DOĞUBAYAZITLI AİLEYE BİYOLOJİK SALDIRI MI YAPILDI...?

Doğubayazıt-Ağrı’da Aynı Aileden, Aynı Evde 8 Kişi Ölü Bulunması Büyük Soru İşaretlerine Neden Oldu...
Bu haber 2015-04-13 11:27:06 eklenmiş ve 626 kez görüntülenmiştir.

DOĞUBAYAZITLI AİLEYE BİYOLOJİK SALDIRI MI YAPILDI...?

 

Doğubayazıt-Ağrı’da Aynı Aileden, Aynı Evde 8 Kişi Ölü Bulunması Büyük Soru İşaretlerine Neden Oldu...

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşadıkları evde toplu katliamı andıran bir şekilde hayatlarını kaybeden anne, baba ve 6 çocuğunun cenazesi otopsi için Erzurum'a gönderildi.

 

Daiş vahşilerinin Katliamını andıran bu olay bölge genelinde büyük bir infiale neden oldu. Aileye biyolojik saldırı mı yapıldı, aile üzerinde, Kürtler üzerinde, Doğuanadolu Nüfusu üzerinde bilinmeyen bir silah mı denendi, otopsi raporunda neler çıkacak, Kürtleri ve bölge halklarını soykırımlarla yok edemeyen güçler yeni bilinmeyen silah ve yönetmelerle mi saldırıya geçtiler... Bir ailenin vahim bir şekilde yok oluşu, yok edilişi bölge genelinde büyük soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Bölge STK'ları siyonist İsrail gibi bir devletin varlığı, biyolojik silahlar başta olmak üzere çölün altında kontrölsüz mahiyeti bilinmeyen binbir silahın geliştirilmesi atom bombası kadar tehlikeli bir hal almaya başladı. Mahiyeti anlaşılmayacak hertür saldırıyla karşılaşabiliriz, birilerinin karanlık ardiyelerinde bizler için ne planladıklarını çözmedikçe de gelecek yok diye görüş belirttiler...Kürdistanlı örgütlerin bu olayı derinlemesine incelemesi hayati önemde bir mesele...

 

 

Alınan bilgiye göre, Alıntepe köyündeki evlerinde ölü bulunan Abdülkadir (45) ve Antika (45) Zeyat çifti ile çocukları Semra (17), Özlem (12), Kenan (15), Adem (10), Erdem (8) ve Miraç (2) Zeyat'ın cenazesi, Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Cumhuriyet savcısı ve doktorların, morgda yaptığı inceleme sonrası tabutlara bırakılan cenazeler, kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için 3 minibüs ile Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde yaşayan Zeyat ailesinden anne, baba ve 6 çocuğu, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybetmişti.

 

 

Doğu Medya/Haber Analiz...

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA