ERDAL ATAŞ KARS HDP ADAY ADAYI

Erdal Ataş, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2015-02-27 08:13:31 eklenmiş ve 731 kez görüntülenmiştir.

ERDAL ATAŞ KARS HDP ADAY ADAYI

 

Erdal Ataş, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Tacettin DURMUŞ / KARS 

Kars’a gelerek seçim çalışmalarına başlayan Erdal Ataş, Kars’ın ve Karslı’nın hizmetkarı olmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Halkların Demokratik Partisi ve Kars ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan HDP Kars Milletvekili Aday Adayı Erdal Ataş, Gazetemizi ziyaret ederek, neden milletvekili olmak istediğini söyledi. Ataş, 2011 milletvekilliği genel seçimlerinde, meclise ilk defa bir kadın milletvekili göndererek tarihe geçen Kars halkına teşekkürlerini de ilettiğini belirterek şu zamana kadar geçen gecen dört sene içerisinde HDP, Kars’ın sorunlarını iktidar partisinin iki milletvekili olmasına rağmen onlardan çok gündeme getirmiş olduğuna vurgu yaptı.

HDP, KARS’TA BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

Erdak Ataş, Gazetemizi ziyareti sırasında, HDP’nin Kars il genlinde büyük başarılar yakaladığına da dikkat çekti. HDP’in tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da halklar arasında hiç bir ayrım gözetmediğini belirten Ataş: “HDP’ye oy vermiş, ister oy vermemiş bütün Kars halkıyla gerek Ankara’da gerek Kars’ta iletişim içinde olduğunu da Bu başarı da kendini hem yerel seçimlerde, İl Genel Meclis bazında, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımızda ciddi bir artış olarak partimize yansıdı.” Dedi.

BU SEÇİMDE, KARS’TAN İKİ VEKİL ÇIKARACAĞIZ

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Halkların Demokrasi Partisi olarak bu kez Kars’tan iki vekil ile Ankara’ya gideceklerini de belirten Ataş, açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

MİLLETVEKİLİ, MİLLETTİN EFENDİSİ DEĞİL, MİLLETTİN HİZMETKÂRIDIR

“Halkımız 7 Haziran’da yapılacak olan bu seçimlerde bu defa halkımız, Ankara’ya iki vekil göndermek istiyor. Hem Ankara’da hem de Kars’ta halkımızın ve memleketimizin sorunlarını gündeme getirip çözüme kavuşturmaktır temel amacımız olacaktır. Kars’ta gitmeyeceğimiz ilçe ve köy kalmayacak. İster bize oy vermiş, ister bize oy vermemiş bütün halkımızla bire bir iletişime geçip sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Partimiz de milletvekili millettin efendisi değil, millettin hizmetkarıdır. Hepimizin ortak çabası, eşitlik temelinde, özgürlük temelinde, adalet temelinde, yeni bir yasamı inşa etmek çabası olacaktır.

KARS’A ve KARSLIYA HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Bu münasebetle Kars’ta yaşayan bütün Halkların yeni yasama örnek bir Kent olacağı umuduyla, Kars’ta 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimiz HDP’den Kars Milletvekilliği aday adaylık başvurumuzu partili yetkililerimize teslim ettik. Şüphesiz bundan sonraki süreç partimizin yetkili mercilerinde bizim hukukumuzda bütün aday adayı arkadaşlarımızla aynı olacak. Genel merkezimizin kararı ne olursa olsun ister listede yer alıp almayalım partimizin bir neferi olarak partimizin başarısı için Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yerinde partimiz ve Kars için çalışmaya devam edeceğiz.”

ERDAL ATAŞ KİMDİR?

Erdal Ataş 1980 yılında Kağızman’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde başladığı yüksek öğrenim hayatını 2001 yılında Paris’te tamamladı. 2002 yılında kurucusu olduğu Euro – Terre İnşaat Şirketinin yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA