Halit Bilgiç Iğdırlılara Dört Dilde Konser Verdi

Roboski ve Soma’da yaşamını yitiren yurttaşlarımızı unutmayan sanatçı Bilgiç, saygıyla anarak demokrasi ve özgürlük mesajları verdi
Bu haber 2014-05-24 11:11:26 eklenmiş ve 777 kez görüntülenmiştir.

Iğdır’da Çetin Deniz’in organizasyonuyla sanatçı Halit Bilgiç hayranlarında 4 dilde konser verdi. Dün akşam Maydanoz kafede gerçekleştirlilen konserde Türkçe ve Kürtçe’nin yanı sıra Zazaca ve Arapça parçalar okuyan sanatçı Halit Bilgiç Iğdırlıları coşturdu. Müzik severlerin büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçının gözde şarkısı “Özgürlük Çiçeğimsin” ile sevinç çığlıkları doruğa çıktı.

Roboski ve Soma’da yaşamını yitiren yurttaşlarımızı unutmayan sanatçı Bilgiç, saygıyla anarak demokrasi ve özgürlük mesajları verdi.

Özgün müziğin güçlü seslerinden Halit Bilgiç Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve Arapça şarkılarıyla hayranlarına keyfili bir gece yaşatırken, konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Şek Ticaret’in Sahibi Ali Osman Şek ve Ackan Ltd. Şti. Sahibi Leyla Ackan’ın sposorluğunda gerçekleşen konserin açılış müziğinde halk müziği sanatçısı Serhat Aydoğan müzikseverlere hareketli parçalarla bir halay ziyafeti çekti. 

Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA