Ağrı'nın Diyadin İlçesinde Ambulans Krizi

Ağrı'nın Diyadin İlçesinde Ambulans Krizi
Bu haber 2014-10-20 12:23:44 eklenmiş ve 456 kez görüntülenmiştir.

Sağlık'ta Bir Skandalda Diyadin İlçemizden

 

 

 

 

3 Ambulansı Arızalı Diyadin Devlet Hastanesinde Hasta ve hasta yakınları durumdan oldukça şikayetçi oldukları belirtildi.

DİYADİN DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR

        HABER NEREDE EFE ORADA araştırdı ve yazdı.Bu seferde Diyadin ilçemizde Ambulans Krizi patlak verdi.
        

Diyadin  Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinde ambulans krizi yaşanıyor. 50 yataklı Ağrı'nın Diyadin ilçesi DevletHastanesi'nde acil hastaların sevkini sağlayan 3 ambulanstan arızalandı. Onarımları 1aydan bu yana süren ambulansların ne zaman hizmete sokulacağı bilinmiyor. Kalan  ambulansla Ağrı'ya yapılan sevklerde 2 veya 3 hasta taşınıyor. Başhekim Doktor MURAT TEPE'ye, soruyoruz ve Kamu Hastaneler Birliği müdürüne soruyoruz?1 aydır 3 ambulansı arızalı olan Diyadin Devlet Hastanesi tamamen duyarsızca davranılarak araçlarını neden onarmıyorsun?ve eğer acil bir hastada herhangi bir can kaybı veya başka bir olumsuzluk yaşanırsa kime nasıl cevap vereceksiniz?Bu konuda bütün Diyadin halkına mağduriyet yaşatılmaktadır acaba kimin umrunda?"Bu yöndeki yakınmaları anlayışla karşılıyoruz.Eğer bu konuda yani ambulans yetersizliğinden bir  hasta ve hasta yakınına herhangi birşey olursa bunun hesabını kim verecek?Ayrıca ambulanslardan birinin sadece Balata sorunu için  onarılmayıp yatırılması da bu olayın kasıtlı  ve bilinçli bir şekilde yapıldığı akla gelmiyor mu?Bu konuda yetkilileri göreve davet ederken arzalı ambulansların plakalarını da Kamuoyunun taktirine sunuyoruz.İşte Arızalı Ambulansların Plakaları:04 AP 811,04 AR 710,04 AF 511.

Hasta sahipleri ise,Ağrı'ya  yapılan sevklerde 2 hastanın yanyana taşınmasından son derece üzüntü duyduklarını ifade ederek, yetkililerin acilen bu sorunu çözmelerini istediler.

 

ETİKETLER : Ağrı'nın Diyadin İlçesinde Ambulans Krizi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA