ACILI GÜNÜNDE MEHMET BAŞKANI YANLIZ BIRAKMADILAR...

BAŞKAN MEHMET AVŞARIN KARDEŞİ VE BİRÇOK HEMŞERİMİZ OCAK AY'ININ İLK HAFTASINDA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR. AVŞARIN VEFATINDA BEYKOZ ARDAHAN DERNEKLERİ BÜYÜK BİR SINAV'DAN BAŞARIYLA GEÇTİLER...
Bu haber 2015-01-07 02:06:53 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

ACILI GÜNÜNDE MEHMET BAŞKANI YANLIZ BIRAKMADILAR...

 

BAŞKAN MEHMET AVŞARIN KARDEŞİ VE BİRÇOK HEMŞERİMİZ OCAK AY'ININ İLK HAFTASINDA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR. AVŞARIN VEFATINDA BEYKOZ ARDAHAN DERNEKLERİ BÜYÜK BİR SINAV'DAN BAŞARIYLA GEÇTİLER...

 

2015 Ocak Ay'ının ilk haftası birçok hemşerimizin hakkın rahmetine kavuştuğu bir ay oldu. Ardahan Eğitim Vakfı (AREV), Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği (ARDADER), Doğu Kültür Medya olarak ölen tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

Gölgeli Köyü Derneği Başkanı, Hoç-Fed Y.K Üyesi ve delegesi Mehmet Avsar'ın kardeşi Ahmet Avşar, Bölgemizin duayen Gazetecilerinden Hüsnü Bediroğlunun Amcası, bölge iş dünyamızın önde gelen simalarından Cemal Avcının Kayın Pederi Ocak Ayının ilk haftasında hakkın rahmetine kavuştular.

 

Ardahanlıların yoğun olarak yaşadığı Beykoz'da köy-il-ilçe ve Ardahan eğitim vakfı ile birlikte 4-5 adet STK'mız Beykoz'da bulunmaktadır.  AREV ve ARDADER başkan ve yönetimlerinin aldığı karar gereği Beykoz'da bulunan AREV ve ARDADER aynı çatı altında bir araya geldiler. Merkezlerini AREV'in eseri olan mutfağı, mescidi, kütüphanesi, toplantı salonu, iki bölümden oluşan sosyal tesisin çatısı altında bir araya getirdiler. AREVDEN Yönetici aldılar, AREV'e yönetici verdiler. Ortak yönetimler oluşturdular.

 

ARDADER ve AREV'in bu birlikteliği hemşerilerimizin acılı, üzüntülü günlerinde olduğu gibi, sevinçli ve mutlu günlerinde de hemşerilerimize hizmet olarak dönmeye başladı. Kına, düğün, cenaze ve mevlit törenleri bu tesiste icra edilmeye başlandı.

 

Genç yaşta yakalandığı kanser illetiyle 3-4 yıla yakındır savaşan devlet memurluğundan emekli olan Gölgeli Derneği Başkanı Mehmet Avşarın kardeşi, hemşerimiz akrabamız Ahmet Avşar  yakalandığı hastalık nedeniyle hakkın rahmetine kavuştu. Ocak AY'ının en soğuk günlerinden birine denk gelen bu vefat nedeniyle yüzlerce hemşerimiz cenazeye katıldı. Avşar'a karşı son görevlerini yerine getirdiler. Yeni Mahalle Son Durak Camiinde kılınan öğle namazının ardından cenaze Hekimbaşı Mezarlığına defin edildi.

 

Defin işleminin ardından Ardahan STK'ları olarak üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmek için AREV Başkanı İlter Avşar, ARDADER Başkanı Yusuf Sit, ve her iki kurumun YK Üyesi olan Fuat Avşar, yine YK üyemiz Bayram Yıldız ve Gölgeli Derneği, Panik Derneği  Yöneticileri sabahtan akşama cenazeye gelen tüm hemşerilerimizi en iyi şekilde karşılamak için yoğun bir çalışma içine girdik. Dernek merkez binalarımızın Yeni Mahallede olması karşı karşıya olması ciddi anlamda işe yaramaya başladı. Gerek AREV-ARDADER Sosyal Tesisi, gerekse Gölgeli derneği doldu taştı. Binden fazla hemşerimizi laikiyle ağırladık. Bu acılı gününde diğer Ardahan dernekleri Mehmet başkanı yanlız bırakmadılar.

Ardader olarak dernek merkezimizi Yenimahalleye taşımamıza rağmen Beykoz Şahinkayada bulunan lokalimizi de cenazelerde hemşerilerimizin hizmetinde tutmaya devam ediyoruz.   Ardahanlıların STK anlamında bu birlikteliği ve faaliyetleri tüm hemşerilerimiz tarafından takdir edilmeye başlandı.

 

2014-2015 yılı Beykoz Ardahanlılar için tek çatı altında toparlanma yılı oldu. Panik Derneği'de aldığı taziye çadırı, Merkezini Beykoz'a taşıması, Mehmet Yıldız başkanlığındaki  yeni yönetimin mülkiyete kavuşma yönünde başlattığı  çalışmalar Ardahanlıların dernekçilik alanında güçlenmesine hizmet etmeye başladı. AREV-ARDADER birlikteliği Beykozda sen ben kavgasını tarihe gömdü. Beykoz'da bulunan Ardahan Dernekleri diğer bölgelerin dernekleri gibi  hemşerilerimizin acılı-kederli günlerinde, sevinçli günlerinde onlara her bakımdan hizmet sunan kurumlara dönüştüler...

ahmetvefatous__8_.jpg

ahmetvefatous__9_.jpg

ahmetvefatous__7_.jpg

ahmetvefatous__12_.jpg

ahmetvefatous__1_.jpg

ahmetvefatous__3_.jpg

ahmetvefatous__11_.jpg

ahmetvefatous__2_.jpg

ahmetvefatous__5_.jpg

Doğu Medya/İsmail Okçu/İstanbul

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA