VE AĞRI GERÇEK EMİN'İNİ SEÇTİ...

Seçimin yenilenme kararının alındığı ilk günlerde ifade ettiğimiz gibi Sırrı Sakık Açık ara farkla Ağrı Belediye başkanlığını kazandı. Başkan oldu. Ağrı ve Türkiye için hayırlı olsun.
Bu haber 2014-06-02 11:36:05 eklenmiş ve 734 kez görüntülenmiştir.

VE AĞRI GERÇEK EMİN'İNİ SEÇTİ...

 

Seçimin yenilenme kararının alındığı ilk günlerde ifade ettiğimiz gibi Sırrı Sakık Açık ara farkla Ağrı Belediye başkanlığını kazandı. Başkan oldu.  Türkiye halkları açısından değerli bir insan olan Sakık, Kürtler Kadar asil, Kürtler Kadar eski, Adeta dünyayı dengede tutan Agiri Dağı kadar başı dik bir şekilde Ağrı'yı tüm dünyayla buluşturacaktır. Ağrı ve Türkiye için hayırlı olsun.

 

Ağrı'da seçimlerin yenilenme kararı alındığı gün ve akabindeki günlerde Doğu Haber-Doğu Medya olarak  yaptığımız haberlerde "AĞRI'DA HASANIN ARSLANIN KREDİSİ BİTTİ"

http://www.dkmhaber.com/haber/14538/agrida-hasanin-arslanin-kredisi-bitti.html  şeklinde haberleştirmiştik.

 

Ağrı'da yayın gurubumuza bağlı olan Ağrızirve Gazetesi ile birlikte Doğu Medya olarak gündemi belirlemiştik. İstanbuldan Doğu Anadolunun en ücra köşelerine kadar Doğu Medya'nın bölge lobiciliği alanında nasıl bir güç olduğunu, nasıl belirleyici bir güce sahip olduğunu sadece haber yaparak değil kamuoyunu da doğru yönlendirerek, birbir müdahil olarak  bir kez daha ortaya koyduk.

 

Bizim 1-2 ay önce yaptığımız tesbitleri Ulusal basın ancak seçimden sonra yapabildi.

 

Ağrı’da 30 Mart’ta da Ak Parti ile BDP arasında büyük çekişmeye sahne olan, itirazlar nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesi nedeniyle bugün yenilenen belediye başkanlığı seçimini BDP kazandı.

 

Ağrı’da belediye başkanlığını 23 bin 460 oyla BDP adayı Sırrı Sakık kazandı. AK Parti adayı Hasan Aydın 20 bin 609 oyda kaldı. Sakık bu sonuçlara göre AK Parti adayına 2 bin 851 oy fark attı.

 

30 Mart’ta yapılan seçimleri BDP’li Sırrı Sakık 10 oyla farkla kazanmıştı. Ak Parti’nin itirazı üzerine il seçim kurulu, seçimlerin yenilenmesini kararlaştırmıştı.

 

 

Ağrı Belediye Başkanı seçilen Sırrı Sakık’ın bu açıklamasından sonra BDP’liler seçim irtibat bürosu önünde halay çekerek sonuçları kutlamaya başladı. Haberin duyulması üzerine Doğubayazıt İlçesi’nde toplanan 400 BDP’li davul- zurna eşliğinde halaylı kutlama yaptı.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA