Vali ve Garnizon Komutanından Sü Rektörü Gökbel'e Veda Ziyareti

Van Valiliğine atanan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile Konya’da görevi sona eren Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e veda ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2013-08-14 13:59:06 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

Van Valiliğine atanan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile Konya'da görevi sona eren Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Aydın Nezih Doğan, ziyarette, Selçuk Üniversitesi'nin Konya'nın en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu belirtti. 

Konya'nın gelişmesine önemli katkıları olan Selçuk Üniversitesine görevi süresince her konuda destek vermeye çalıştığını ifade eden Doğan, "Konya'ya birlikte sağladığımız bu hizmet ve gelişimin ömür boyu sürmesini diliyorum. İnanıyorum ki; Selçuk Üniversitesi, önümüzdeki yıllarda gelişimini sürdürecek ve hedeflerine ulaşma noktasında başarılı olacaktır" dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini dile getiren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise "Gerek Valimiz Sayın Aydın Nezih Doğan gerekse Garnizon Komutanımız Özkaya, Konya'daki görev süreleri boyunca önemli hizmetlerde bulunmuşlardır. Kendileri ile aynı dönemde görev yapmaktan büyük onur ve memnuniyet duyduğumu belirmek isterim. Hem Valimize hem de Garnizon Komutanımıza yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi. - Konya

ETİKETLER : Vali ve Garnizon Komutanından Sü Rektörü Gökbel'e Veda Ziyareti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA