YILIN İLK STK İFTARI KAİSİAD'DAN, İLK YEREL YÖN. İFTARI BEYKOZ BELEDİYESİNDEN

Mübarek Ramazan Ay'ının gelmesiyle birlikte STK'lar, Yerel Yönetimler, İş Dünyası iftar programlarıyla öne çıkmaya her Ramazanda olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel etkinlikler ortaya koymaya başladılar.
Bu haber 2014-06-29 00:48:59 eklenmiş ve 1284 kez görüntülenmiştir.

STK-YEREL  YÖNETİMLER VE İŞ DÜNYASINDAN İFTAR PROGRAMLARI

 

 

Mübarek Ramazan Ay'ının gelmesiyle birlikte STK'lar, Yerel Yönetimler, İş Dünyası iftar programlarıyla öne çıkmaya her Ramazanda olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel etkinlikler ortaya koymaya başladılar.

 

 

YILIN İLK STK İFTARI KAİSİAD'DAN

 

STK'larımızdan yılın ilk iftar programını bölge İş dünyamızın çatı örgütü KAİSİAD  açıyor. Kars -Ardahan-Iğdır Sanyici İş Adamları Yönetimi adına açıklama yapan Başkan Süreyya Çinik, İş Dünyasına yönelik iftarlarını bu yıl Sheraton Otelde düzenleyeceklerini   Ramazan Ay'ına gireken açıklamıştı.

2-Temmuz Pazartesi Yönetim Kurulu üyeleriyle iftar yemeğinde buluşacak olan KAİSİAD yönetimi bu yılki iftar programını Seheraton otelde yapacak. 

KAİSİAD  6-Temmuz -2014 Cuma günü iş dünyasını Maslak Sheraton Otelinde  iftar yemeğinde birbiriyle buluşturacak. İftara tüm bölge iş dünyası davetli.

 

Beykoz İstanbul Ardahanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği (ARDER) Yönetimi 10 Temmuz Perşembe Günü İftar yemeğinde bir araya gelecekler.

fotofolklor-beykoz__147_.jpg

Beykoz Giresunlular Derneğinden Muhteşem İftar Çadırı.

beykoziftarilkgun__2_.jpg

Ramazan Ay'ının girmesi STK, Yerel Yönetimler, İş Dünyasının programlarını gücünü ortaya koyarken, Beykoz Giresunlular Derneği Kavacık Merkezde Ramazan Ay'ı boyunca oluşturdukları muhteşem bir Ramazan Çadırı binası ile bu mubarek ay boyunca hizmet verecek.

beykoziftarilkgun__7_.jpg

Bir STK olarak Beykoz Giresunlular Derneği Ramazan için ortaya koydukları programı gören herkesin ilk söylediği "helal olsun dernek dediğin böyle olur, böyle hizmet verir".

beykoziftarilkgun__5_.jpg

Beykoz Giresunlular Derneğinin yemek organizasyonunu ise Murat Koç'un sahibi olduğu bölgemizin önde gelen Catering firmalarından olan ASKOÇ CATERİNG üstlenmiş.

 

YEREL YÖNETİMLER  BİRBİRİNDEN GÜZEL PROGRAMLARLA RAMAZANI KARŞILYOR

 

Hemşeri Nüfusumuzun yoğun olduğu birçok ilçede belediyeler birbirinden güzel etkinliklerle Ramazan Ay'ını karşılamaya başladılar.

Kağıthane Belediyesi  onbir Ayın sultanı Ramazanı Hasbahçede kitap çadırı, çocuk programları, söyleşiler, sokak iftarları, geleneksel gecelerle ile programını yaparken,

Sarıyer  Belediyesi İstinye Tersane alanında her yıl olduğu gibi bu yıl bu alanda mübarek ayı karşıladı.

Esenyurt, Sancaktpe vb. hemşerilerimizin yoğun olduğu bir çok ilçede aynı şekilde birbirinden güzel etkinlik programlarıyla Ramazan karşılandı.

 

YILIN İLK YEREL YÖN. İFTARI BEYKOZ BELEDİYESİNDEN, RAMAZANIN İLK GÜNÜ BEYKOZ'UN BÜYÜK AİLESİ BİNLERCE İNSAN İFTARDA BULUŞTU

 beykoziftarilkgun__14_.jpg

Beykoz Belediyesi Ramazanın ilk günü belediye meydanında Beykoz'un büyük ailesi olan Beykoz Halkını halkı iftarda birbiriyle buluşturdu.

 

Belediye meydanından adliye ve N. Erbakan Kültür Merkezinin önüne kadar dolan bir insan seli oluştu. Binlerce insan aynı sofrada aynı iftarda buluştular.

 

Toplumun tüm kesimlerini kapsayıcı kişiliği ile Başkan Çelikbilek bir aile reisi duyarlılığı ile Beykoz'un büyük ailesi olan Beykoz halkını aynı sofra etrafında birbiriyle buluşturdu. İftar yemeği başkanla-belediyele halk arasında çok sağlam köprülerin kurulduğunu Beykozluların genel anlamda büyük bir aile olduğunun fotoğrafını ortaya koydu.

Beykoz'da geleneksel sokak iftarları bu yılda olanca güzelliğiyle Beykoz'un her mahallesinde devam edecek. Belediye meydanında birbirinden güzel programlar sergilenmeye devam edecek.

 

Ramazan Ayı Boyunca STK, Yerel Yönetimlerin, İş Dünyamızın etkinliklerini mümkün olduğu kadar sizlerle paylaşacağız.

DOĞU MEDYA/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA