PKK İÇİN UÇUK ve KORKUNÇ İDDİA…

PKK’nin ABD, İSRAİL ve İNGİLERE ile anlaşıtığı, Türkiyeye saldıracağını, hedefinin hem Türkiyeyi bölme hemde batıda Türkiye metropollerinde Kürtlere saldırı geliştirmek için 2015 yılını çözüm sürecini sabote etmek için her şeyi yapacağı iddia edildi…
Bu haber 2014-11-11 00:30:43 eklenmiş ve 547 kez görüntülenmiştir.

PKK İÇİN UÇUK ve KORKUNÇ İDDİA…

 

PKK’nin ABD, İSRAİL ve İNGİLTERE ile anlaşıtığı, Türkiyeye saldıracağını, hedefinin hem Türkiyeyi bölme hemde batıda Türkiye metropollerinde Kürtlere saldırı geliştirmek için 2015 yılını çözüm sürecini sabote etmek için her şeyi yapacağı iddia edildi… Bir başka deyişle PKK artık Kürtler için değil ABD, İSRAİL ve İNGİLTERE için savaşacak...

 PKK'nın Korkunç 2015 Planı, Türkiye'yi o tarihte kana bulayacaklar!

 

Kürt siyasetçi Galip İlhaner, PKK'nın hükümetle anlaşmış gibi göstererek sahte bir yol haritası açıklayacağını ve ardından "plana uymadılar" diyerek seçimler öncesinde Türkiye'yi kana bulayacaklarını ileri sürdü.

 

Kürt siyasetçi ve Selam Anadolu Hareketi lideri Galip İlhaner, Kobani bahanesiyle siyasi uzantısı HDP aracılığıyla yandaşlarını sokaklara döken terör örgütü PKK'nın çözüm sürecini sabote etmeye çalıştığını söyledi. Terör örgütünün AK Parti hükümetiyle anlaştığını iddia ettiği bir yol haritasını açıklamaya hazırlandığını aktaran İlhaner, "PKK, hükümetle anlaşmadığı uydurma bir yol haritası açıklamayı planlıyor. PKK, AK Parti hükümetini zorda bırakacak bir yol haritası açıklayarak seçimler öncesinde Türkiye'yi kaosa sürüklemeyi planlıyor. ABD, İsrail ve İngiltere gibi güçleri arkasına alan PKK/HDP, AK Parti'nin devrilmesi için gereken her şeyi yapacak. 2015 seçimlerinden önce bütün DBP belediyeleri, eş zamanlı olarak 'Demokratik Özerklik BAAS Diktatörlük Sistemi'ne geçiş yapacak" dedi.

 

 ÖRGÜT SÜRECE BÖYLE İHANET EDECEK

 

Örgütün "Özerk Kürdistan" sevdasından vazgeçmediğini aktaran Galip İlhaner, hükümeti zor durumda bırakmak için uydurulan yol haritasının içeriğini aktararak, şöyle konuştu: "Seçimlerden önce özerklik ilan ederek, fiili durum oluşturup seçimleri yapılamaz hale getirmeyi planlıyorlar. Birleşmiş Milletler'i devreye sokmaya çalışacaklar. Yol haritasına göre Abdullah Öcalan, 2019 öncesinde serbest kalıyor ve 2019 seçimlerinde aday oluyor. Cumhuriyetin 100. yılında yani 2023'te genel af ilan ediliyor. Abdullah Öcalan Cumhurbaşkanı adayı olabilecek. Türkiye 2023 yılında eyalet sistemine geçiyor ve demokratik özerklik kabul ediliyor. PKK elemanları 'Demokratik Özerklik BAAS Diktatörlük Sistemi'nin öz savunma güçleri olarak silahlı bir şekilde görev yapacak. Bütün PKK elemanlarının ailelerine tazminat ödenecek. PKK bu şekilde açıkladığı yol haritasının uygulanmadığını gerekçe göstererek isyan etmenin planlarını yapıyor. 2015 seçimlerinde yüzde 10 barajını aşamayacaklarını anladılar. 6-7 Ekim Kobani olaylarında Kürt halkının desteğini büyük ölçüde kaybettiler. 2015 seçimlerinde istedikleri sonucu elde edemeyeceklerini anladılar. CHP ile ittifak yapmayı da tartışıyorlar. Tek hedef, AK Parti ve Erdoğan'ı çalışamayacak duruma getirmek. PKK, eğer MHP-CHP koalisyonu olursa Türkiye daha kolay bölünür hesaplarını yapıyor."

 

 

(Akit)

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA