Elazığ'da, 12 Branşta 8 Bin 472 Kursiyere Eğitim Verildi

Elazığ Belediyesi, istihdama yönelik çalışmalarına devam ediyor.2006 yılında kurulan Belediye Kurs Eğitim Merkezi'nde bugüne kadar 12 farklı branşta 8 bin 472 kursiyere eğitim verildi.
Bu haber 2013-08-15 14:59:13 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Belediyesi, istihdama yönelik çalışmalarına devam ediyor. 2006 yılında kurulan Belediye Kurs Eğitim Merkezi'nde bugüne kadar 12 farklı branşta 8 bin 472 kursiyere eğitim verildi.

Ücretsiz bir şekilde gerçekleşen eğitimlerde sadece 2013 yılı yaz döneminde bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce ve ilk yardım alanlarında toplam 174 kişi eğitim gördü.

Kayıt için kursiyerlerin diploma fotokopisi (öğrenciyse öğrenci belgesi) ve kimlik fotokopisiyle Harput Yolu üzerinde bulunan Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kurs Eğitim Merkezi'ne şahsen yapmaları gerekiyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Elazığ Belediyesi olarak değerli hemşerilerimizin huzur içerisinde yaşayabileceği bir çevre oluşturmaya yönelik alt yapı hizmetlerinin yanında, özellikle işsiz gençlerimizin istihdamına yönelik zemin hazırlayıcı hizmetleri de gerçekleştiriyoruz." dedi.

Başkan Selmanoğlu, "2006 yılında Elazığ'a kazandırdığımız kurs merkezimizde bugüne kadar 8 Bin 472 gencimize kurs verdik. Mezunlarımız içerisinde KPSS derecesi yapıp kamuda çalışmaya başlayanlar da oldu, almış oldukları eğitim sonrası kendi iş yerini açanlar da. Bizler bu merkezin uzun süre hizmet vermesini planlıyoruz ve inşallah bu kapsamda kurslarımız devam edecek." diye konuştu.

ETİKETLER : Elazığ'da 12 Branşta 8 Bin 472 Kursiyere Eğitim Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA