezden Serhan Akifoğlu’nun ise trafik kazasında hayatlatını kayb ettiği haberini aldık.

 

RAHİM ATEŞ’İ BİNLER UĞURLADI..

 

Beykoz’da ikamet eden bölgemizin önde gelen ailelerinden, esnaf işletmeciliğiyle ön plana çıkan Aydın Ateş’in babası , Hoç-Fed Yöneticisi Naim Ateş’in, Beykozun önde gelen kanaat önderi ve esnaflarından Hamza Ateş’in de yakın akrabası Rahim Ateş olan Rahim Ateş bu hafta Cuma günü hakkın rahene yürüyen bir diğer hemşerimiz oldular. C.tesi günü öğle namazını mütakiben Şahinkaya mezarlığına defin edilen Ateşi binlerce hemşerimiz uğurladı. Ateş’in kızlarından Nursel ve Birsen Ateş en acılı günlerinden birini yaşarken, iki kardeşte Ardahan Dernekiliğinde bölge dernekçiliğimizde önmi emekler sarf eden insanlar olarak öne çıktılar. Ateş ailesinin fertleri topluma, toplusal alana en duyarlı insanlar oldukları gibi, Naim Ateş gibi birçok derneğimizde yıllardır özveriyle koşup halk hizmeti hakka hizmet bilen insanlardan oluşmaktadır. Yin bu aileden Şleref Ateş adeta bizim kaymakamım. Beykoz’da çok değerli bir kaymakam, Beykozluların gönlünde taht kurmuş bir kaymakam  var Ahmet Katırcı. Şeref Ateş Kaymakamlıkta bir çalışan. Hemşerilerimiz heryerde olduğgibi burada da Kaymakamlıkta işleri olduğunda önce Şererfe danışırlar. Şeref bana ne demeden bütün mesaisini hemşerilerimize harcayanörnek bir insan. Yine aileden Gıytasettin Ateş gibi dinine diyanetine, milli manevi değrlerine üst düzeyde bağlı insanlar Ateşler. Bu örneklneri vermemizin nedeni Ateş Ailesinin herbir ferdinin toplumsal alan söz konusu olduğunda ayırım gözetmeden koşan kalender insanlar olmalrıbnda yatmaktadır.

 

Panig Derneği Beykoz’da her cenazede olduğu gibi bu cenazede de vefat haberini alır almaz Cenaze evine çadır kurdu. Taziyeye gelen hemşerilerimizi en iyi şekilde karşıladı..Cenaze evinde ise en iyi geleneklerimizden biri olan Kuran ve mevlit okutma, yiyecek –içecek ikramı bir hafta boyunca kesintisiz devam ederken, dernek bu yıl yaptığı dayanışma etkinliğini ise vefat eden hemşerilerimizin anısaına Kuran ve mevlit okutarak başladı.

 

Hoç-Fed, Ardahan Kültür Evi, Panig, Ardahan Eğitim Vakfı, Gölgeli Köyü, Küçüksütlüce Köyü gibi birçok derneğimiz yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet yakınlarına ve tüm hemşrcamiamıza başsağlığı dilediler..

DOĞU Medya- Haber Merkezi..


 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ 

 

ETİKETLER : 2018 ‘İN SON İKİ AYINDA ONLARCA HEMŞERİMİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA