ULUSOY –ŞİRİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ…

Nişan ve düğün töreninin bir arada yapıldığı düğün, doğayla içiçe olan ve birçok bölümden oluşan Beykoz- Polenezköyde lüks, lüks olduğu kadar nadide bir mekanda yapıldı.
Bu haber 2014-08-19 01:11:53 eklenmiş ve 1118 kez görüntülenmiştir.

ULUSOY –ŞİRİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ…

 

 

Merkezi Beykoz’da bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin kurucu üyesi, iki dönem Yöenetim Kurulu Üyeliği, bir dönemde derneğin başkanlığını yapan, İş Adamı-Armatör Bayram Ulusoy’yun kızı Meltem Ulusoy, Avrupa Viyana Doğumlu hemşerimiz turizm-restaurant sektöründe işletmeci olan genç iş adamımız Cihan Şirin’le nişanlandı.

 

 

Nişan ve düğün töreninin bir arada yapıldığı düğün, doğayla içiçe olan ve birçok bölümden oluşan Beykoz- Polenezköyde lüks, lüks olduğu kadar  nadide bir mekanda yapıldı. Önce kokteyl ardından genç çiftin nikahı kıyıldı.

 

 

 

Nişan ve Düğün Töreninin Tüm Fotoğrafları İçin Alttaki Linke Tıklayınız…

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id16.htm

 

 

Nişan’a Avrupa, İstanbul, Ardahan ve Türkiyenin birçok ilinden katılım oldu. İstanbul Ardahanlılar Dernek Başaknı Yusuf Sit  hem bir başkan olarak hemde Doğu medya olarak yönetim kurulu üyeleri Ramazan Morkoç, Giyasettin Ateş, Serhat Işık ile birlikte düğüne katıldılar. Düğüne bir çok stk ile birlikte  bölge iş dünyamızdan da önemli bir katılım oldu. Ardahanlılar, derneklerinin kurucu üyeleleri İş Adamı Ulusoy’u bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

 

Nişan töreni-düğün alışıla gelmiş törenlerin aksine batı ile doğu kültürünün sentezlendiği bir ortamda geçti. Çok modern Avrupai bir kültürün yanı sıra değerlerine ve kültürlerine bağlı muhafazakar iki kesimin sentezi şeklinde gerçekleşti.

 

Saat 18.00 sıralarında başlayan nişan töreninde mekanın 3-4 bölümden oluşan tüm salonları doldu taştı.  Kokteylle başlayan, nikah töreni ile devam eden düğünde akşam yemeği ile birlikte  adet olduğu üzere takı merasimine geçildi.  Takı esnasında yoğunluk olduğu için takı saatlerce sürdü.

 

 

Davetliler genç çifte takı ve hediyelerini takarak ömür boyu mutluluklar dilediler. Bizde Doğu Medya olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA