AĞRI'DA BASIN MENSUBUNA ÇİRKİN SALDIRI

DOLANDIRICIYI DEŞİFRE ETTİĞİ İÇİN SALDIRIYA UĞRADI
Bu haber 2014-11-25 21:26:32 eklenmiş ve 584 kez görüntülenmiştir.

AĞRI'DA BASIN MENSUBUNA ÇİRKİN SALDIRI

 

DOLANDIRICIYI  DEŞİFRE ETTİĞİ  İÇİN SALDIRIYA UĞRADI

 

Ağrı merkez ve ilçelerinde kendisini mimar olarak tanıtarak, çoğu kurum müdürünü ya rica ile yada arkasındaki siyasi ve bürokratik güçler sayesinde, milyonlarca iş alan ve dolandırıcı olduğu iddiaları ile gündeme gelen Deniz sahte isimli Yıldız Demir isimli şahıs doktor sevgilisini de yanına alarak kendisi hakkında haber yaptığını iddia ettiği ÇGD Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram’ın ofisini basarak kendisini darp etti.

 

Geçtiğimiz hafta ÇGD Ağrı şubesi bünyesinde yayın yapan haber sitelerinde “kim bu” başlıklı haberin yapılmasının ardından ÇGD Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram’a mesaj atarak bu haberi kaldırması sonucunda kendisininde kazanacağını bildiren bu dolandırıcı basına yapmış olduğu bu çirkin tekliften dolayı, Hüseyin Bayram tarafından sert bir uslup ile geri çevrildi. ÇGD Başkanının bürosunda yalnız olduğu bir saatte isimi yolsuzluk ile anılan bu şahıs, Ağrı Ağız ve Diş Merkezi doktoru olan sevgilisi Abbas T’ ve yanında bir kişiyi daha alarak ÇGD bürosuna saldırıda bulundu. Konuşma bahanesi ile ÇGD bürosuna gelen Yıldız, misafirlerini ayakta karşılayan Başkan Hüseyin Bayram’a tehtit ve hakarette bulunarak masa üstünden aldığı bir cisimi Bayram’ın yüzüne fırlattı ve olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

 

Ani bir saldırıya uğrayan Başkan Bayram olayın şokunu üstünden attıktan sonra önce Ağrı Devlet Hastanesine ardından polis merkezine giderek bu çirkin saldırıyı gerçekleştirin kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

Basına yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, Ağrı Cumhuriyet Savcılığını ivedi bir şekilde göreve davet ediyoruz.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA