Ağrı TKDK Tarafından%50 Hibe Bilgilendirme Programı Düzenlendi

Ağrı TKDK Tarafından%50 Hibe Bilgilendirme Programı Düzenlendi
Bu haber 2014-12-11 00:31:42 eklenmiş ve 775 kez görüntülenmiştir.

 

Ağrı TKDK Tarafından%50 Hibe Bilgilendirme Programı Düzenlendi

 

Ağrı TKDK tarafından , Ağrı İbrahim Çeçen Konukevinde potansiyel faydalanıcılar ve paydaş kurumlara yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 Toplantıya başta Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Zeki Çelik ,Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir olmak üzere çok sayıda kurum yetkilisi , köy muhtarı , yardım masası başvuru sahibi ve vatandaş katıldı.
 Toplantının açılış konuşmasını yapan TKDK Ağrı İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit yaptığı; konuşmasında "IPARD Programının kırsal kalkınmaya, tarım, gıda ve hayvancılık sektörüne destek veren bir hibe programı olduğunu, amacının tarım sektörünün sürdürülebilir modernizasyonuna katkı sağlamak, gıda güvenliği, hayvan sağlığı, bitki ve çevre ile ilgili AB standartlarına uyumu teşvik etmek olduğunu kaydetti. Yiğit, destek vermeye başlanmasının ardından çok sayıda proje başvurusu alarak Ağrı ilinin tarım ve ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.Yiğiti’n konuşmasının ardından TKDK uzmanlarınca İPARD programı kapsamında hibe desteği sağlanacak tedbirlerle ilgili olarak ayrıntılı sunumların yapılması ve gelen soruların TKDK uzmanlarınca cevaplanmasıyla program tamamlandı". 
Toplantıda TKDK Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ağrı İl Koordinatörlüğünün tanıtım ve bilgilendirme programına hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum dedi.Daha sonra Ağrı Zıraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir’in konuşma yaptığı toplantı soru cevap şeklinde son bulduktan sonra  katılımcıların onuruna verilen yemeğe geçildi.




 

Ağrı TKDK Tarafından%50 Hibe Bilgilendirme Programı Düzenlendi : Google'da Ara


Doğu Medya -AGIRİ

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA