BAKANLAR AĞRI'YA, İHALELER ERZURUMA

efe sokağın nabzını tutu. Seçim nedeni ile Ağrı bakan saldırısına uğraraken, ihaleler gelişmeler Erzuruma veriliyor. Ağrılılar vaat ve hava alıyor... Ama nafile "Hasanın Ağrıda Kredisi bitti)
Bu haber 2014-05-21 07:53:21 eklenmiş ve 962 kez görüntülenmiştir.

                                 BAKANLAR AĞRI'YA,  İHALELER ERZURUMA

  

Seçim nedeni ile Ağrı bakan saldırısına uğraraken, ihaleler gelişmeler Erzuruma veriliyor. Ağrılılar vaat ve hava alıyor... Ama nafile "Hasanın Ağrıda Kredisi bitti)

 

Geçmiş tarihimize bir göz. Atalım.tarihinde ağrı ili bu kadar bakanı kısa bir sürede. Görmedi.ağrı iline gelen .bakanlar. dev projelerle geliyor.acaba bu.yerel seçimi.ağrı ilinde nasıl alırız.diye hesaplar yapılıyor.dün.çelik yaptığı. Açıklamada.ağrı.İbrahim.çeçen.üniversitesi.hakinde bir.açıklama yaptı çelik hangi iş adamına gidiysem.ağrı ili için okul.istedim.ayrıca.ağrılı iş adamı İbrahim çeçen.ağrı üniversitemize. /40.ödediğini.geri kalan /60.devlet tarafında karşılandığını.söyledi dön yine bu açılamanın ardında.ağrı sokak ve caddelerinde.halkın nabzını tutuk.ağrı halkında aldığımız cevap. Saçlarımızı dike diken etti.nedimi.ise ağrı İbrahim çeçen üniversitesi.baştan.rektör.olmak üzere hepsi Erzurumlu.tüm ihaleler.Erzurum a . veriliyor. Gelen bakanlarımız burada. Üniversite.ağrı ilinin can damara olduğunu.söylüyor  ağrı ilinin ismi var ama her ihtiyaçlar erzurumda temin ediliyor dediler.  Ayrıca ağrı ilimizde sosyal aktivitenin.dibe vurduğu bir ildir.hal böyle olunca.kaybeden. yine ağrı ve ağrı halkı oluyor.hal böyle olunca.halkın siyasetçilere.güvenini kaybetmiş durumda  

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA