SUNAY YILMAZIN ÖLÜMÜ YÜREKLERİ DAĞLADI…

STK ve Siyasette bölgemizin önde gelen bireylerinden biri olan Naif Yılmaz’ın kardeşi Sunay Yılmaz hayata gözlerini yumdu.
Bu haber 2014-09-01 10:12:35 eklenmiş ve 840 kez görüntülenmiştir.

SUNAY  YILMAZIN ÖLÜMÜ YÜREKLERİ DAĞLADI…

 

STK ve Siyasette bölgemizin önde gelen bireylerinden biri olan Naif Yılmaz’ın kardeşi Sunay Yılmaz hayata gözlerini yumdu.

 

2014 yılının ilk aylarında yanlış teşhis, yanlış tedavi yüzünden hayatı karartılan Beykoz Belediyesinden emekli olan Sunay Yılmaz Paşabahçe devlet hastahanesinde ameliyat olduktan sonra 8-9 ay çok büyük acılar çekip,  bitkisel hayata girerek işkenceden beter bir zaman geçirdi.

 

Yılmaz dün Allahın rahmetine kavuştu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, CHP ilçe başkanı Şevket Arıkan ve Yönetimi, Beykoz Ardahanlılar Dernek Bşk. Yusuf Sit ve Y. K uyeleri, bir çok stk, siyasi parti  temsilcisi; Mahşeri bir kalabalığın katılımıyla Beykoz Gümmüşsuyu Camiisinden kılınan cenaze namazının ardından Şahinkaya mezarlığına defn edildi. Yılmaz’ın yaşadığı ölümcül süreç, Ölümü yürekleri dağladı.

 

 Hiçbir insan, hiçbir canlı işkenceyi çağrıştıran, işkence vari bir ölümü haketmiyor.  Paranın tanrılaştırılması, sosyal statü, aşağılık kompleksi vb. durumlar bazen insanlarımızın çok büyük acılar çekmesini de beraberinde getirmektedir.

 

Ardahanlı hemşerimiz Sunay Yılmaz, büyük bir ihmalin kurbanı olarak 50’li yaşlarda aramızdan ayrılırken toplumsal anlamda, dernekleşmede, hemşerilerimizin sorunlarına sahip çıkmada ne kadar geri olduğumuzu da ortaya koydu.

 

Bir hemşerimizin yanlış teşhis-tedavi sonucu işkence vari ölümü ne kadar geri-yoz bir konumda olduğumuz gerçeğini vicdanlarımıza kazıttı. Temnnimiz yaşanan  bu sürecin hukuk yoluyla aydınlatılması, sorumlularının bir an önce açığa çıkarılması; birdaha hiçbir vatandaşın bu yönlü keyfi uygulamalarla hayatının karartılmaması. Toplum adına ortaya çıkan dernek vb. yapıların bu tür olayları takip etmesi, açığa çıkarması,takipçisi olması.

 

 

İstanbul Ardahanlılar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Adına,  Doğu Medya Ailesi olarak Sunay Kardeşimize Allahtan Rahmet, Yılmaz ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz…

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA