Ağrı ilinde sağlıkta neler oluyor

Ağrı ilinde Sağlık denince herkesin akılına rant geliyor.
Bu haber 2014-09-22 22:25:56 eklenmiş ve 439 kez görüntülenmiştir.

 

Ağrı ilinde sağlıkta neler oluyor

 

Ağrı ilinde Sağlık denince herkesin akılına rant geliyor. Sağlık alanında yıllardır süren ihmaller Ağrı halkını çileden çıkarmaya, halk bu ne vurdum duymazlık diye sormaya başladı.  

Ağrı kamu hastaneler birliği genel sekreteri sağlık sorunları, skandalları ile ortaya atılan veya gerçeği yansıtan iddialara neden sesiz kalıyor ve medikal üzerine yapılan ihaleler:

İhaleler nerede-nasıl yapılıyor. Faturalar kılıfına nasıl uyduruluyor. Bunların arkasında  kim var.  Aldığımız duyumlara ve söylemlere göre yaptığımız ufak araştırmada (10tirilyon )eski rakama göre yazdım meblağı olan bir alan.

Hal böyle olunca bu faturalar halka çıkıyor genel sekreter ve ekibi halen bu işi çözmüş değil kurulmuş hazır tezgâhın patronu kim. Ayrıca Başarlı ve işini takip eden sağlık personeli ve diş hastanenin başhekimiyle uğraşan kim. Basın mensubu olarak. Kısa ziyaret için konuyu toparlamak için gittiğimiz genel sekreterliğe. Net cevap neden almadık. Basın mensuplarında kaçan genel sekreter. Amacı ne ayrıca  devlet hastanesi başhekimi ve  hastane müdürü basından neden köşe bucak kaçıyor. Bu ne vurdum duymazlık. Ağrı ilinin tayibiyim diyen kim her yerde siyaseten göç alan bu şahıslar kimler veya kimin arkasına saklanıyorlar.

 

Hangi vekilin.vekilin adamı ağrı ilinde sağlık sorunu diz boyken neden bu şahıslar işini yapmamaktadır . bu hastane borçları nasıl kapanacak. Ağrı ili sağlıkta ne zaman rahat nefes alacak ağrı kadın doğum ve çocuk  hastanesi içler acısı iken doktor sıkıntısı yaşanırken bunları görmemezlikten gelen genel sekreter ve ekibinin amacı ne hal böyle olunca olaya el atmak haber nerede efe orada kaldı. Bu konuyla ilgili sağlık bakanını ve tüm yetkili kişileri olayın aydınlatması için bir an önce ivedi bir şekilde el atma koymaları lazım. Tüm değerli ağrı halkını ve değerli okurlarımı bu konuda duyarlılığa davet ediyorum

 

 

Haber nerde efe orada:yılmaz efe

 

 

 

 

                 

 

Yılmaz Efe- Doğu Medya/Ağrı

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA