BEYKOZ HDP'DEN MİTİNG GİBİ KAHVALTI

Beykoz HDP İlçe Teşkilatı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları İçin Kahvaltı düzenledi. Beykoz STK'ları ve Beykoz Kanaat önderlerine yönelik düzenlenen kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. Bin kişilik salon doldu taştı.
Bu haber 2015-05-10 19:50:46 eklenmiş ve 722 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ HDP'DEN MİTİNG GİBİ KAHVALTI

 

Beykoz HDP İlçe Teşkilatı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları İçin Kahvaltı düzenledi. Beykoz STK'ları ve Beykoz Kanaat önderlerine yönelik düzenlenen kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. Bin kişilik salon doldu taştı. Beykoz'da bulunan tüm Ardahan Dernekleri, Ardahan Eğitim Vakfı başta olmak üzere bögenin tüm stkları dernekleri ve kanaat önderleri bu kahvaltıda yer aldılar.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/06b8e7d1ad.JPG

Kahvaltıya 1. bölge milletvekili adaylarının yanı sıra HDP Milletvekili Pervin Buldan'da katıldı.  Toplantının açılış konuşmasını Beykoz HDP İlçe Başkanı Şakir Demir Yaptı. STK ve kanaat önderlerine ve tüm katılımcılara teşekkür  etdi.

 

PUT VE TOTEMLER KARŞISINDA EĞİLMEYİ DİN DİYE YUTTURUYORLAR

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/2712f321a5.JPG

Başkanın açılış konuşmasının ardından kahvaltıya katılan 1.bölge milletvekili adayları halkı selamlayıp konuşma yaptılar. 1. Bölge Adayı Mehmet  Zahit Sarıtaç, diğer adaylar önemli belirlemelerde bulundular. 

 

AKP'de yüzyıllardır devam eden geleneğin devamcısı. Dini bir sömürü, soygun, ezme, putları ilahlaştırma  aracı olarak kullanmaktadır.  Din özgür değil, devletin ve egemenlerin elinde oyuncağa dönüştürülmüştür. Kitleleri kandırma ve sömürme aracına evirilmiştir. İlk işimiz dini ve düşünceyi özgür kılmak, dini devletin tekelinden çıkararak halkın dinini gerçek anlamda öğrenmesini sağlamak olacaktır. Hz. Ali'nin katlinden günümüze yüzyıllardır din egemen sınıfların sömürü aracı oldu. Ezenler ve sömürgeciler, sultanlar, padişahlar kendilerini ilahlaştırıp geniş halk kitlelerini soyma ve ezme aracı olarak dini kullandılar. Hiç bir hadis yada ayette kardeş katli vaciptir diye birşey dinimizde var mı...? Ama dini devlet tekeline alan yapılar hangi dine hizmet ettikleri belli olmayan şeyhulislamlara kardeş katli, vaciptir diye fetva çıkartarak İslamla dinimizle alakası olmayan kararlar almışlardır. Günümüzde bu mekanizmanın karşılığı diyanet işleridir. Yeryüzünde hiçbir devlet dini tekeline almamalıdır. İnsanların inançlarının tekelleştirilmesi Allahtan başka bir sürü ilah ve puta tapılmasını da beraberinde getirmiştir. T.C'ye bakınız put ve totemlere tapıyorlar. Put ve totemler karşısında eğiliyorlar. Heykeller karşısında akla zarar hareketler yapıyorlar. Halka'da kendilerini Müslüman diye yutturuyorlar, namaz kılınan bir odada bir fotoğrafın bile dinen bulunması caiz değilken bunlar koca koca heykeller karşısında hazırola geçiriyorlar, bu verdiğimiz örnekleri hergün canlı olarak yaşıyorsunuz... Sadec bu örnekler devletin dini nasıl yozlaştırdığını, kullandığını ortaya koymaktadır. Bundan dolayı çağın en büyük alimlerini yetiştiren medreseleri kapatıp dini devletin tekeline aldılar. Din üzerine oynana tüm oyunları bitireceğiz. Halkların dinlerini, inançlarını özgürce yaşamalarını sağlayacak; dini devletin tekelinden alarak halkların dinlerini özgür bir şekilde yaşamasını sağlayacağız...

 

12 EYLÜL ANAYASASININ KORUYUCUSU KONUMUNA GEÇTİLER...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d32d0c6242.JPG

Milletvekili adaylarının ardından kürsiye Pervin Buldan çıktı. Buldan, Darbeci Kenan Evren Öldü. Fakat Türkiye'de hala 12 Eylül hukukunun ve kanunlarının geçerli olduğunu, değişim dönüşüm iddiasıyla gelen AKP'nin yolsuzluk-hırsızlık girdabında boğularak bu yolla semiren haramzade bir sınıf türettiğini bu sınıfında çalma-çırpma, çalıp-çırptıklarını koruma, mal-mülk derdine düşmesi nedeniyle sistemi değiştireceklerine kendilerinin değişip dönüştüğü 12 Eylül anayasasının koruyucusunun konumuna geçtiğini belirtti.  Bu anayasa nedeniyle vatandaşın önüne birde barajlar setler çektiler. İşte bu baraj ve setleri hep birlikte yıkıp geçeceğiz dediler.

 

İktidarı ve muhalefetiyle HDP dışında hiçbir partinin bu ülkeye demokrasiyi hakim kılamayacağını belirten Buldan, bu ülkede ırk, dil, din, mezhep ayırımı olmaksızın tüm halkları ve vatandaşı tek çatı altında eşit vatandaşlar olarak toplayan tek harekat HDP. Bundan dolayı halklar bu çatının altına akmaya başladılar. Ülkemizin kaderini hep birlikte belirleyip hep birlikte bu ülkeyi açık, şefaf bir şekilde yöneteceğiz.

Kahvaltıya Gazeteci Yazar Hasan Cemal'de katıldı...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/57d7823dc9.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/58a01b53a2.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d2822d823f.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/38d11891e9.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/8093ed76d0.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/a118c176f7.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/db16312a20.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/0e13c467e9.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/64bad2738e.JPG

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/c161f84610.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/065807830c.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/50308bfef8.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/045c9fc198.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4f599b2992.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/94a34ef96e.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/b84b5da05f.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/7ecdbde747.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/20c12804f1.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/017a270abb.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/09b9808018.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/845d0ad815.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d997350c73.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/b75fa13646.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/7c7d7a2b79.JPG

Doğu Medya /İstanbul

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA