Iğdır Havalimanının Yolcu Kapasitesi Artıyor

2012 tarihinde hizmete açılan Devlet Hava Meydanları işletmesi Iğdır Havalimanı kısa süre önce hizmete girmesine rağmen park, bahçe ve çevre temizliği ile Iğdırlıların ve uçak ile seyahat etmeyi tercih eden herkesin beğenisini kazanıyor
Bu haber 2014-12-12 11:33:57 eklenmiş ve 695 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

2012 tarihinde hizmete açılan Devlet Hava Meydanları işletmesi Iğdır Havalimanı kısa süre önce hizmete girmesine rağmen park, bahçe ve çevre temizliği ile Iğdırlıların ve uçak ile seyahat etmeyi tercih eden herkesin beğenisini kazanıyor.

Serhat şehri Iğdır’ın üç ülkeye sınır olması ve ülkemizin en uç noktasındaki yerleşim yeri olarak komşu illerden gelen yolcuların yanısıra komşu ülkeler İran ve Azerbaycan’ın Nahcıvan özerk bölgesinden yolculara da hizmet vermektedir.

Iğdır havalimanının yolcu kapasitesinin gün geçtikçe artmakta olduğu görülüyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Iğdır Havalimanı Müdürlüğünün Kasım 2014 ayı istatistiklerine göre 2014 yılı Kasım ayı sonu itibari ile 182.316 yolcunun seyahat ettiği belirtildi.

Iğdırlı müdür Fikret Bağca’nın yönetiminde titiz bir şekilde hizmet veren Iğdır Havalimanınında yolcu kapasitesinin gün geçtikçe daha da artacağı tahmin ediliyor.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA