Roka Balık Evi Iğdır’da Hizmete Girdi

Iğdırlılara balık lezzetini yaşatacak olan bir mekan açıldı. “Roka Balık Evi” Valilik yolu İnci Düğün Salonu arkasında dün akşam hizmete girdi
Bu haber 2014-08-14 12:46:44 eklenmiş ve 707 kez görüntülenmiştir.

Iğdırlılara balık lezzetini yaşatacak olan bir mekan açıldı. “Roka Balık Evi”  Valilik yolu İnci Düğün Salonu arkasında dün akşam hizmete girdi. İşletmeyi hizmete koyan Fırat Malgaz ve Tahir Okut ikilisi  uygun fiyatlarla başta canlı ala balık olmak üzere balık lezzetini Iğdırlılara sunmak için tecrübeli ekipleriyle kolları sıvadılarını belirttiler.

Açılışını Iğdır Belediyesi eş Başkanları Av. Şaziye Önder ile Av. Murat Yikit’in yaptığı Roka Balık Evi’ninilk anına çok sayıda davetli iştirak etti. Açılışta davetlilere ala balık ikram edildi. Başkan Yikit, kurdelayı kesmeden önce yaptığı konuşmada, “Öncelikle böyle nezih ve hijyenik bir ortamı ilimize kazandıran değerli hemşehrilerimi tebrik ediyorum.Havuzda canlı balık usta aşçıların mutfağından servis ediliyor.Yeşil bir mekanda hem kapalı alan hem de açık alanda kameleyalarda aile ortamı tadında insanlarımıza balık yeme keyfini tattırcak olan Roka Balık Evi çalışanları ve işletmecilerini kutluyorum. Kendileirne bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu.

İşletmeciler Malgaz ve Okut, açılışta yaptıkları konuşmada, Iğdır’da balık severin çok olmasına rağmen balık evi hizmetinin yetersiz olduğunu ifade ettiler ve havuzda canlı balık usta aşçıların mutfağından servis ettiklerini söylediler. Fırat malgaz açıklamasında, "Biz bu düşünce ile yola çıkarak balık evi açtık. Başta alabalık olmak üzere bol balık çeşidi sunuyoruz. Amacımız il ve il dışından gelen yurttaşlara lezzetli balık çeşitlerimiz ile hizmet vermektir. Balıkların temizleme işlemini de biz yapıyoruz." dedi.

isteyen vatandaşların ev ve iş yerlerine de siparişleri ulaştırdıklarını belirtten  Tahir Okut ise "0507 427 00 48 numaraları mobil hattımızdan gelen siparişleri en kısa zamanda adreslere ulaştırıyoruz.” Dedi. 

Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA