PİKNİĞİNİN ONUR KONUĞU HÜDA KAYA : SİSTEM 90 YILDIR SERİ İMALAT FAŞİST ÜRETİYOR... DEDİ.

PANİK DERNEĞİ PİKNİĞİNİN ONUR KONUĞU HÜDA KAYA : SİSTEM 90 YILDIR SERİ İMALAT FAŞİST ÜRETİYOR... DEDİ.
Bu haber 2015-05-03 20:04:44 eklenmiş ve 1284 kez görüntülenmiştir.

PANİK DERNEĞİNİN PİKNİĞİNİN ONUR KONUĞU HÜDA KAYA : SİSTEM 90 YILDIR SERİ İMALAT FAŞİST ÜRETİYOR... DEDİ.

 

Panik Derneğinin Beykoz Kaymak Donduran mesire alanına halkın onur konuğu olarak gelen Hüda Kaya, "Tek devlet, tek millet, tek dil, tek bayarak... tekçi zihniyetin tek bir projesi dahi tutmadı.  En son "tek adam"ı dayattılar. Tek adamın tutmayacağını da görünce çılgına döndüler. 1400 yıldır süren işidci geleneğin günümüzdeki temsilciliği olan, 90 yıldır seri imalat faşist yetiştiren 'Diyanet İşleri' bakanlığını kendilerini dindar diğer kesimleri dinsiz diye pazarlayarak din üzerinden hala halkı kandırmaya çalışıyorlar.

 

HDP olarak seri imalat faşist üreten bu sistemi ortadan kaldırıp birer ilim ve irfan yuvası olan çağın en büyük alimlerini yetiştiren medreseleri hayata geçireceğiz. Dinin bir sömürü ve soygun aracı olarak kullanılmasına son vereceğiz dediler...

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ

 

2014 Yılında Mehmet Yıldız Başkanlığında Seçilen Panik Derneğinin yeni yönetimi birbirinden başarılı etkinliklere imza atmaya başladı. Merkezi Beykoz'da bulunan Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Ardahan Panik (Tunçoluk) Köyü Yrd. Kültür Derneği Bu hafta sonu Beykoz Kaymakdonduran mesire alanında piknik etkinliği düzenledi. Hava yağışlı ve kapalı olmasına rağmen derneğin yaptığı Piknik etkinliğine 7'den 70'e tüm Panik halkı katıldı.

 

Pikniğe, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Ada'yı Huda Kaya, Mehmet  Zahit Sarıtaç, Panik halkı, Paniklillerin yanı sıra Doğu Medya Imtiyaz sahibi - Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Sit ve derneğin Y. K. Üyeleri, Hoçvan Dernekler Federasyonu Yönetimi'nden başkan Yrd. Şeref Caferoğlu, yönetimden Çetin Kaya, Osman Arslan, yine Hoç-FED üyesi Merkezi Beykoz'da bulunan Gölgeli Derneği, Hdp Beykoz ilçe başkanı Şakir demir, eşbaşkan izzetin yaman, siyaset ve stk erbabının  yanı sıra Beykoz basınından Doğuş Haber, Özgün Haber, Flashaber ve bölge Basınından da önemli bir katılım oldu.

 

Panik Derneği kendi kitlesinin ve üyesinin istekleri doğrultusunda HDP dışında hiçbir siyasi parti ve temsilcilerini  davet etmediler. Beykoz Ardahanlıların yoğun isteği üzerine onur konuğu olarak İstanbul 1. bölge 2. sıra milletvekili adayı Hüda Kaya davet edildi.

 

Bingöllü Kürt halk müziği Sanatçısı  Cahit Şerevdin'in sahne aldığı etkinlikte onlarca mahalli sanatçı da piknikte yer aldı.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/835355818a.JPG

Etkinliğin açılış konuşmasını başkan Mehmet Yıldız yaptı. Yıldız derneğin eşbaşkanları Davut Demir,  Senem Yılmaz ve Yönetim Kurulunu üyelerini de sahneye davet ederek hep birlikte halkı selamladılar. Kendilerini kırmayıp etkinliklerine katılan herkese teşekkür ettiler.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/01938bee44.JPG

Yıldız, STK-Dernek dendiğinde temsil ettiği halk başta gelir. Halkın bizden istediği şekilde bir piknik düzenleyerek sizlerle bir arada hep birlikte olduğumuz için mutlu olduk. Halkımızın, üyelerimizin şeref konuğu olarak görmek istedikleri ve davet ettikleri davet ettikleri özgürlüğün, İslam'ın, insanlığın, ezilenlerin, mazlumların yılmaz savunucusu gerçek bir Müslüman dendiğinde herkesin işaret ettiği  Milletvekili adayımız Sayın Hüda Kaya onur konuğumuz olarak bizleri kırmayıp aramıza katıldığı için başta kendisine ve HDP yönetimine teşekkür ediyoruz. Hepinize iyi eğlenceler dilyoruz dediler.

 

Yıldız'ın ardından konuşmalarını yapmak üzere onur konuğu Hüda Kaya ve Mehmet  Zahit Sarıtaç konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edildiler. Kaya'dan önce söz hakkı alan Sarıtaç halka kurdi hitap ederek, derneklerin kendi aidiyetlerine kültürlerine sahip çıkmalarının önemine değindi. STK'ların her geçen gün HDP'ye daha fazla destek sunması takdire şayan, herkesi selamlıyor saygı-sevgilerimizi sunuyoruz dediler...

 

KAYA ÖNEMLİ BELİRLEMELRDE BULUNDU...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4fd0ab85da.JPG

Halk tarafında sevgi seli ile karşılaşan adeta çembere alanına Hüda Kaya pekçok siyasetçiden duymayacağımız Türkiye gerçeklerine değindi. Kaya "1400 yıldır süren bir geleneğin, 85 ülkeden Kobaninin üzerine saldırtılan işid gibi katiller ordusu yetiştiren bu Yezid geleneğinin günümüzde ki en önemli temsilcisi Diyanet İşleri bakanlığı kurumu. 90 yıldır bu sistem seri imalat faşist yetiştirmektedir. Seri imalat faşist üretmektedir. Bunu da din-islam diye pazarlamaktadır...

 

Ana dilde  eğitim isteyen halkımıza ceza üstüne ceza yağmaktadır.Onbinlerce insanımız hala sebepsiz tutsak...

 

Önce tek dil, tek adam, tek bayarak, tek vatan hiçbiri tutmadı. Şimdide tek adam'a kadar faşizmin zirvesine kadar geldiler. Tek adam Batrmanda, Amedde karşılaştıpğı durumdan iyice rotasını şaşırdı.

 

Yıllardır bizleri bölücüler-gericiler, kürtler-türkler, suniller-aleviler diye ötekileştirip ezdiler. Ne zaman sıra bize gelip ezilince ezilenlerin farkına vardık...

 

Haklar uyanıp HDP çatısının altına aktı. İlahi kitaplar, tüm peygamberler dindar-dinsiz savaşı vermemiştir. Kitaplarda dinsizlerle- inanaların mücadelesi yok.

 

Kutsal kitaplarda ezilenlerle-ezenlerin, yezidlerle- mazlumların mücadalesi var. Bu gerçek mücadelenin görülmemesi için bu yezidler dini bir araç olarak kullanmaktadırlar...

 

Bunların dayattığı tüm barajları biz bölge halkları tarafından yerle bir edilecektir. Yoğun bir şekilde çalışın. Barajları yıkıyoruz ama bunlar profesyonel hırsız; %4-5 oranında oyumuzu çalmak için her yolu deneyecekler...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/b357146ceb.JPG 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4b4394c64f.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/45a0ecfb6e.JPG

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/6c4eebaeb3.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/ead0f30f0a.JPG

Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA