Özgen Nama’dan ezber bozan çıkış

Nama “İki dönem kuralının parti tüzüğüne girmesi için önerge vereceğim”
Bu haber 2015-03-15 12:48:15 eklenmiş ve 603 kez görüntülenmiştir.

Özgen Nama’dan ezber bozan çıkış

 

Nama “İki dönem kuralının parti tüzüğüne girmesi için önerge vereceğim”

 

CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Özgen Nama, meclise girmesi durumunda ilk işinin “iki dönem” kuralının parti tüzüğüne girmesini sağlamak olacağını ve bunun için önerge vereceğini söyledi.

 

CHP Şile İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Özgen Nama, özgeçmişini anlattıktan sonra partide yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca, her kademede görev yaptığını belirten Nama, İBB meclisinde 5 yıllık görevi sırasında AKP’nin yeşil alanları, parkları, koruları, deprem toplanma ve sığınma alanlarının imara açılmasına karşı açtığı yüzlerce davayı ve verdiği mücadeleyi partililerle paylaştı.

 

Sadece iki dönem milletvekili adayı olacağını ve üçüncü dönem aday olmayacağını açıklayan Özgen Nama, partinin büyük kurultay delegesi olduğunu hatırlatarak, “İlk kurultayda mutlaka iki dönem kuralının Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzüğüne girmesi için önerge vereceğim.  Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları ve milletvekillerinin iki dönemden fazla üst üste aday olmaması gerektiğine inanıyorum. Halka hizmet etmek isteyen arkadaşlar, yeri geldiğinde bayrağı kendinden sonra gelenlere devretsinler. İki dönem kuralı, seçilmişlerin kendilerini kontrol etmelerini ve koltuk hırslarından da kurtulmalarını sağlayacak” şeklinde konuştu.

 

 

Milletvekili aday adayı Özgen Nama, partililerin yoğun alkışları eşliğinde konuşmasını tamamladıktan sonra ilçe binasından ayrılarak Şile’de esnaf ziyaretinde bulundu.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA