DOĞU ANADOLUNUN EN BÜYÜK HABER PORTALI OLUYORUZ...

Doğu Kültür Medya olarak "Haber Nerede Efe Orada" sloganı ile Ağrı başta olmak üzere tüm Kuzeydoğu Anadolu bölgesinde hakkın ve halkın sesi olmak için yola çıktık.
Bu haber 2015-02-17 20:25:17 eklenmiş ve 955 kez görüntülenmiştir.

DOĞU ANADOLUNUN EN BÜYÜK HABER PORTALI OLUYORUZ...

 

Doğu Kültür Medya olarak "Haber Nerede Efe Orada" sloganı ile Ağrı başta olmak üzere tüm Kuzeydoğu Anadolu bölgesinde hakkın ve halkın sesi olmak için yola çıktık.

 

Genel yayın yönetmenimiz ve Doğu Kültür Medya'nın imtiyaz sahibi Yusuf Sit bölge tarihinde birçok ilke imza attı. Bölge  geneline, İstanbul'a özenle seçtiği bir çok temsilci arkadaşımızı atadı. Kısa Zamanda onlarca gazetenin, onlarca temsilcinin içinde yer aldığı büyük bir haber portalı ortaya çıkardı.

 

Deyim yerindeyse bölgemizin haberler.com'u, mynet'i Doğu Kültür Medya ile ortaya çıktı. Yılmaz Efe olarak ben ve ülke genelindeki temsilci arkadaşlar Sit'in direktifleri doğrultusunda heryerde olmaya başladık. Bazılarımız üst düzey eğitimli olmamıza rağmen bazılarımız ali okullarından mezun olmuştuk. Ama genel yayın yönetmenimizin profesyonel eğitimi ve donanımı ile kendimizi donatarak temsil ettiğimiz yer ve yerlerde bir numara olduk. Medyamız misyonu gereğince  sadece haber yapmakla değil birebir STK; Derneklerin içinde de yer alarak halka bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet sunacak arkadaşlarımızın yolunu açtık.

 

Gerek bölgede gerekse büyük metropollerde Rusya başta olmak üzere komşu tüm ülkelerde Yusuf Sit'in adının tanınması, ulusal ve uluslararası arenada Doğu Medya'nın tanıması hepimiz için büyük bir gurur kaynağı oldu. Doğu Medya Asyadan Afrikaya, Avrupadan Amerikaya Rusyadan Çine dünyanın dörtbir yanında üstdüzey  yapı başta olmak üzere dünya tarafından izlenen takip edilen dünyanın rotasının işleyişini belirleyen bir haber portalı oldu. İnanmayan dangalaklar Doğu Medyaya google analitikte bakabilirler.

 

Başarımız bunula da sınırlı değil. Web Yazılım ve tasarım işinde de bölge firma ve STK'larına mükemmel bir alt yapı sunduk. Artık kim kimdiri öğrenmek için tartışmasız en öenmli haber portalı Doğu Medya oldu. Başımız olarak Yusuf Sit başta olmak üzere biz sistemimizde herkese yer vermiyoruz. Halkın onayladığı, sevdiği -saydığı insanlara özel haber ve firmalarının tanıtımını yapıyoruz.

 

Doğu Medyada her gün ülke genelinde onlarca arkadaş canlı olarak halkın içinde. Masa başında oturup sağa sola laf atan bende adamım diye sağa sola çamur atan, başkalarının başarısından dolayı kıskançlık ve cinnet getirme histerilerine giren, kendini pazarlamaya çalışanama haytında başarı hanelerinde tek bir artıları olmayan asalakların,  dangalakların aksine Doğu Medya'daki herbir birey halkla derneklerle koşar. Bir gün ağrıdayız, birgün bursada, öbür gün istanbulda vesselam heryerdeyiz. Halk bu maraton koşumuzu samimiyetimizi gördüğü için direk patronumuz oldu. Halkın bu patronluğu o kadar ileri gidiyor ki bazen sorun sıkıntılarını çözdüğümüz yada kamuoyuna aktardığımız  o güzel insanlarımız bizi el üstünde tutuyorlar.

 

İstanbulda, Ankarada Bursada ...  ağrılı hemşerilerimiz basın ve  STK alanında da Sit'in başarılarından toplumsal alana sunduğu katkılardan bahs edince gurulanmamak elde değil.

 

İnanılmaz birşey genel yayın yönetmenimiz 30-40 yıldır bölgemizi esir alan tüm dinazor ve fosil yapılanmaları, anlayışları, kendini topluma dayatan , halkı çürütmede nemalanan anlayışları  deşifre ederek hem basın yayın alanında hemde stk alanında yeni bir çığır açtı. İnançlı olmanın dürüstlüğün namuslu yaşamanın en büyük güç olduğunu ispatı oldu.

 

DOĞU MEDYA NASIL DOĞU MEDYA OLDU UFAK BİR ANIMI ANLATAYIM...

 

Hiç unutmuyorum birgün İstanbuldan biri beni aradı tanımıyorum. Bana Ağrı temsilcimiz sensin dedi. Sifrelerin ve siten bu dedi. Herhalde bu deli meli biridir dedim. Abe aylığımız filan dedim. Cevabı: Patronun halktır dedi. Onlar seni finanse edecek , talimatları halktan alacaksın. Bu sefer bu kesin kafayı yiyen biri dedim. Baktı inanmıyorum, çık halkın içinde yürü ve üç ay boyunca hiçbir soru sorma dedi. Bir iki gün düşündüm. Denemekte bir zarar yok dedim. Gülerek makinayı aldım dışarı çıktım. Üç ay değil 1 ay sonra Ağrı Zirve Gazetesi gerçekten ağrının zirvesi  olmuştu.

Yaşadığımız bu deneyimden sonra,  Sit beni yeniden aradı. Bana harçlık gönder dedi. Abe hesap numaran dedim. Şaka yaptığını söyledi. Bir ay önce patron diye karşıma çıkan insanın bir ay sonra patronu olmuştum. Bu durum anlatılmaz bir şey.  Bu deneyimlerimizden sonra bölgemiz açısından "Doğu Medya'dan Önce, Doğu Medya'dan sonra" bir olgu olarak oturmaya başladı. Başkanımızın açtığı bu yoldan ben ve bir çok arkadaşımız adeta küllerimizden doğduk. Giderek büyük bir aile olmaya başladık. Kendi kendimizin patronu olduk. Sadece Ağrıda 5 ila 7 arkadaşımız sayemizde kendini finanse etmeye başladı. İşte Doğu Medya budur. Bu inanmanın, hakka ve halka inanmanın inanılmaz başarı hikayesidir...

 

Bir ikinci anımı daha anlatayım:

Yerel yönetimlerde ülkenin selameti için Doğuda BDP, Batıda Ak Partiyi savunma kararı almıştık. Ağrıda seçim iptal oldu. Patronu (Yusuf Sit'i) aradım. Ak Parti bakan başbakan düzeyinde ağrıya çıkarma yapıyor. Batman vb. illerden insanlar Ak Par için geliyorlar. Ne yapacağız, Abe ne olacak dedim, kimi destekleyeceğiz?

Biraz bekle sana bir yazı göndereceğim dedi. onu fotokopiden çoğalt derneklere, kanaat önderlerine dağıt, siyasi partilere, kalabalık kahvahanelere  vb. yerlere birer-ikişer tane bırak dedi, Ağrı geneline dağıt dedi.  

 

Yazı yayına girer girmez aldım çoğalttım dağıttım "Ağrıda Hasan Arslanın kredisi Bitti. Başbakan bile kendisini kurtaramaz" yazısı bomba etkisi yaratmıştı. Telefonum susmuyordu. Çareyi eve kaçıp telefonları kapatmakla buldum. Seçimin kaderini değiştiren bir yazı olur mu işte Doğu Medyanın gücünü o gün daha iyi anlamıştım...

 

Doğu Medya'nın Ağrı temsilciliğini gururla yerine getiren Ağrı Zirve Gazetesi ana firmamız Doğu Medya'nın sunduğu alt yapı ile daha güçlü bir alt yapıya kavuştu.  Bursa ve Ankara'da ki ziyaretlerimizde hemşerilerimizin Tüm Türkiye'yi kapsadınız yönündeki tesbitleri bizleri birkez daha gururlandırdı. Üniversitelerdeki hocalar, Üniversite öğrencileri çoğunu anlamada zorluk çektiğim Sit'in makalelerini bana sorarken nasıl büyük bir bilgi ve donanıma sahip bir yönetmenimiz olduğunu kavradık.

 

Doğu Medya hakka ve halka inancın ve hizmetin herşeyin üstünde olduğunun ispatı oldu. Doğu medyada deyim yerindeyse hak ve halk için 24 saat koşan teknik kadrodan sokaktaki muhabire, doğu anadolu ve istanbuldaki temsilci tüm arkadaşlara, dürüst tüm basın emekçilerine bin selaM OLSUN. Başkanımız bize önemli bir formul verdi: İnançlıysanız, yaptığınız işe inanıyorsanız, karşınızdaki tüm pislik kaleleri  kartondan kaledir. Hepsini ayağınzın altına alıp ezer geçersiniz. Ve Allaha şükürler olsun bunu başarıyla yapıyoruz. Bugün bir Yılmaz Efe var yarın bin olacağız...

 

Kendiniz ve Firmalarınızın dünyanın her yerinde gözükmesini istiyorsanız bizi izleyin... Doğu Kültür Medya  Ana Yayınımızı Görmek İçin Linke Tıklayınız...

http://www.dkmhaber.com/

 

YILMAZ EFE /DOĞU MEDYA HABER ANALİZ

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA