LEHİMLİ GELENEKSEL GECESİ BU YIL ESENLERDE YAPILDI

Hoç-Fed Üyesi Lehimli Kultur ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini bu yıl Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezinde icra etti.
Bu haber 2015-02-01 12:51:57 eklenmiş ve 1593 kez görüntülenmiştir.

LEHİMLİ GELENEKSEL GECESİ BU YIL ESENLERDE YAPILDI

 

Hoç-Fed Üyesi Lehimli Kultur ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini bu yıl Esenler Belediyesi Kadir  Topbaş Kültür Merkezinde icra etti.

 

Geçen yıllarda 1000-2000 kişilik salonlarda dayanışma gecesini icra eden, Dernek  Onursal Başkanı Ekrem Tekçe'nin  yönetimi sırasında 3000 bin kişilik salonlarda dayanışma gecesini icra eden Lehimli bu yıl 500 kişilik bir salonda gecesini icra etti. Salon doldu taştı.

 

Geceye, Kaisiad Genel Sekreteri Orhan Gökçe, Y.K Üyesi Bisar Sirin, Y.K. Üyesi Turgay Zorba, Hoçfed Başkanı Yakup Mavzer ve yönetimi,  Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı  Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Sit, Hoç-Fed ve üye derneklerin bir kısmı, Esenler Bld. Bşk. Yrd.,  Murka Dernek Başkanı Zafer Sural, Pangis Dernek Bşk, Murat Morkoç, Xeskar Dernek Başkanı Deniz Ömeroğlu,  Qımıli Dernek Başkanı Akın Şit, Çalabaş Derneği Bşk. İlhan Çelik, İş Camiamızın önde gelen temsilcileri, kurucu başkan Kemal Sanin, derneğin mülkiyete kavuşturulmasında önemli bir emeği olan, aynı zamanda Sarıyer CHP Meclis Üyesi Derneğin Mülşkiyete Kavuşmasının Mimarı  Ekrem Tekçe ve çeşitli STK temsilcileri katıldılar. Federasyona üye bazı dernekler son dakika geç saatlerde davet edildikleri için katılamadıklarını ifade ettiler...

Sunumunu usta sunucu Turgay Zorbanın yaptığı gecede sanatçı olarak Mehmet Yılmaz, Murat Zorba, Dengbej Toso, İsmail Avcı  gibi birbirinden değerli sanatçılar yer aldılar.

 

Gecede Derneğin Başkan İrfan Zorba yönetimi ile birlikte sahneye çıktı. Selamlama konuşması yaptı. Katılımcılara teşekkür etti. Gelecek yıl daha büyük bir dayanışma gecesiyle bir arada olacaklarını belirttiler. Zorbanın ardından Hoç-fed başkanı ve Esenler Bld. Bşk Yrd. birer konuşma yaptılar.

Gecede bölgenin yemek kültürü yansıtıldı. Gecenin ana yemeği vazgeçilmez tatlarımızdan olan Kaz yemeği oldu. Gecede sanatçıların söylediği  müzik eşliğinede herkes halaya durdu. Çoşkulu ve güzel bir dayanışma gecesi icra edildi...

Doğu Medya/ İstanbul

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA